erkekler sizde neden utanma duygusu yok? o gece nasıl olur nasıl gecer cok utanc verici bence. simdi sanki sadece o gece mi yapiliyor diyeceksiniz de ilk ve sonrasi arasinda ki fark cok bence.. erkekler ilk geceyi nasil gecirmeyi dusunuyorsunuz esinizle ya da nasil gecirirdiniz nasil baslardiniz biraz fikir verin ya : (
Cevabın nedir?
Valla eşim rahat etsin diye ışığı kapatıcam benim ufak yolu bulur zaten :D olur gider. Genelde kadınlar beğenilme duygusu güdüyolar eşim beni beğenir mi acaba diye ama ben rahatlatıcam onu hatta cok heyecan yaparsa 1 gun sonra yaparız la :D nolacadı e. cüzdanını almışız sonuçta karı benim eş benim :D ister yaparım ister yapmam.
31 Yorumla
Soran+1 yılbeğenilme duygusundan değil aslında da onu da taşıyanlar vardır belki.. güzel yorum..
En İyi Cevaplar
Erkeğin çok sabırlı ve dikkatli olması lazım, ilk gece çok önemlidir. İlk gecede erkek kızı soğutabilirde sevdirebilirde
68 Yorumla
Soran+1 yılbencede ama nedense saçma sapan şekilde yorum yapıp ne var sanki diyenlerde var
Soran+1 yılciddi değil gibi mi duruyordu?
Soran+1 yılsiz bilirsiniz
Soran+1 yılgenel olarak bahsedeblrdnz detaya girmenize gerek yoktu.. o kdr ozeli bende istemem tskkr ederin
+1 yılzifiri karanlik goz gozu gormeyecek derecede olucak :D
05 Yorumla- +1 yıl
nereye koycanı nasıl görcen
- +1 yıl
@zeytinağacı yok bir de çarşaf giysin
- +1 yıl
oyle zeki birisini alicam ben iste... sen tasalanma :D
- +1 yıl
@hohorcukkuşu dikkat ette baska delıklerede sokmasın :p
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
33Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılUtanırım tabi onun için hiç acelesi yok önce alışmak lazım çift yaşamaya bence
33 Yorumla
Soran+1 yılşurada tek mantikli cevap verebilen insanoglu sensin bence tebrik etmek lazim
Cevap sahibi+1 yılNormal insan yorumu böyle olmalı zaten diğer arkadaşlar enterasan biraz 😄
Soran+1 yılkatiliyorum tuhaf insanlar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılilk gece dalga kalkmasın sen utanmayı ozaman gör :) ilk gece önemli şki tarafta anlayışlı ve zorlama olmadan yavas yavas ürkütmeden olmalı
11 Yorumla
Soran+1 yılbence de öyle olmalı
önce gelinliğini çıkarmasına yardımcı olurdum. daha sonra alırıdım kollarımın arasına uyurdum o düğün yorgunluğuyla o gece gerdek merdek olmaz :D
311 Yorumla
Soran+1 yılmantıklı yorum
Soran+1 yılbuna en sonda karar vermeliyiz bence :D
Soran+1 yılhadi ya :D
Soran+1 yılbilemiyorum tartisilmaya acik bir konu :D
Soran+1 yılya hic begenmedim sondaki yorumu :D ben acmiyim tartismaya filan sen kendi kendinle tartisabilirsn bak bura da ki uyecanlarimiz da yazmis istersen onlarla da tartisaabilirsn :))
Soran+1 yılben tartisacak biri deglm ama cok mulaim biriyimdir karsimdakini kirmak da istemem :P :D
+1 yılEvlenmeden verenler utanmıyor da evliler mi utansın..
33 Yorumla
Soran+1 yılherkes kendinden sorumludur.. onlarin nasil utanmadiklarini bilemiycem
- +1 yıl
Ben biliyorum merak edersen söylerim sana..
Soran+1 yılneymis peki?
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk, son fark etmez sevişirken kadın saçımı sırtıma sarılmıyorsa okşamıyorsa vb... Put gibi duruyorsa Tecavüz sayılır bu midem kalkar kusmaya giderim...
03 Yorumla
Soran+1 yılkadinin ilk deneyimi degilse yapar merak etme ama ilk deneyimiyse cok ta buyuk performans bekleme bence
Cevap sahibi+1 yılYahu sevdiğini belli etsin tecavüze uğrama sahnesi çekmiyoruz sonuçta ? Sarılsın, okşasın, öpsün, koklasın zamanla öğreniriz beraber sonuçta... Ama sevgi, aşk öğrenilmez içten gelir... Anladın mı
Soran+1 yılanladim : D
+1 yılutanan evlenmesin o vakit. hem evlilik diye can atıyorlar, duvarları aşındırıyorlar, kapıları tekmeliyorlar, hemde iş gerdeğe gelince geri vites? diye sorarlar.
00 Yorumla
+1 yılilk gecede canın biraz acıyacağı için utanıyorsundur belki
03 Yorumla
Soran+1 yılben daha o kismi hic dusunmedim bile..
- +1 yıl
çevren ve ailenden dolayı olabilir bunda utanılacak birşey yok. Ergenlik çağlarıma girmeden önce cinsel birleşmeyle var olduğumuzu öğrenmiştim ve çok utanmıştım ve zamanla ihtiyaç olduğunu anladım.. Belki sende biraz geç öğrenmişsindir bu durumu etkisi hala devam ediyordur..
Soran+1 yılevt gec öğrendim.. olablr
Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Neresi utanç ki bunun? Yahu sen azmıyormuşsun gibi konuşuyorsun...
14 Yorumla
Soran+1 yılbunun icin sormustum sizde neden utanma duygusu yok diye.. azmakla alakasi ne ustelik neden herkesi ayni kefeye koyuyorsunuz bence insan utanir yani tabi gecmiste bir seyler yasamamissa..
- +1 yıl
Söz konusu isteğe bağlı... utangaç olsakta çükümüzden zevk suyu akacaktir ayni şey sendede olacak... bu durumda istek mi utangaçlik mi ağir basiyor diye bakacak olursak isteğin daha fazla olduğunu fark ederiz. Utansakta bunu sende yaparsin bende yaparim :) ayrica evligigin ilk gunu seks yapmayacaksinda hangi gunu yapacaksin? Sanki erkekler zorla seks yaptiriyor evlendikleri zaman eşlerine :) ... bence sen uzun bir ilişki yaşamamiş olmalisin :) o yuzden böyle düşünüyorsun
Soran+1 yılzorla yaptiriyylorlar diye bir sey demedim yukarida da belirttim ilk le digerleri arasinda ki fark cok bence diye ben ilk geceden bahsetmiştim..
- +1 yıl
Bir arkadas demis ki evlendikten sonra birlikte yasamaya alisinca seks olmali falan demis sende hakli bulmussun. Iyide beraber yasayip neye alisacaksin? Sen bbu gordugun adamla hemen evlenmeyeceksin ki zeki kiz olacaksin partnerinle uzun uzun zaman geçirip onu yakindan taniyacaksin o kişiyi tanidiğin zaman evleneceksin :) evlendiğin zaman zaten beraber yaşamaya alişmak gibi bir durum olmayacak. Kim beraber yaşamaya alişmamiş evlendiği zaman? Hah o kişiler evlenmeden önce birbirni iyi tanimamiş insanlardir.. ama sen zeki kizsin böyle evlenip alişma durumlari değilde evlenmeden önce alişma durumlarini denesen daha iyi olur
En azindan evlendiğinde ayyyy alişamadim ben olmaz deyip ayrilma gibi bir girişimde bulunmazsin ;) neyse ben yatiyorum iyi günler
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz felan gene bir genelleme gene bir genelleme ne istiyosunuz erkeklerden taş mıyız biz utanıp korkup duygusallaşamaz mıyız?
01 Yorumla
Soran+1 yılgenelde ne var diyen çok ama neyse.. bazen taş olduklarını düşünmüyor değilim
Ben nerden bileyim ya her gece gerdeğe mi giriyorum😆
010 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorsan yazma sadece mrk ettiğimdn sordum..
- +1 yıl
Biraz düşündüm
Sonuçta biz evliyiz değil mi Gerdek gecesi olduğunun da farkında Utanma olacaktır sonuçta hiç çıplak olmadık Bu İzel gün için bozmadık kendimizi..
Erkek Kızın duvağını açar Görümlüğünü takar duvağını açar
Sakinleşmesi için Daha önceden bu durumlarda ne yapılacağını bilir sevgilisini taniyorsa..
Misal kırmızı şarap seven birisi olsun O gece için şarap alırım ben
Stresini alması için, tabi ac ayi da oynamazmıs hazırda illa birşeyler vardır Acıkmış da olabilir güzel bir akşam yemeği, yanı ilk yemeğimiz olabilir gece için
Esofmanları giymisiz En sevdiği filmi izliyor olabiliriz sarılmış koltuğa uzanmış halde
Filmin ortasında yaklasırım ben önce saçını koklarım alnından öperim sevgi sözleri kullanırım onu hazirlarım çünkü hissettitmeliyim ona kendimi arzuladığı mi öpüşerek baslayabiliriz tutkulu devam ederiz Kendimizi kaybedebilir iz ve yatağa kucakta öperek götürebilirim
Soran+1 yılbak bu sekilde olsa daha iyi olabilirmis
Soran+1 yılo zmn geldigi zmn illa ki tanimis olursunuz bence : D
Soran+1 yılbence bayanlar genelde romantikliklerden yana :) cok sıkıntı olacagini sanmıyorum :)
- +1 yıl
Bence kadın milletinin Romantizm erkeği ile aşina değil 😊
Serseri Gudubet, pi (ç), şerefsiz bulmakta
Onlarda farklı bir yaklaşım var İnsan yerine koymaması gibi Benim hiç anlayamayacagim bir etkileşim Ama romantik değil romantik dışında birşey arıyorlar Her defasında Aynı yerde golgeleniyorlar 😝
Soran+1 yılyok ya kisiden kisiye gore degisir.. ne bileyim bu erkekler icinde ayni nerede tanımladığın erkek tipinin bayani varsa onlarda onları buluyor oyle kızların pesinden ayrılmıyorlar ona bakarsan bence biraz kisilik biraz dusunce yapisi farkindan kaynakli degisiyor bu durum
+1 yılutanmazsın ya belkıde sen soyarsın damadı o heycandan bayılıp kaçmazsa devır degıştı
çok utanırsan lanbayı kapat yorganın altında cıplak ol veya gece lanbası kullan00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Sende ilk geceye bırakma işi matmazel ki utanma sıkılma olmasın 😄
010 Yorumla
Soran+1 yılhii oldu cok zekisin fazla bu sana
Soran+1 yılgelecek zmnla simdiki zmn arasinda ki farki biliyorsundur heralde :)
Soran+1 yılhiiiic ne olsun bir sey olmamis :)
Soran+1 yıliyi geceler bayim :)
Soran+1 yılooo cok tesekkur ederim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevişme başlayıpta vajinanı yaladığı anda zaten kendinden geçersin hadi artık dayanamıyorum dersin merak etme canım :)
014 Yorumla
Soran+1 yılhemen de bir yargı nedense..
Cevap sahibi+1 yılyargılamadım canım , sadece olacakları önceden haber verdim :)
Soran+1 yılyargı bence kişinin nasıl tepki vereceğini bilemezsiniz
Cevap sahibi+1 yılneyse biz konumuza dönersek sen çok utanacağını ve rahat olmayacağını mı düşünüyosun?
Soran+1 yıldüşünmeyen biri neden bu soruyu sorar acaba?
Cevap sahibi+1 yılilk 3-5 dakika elbette utanırsın heyecanlanırsın ama olyaın zevki ve hazzı seni öyle bir etkilerki bunlar aklına bile gelmez diye düşününüyorum. ama tabi burda en önemli etken partnerin.. işini iyi yapması lazım...
Soran+1 yılins
Cevap sahibi+1 yılmerak etme aynen dediğim gibi olacaktır, alacağın zevki düşün panik yapma :)
Soran+1 yılondan once dusunduklerin olunca zevk filan aklina gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılgelir gelir merak etme inlemelerin çığlıkların yükselir :)
Soran+1 yılonun zevkten oldugunu mu dusunuyorsun?
Cevap sahibi+1 yılhiç prno izlemedinmi tabiki zevkten çığlık atıp inliyorlar canım :)
Soran+1 yılhayir ne isim var
Cevap sahibi+1 yılsen şimdi hiç mast. da yapmadım dersin :)
erkek utanmaz diye bişey yok utananlarda vardır eğer sen utangaçsan tek çözüm var ya ışıkları kapatacaksın ya da çok az ışık altında yapacan
00 Yorumla
+1 yılYaaa arkadas ne var bunda sadece iliskiye gureceksiniz hepsi bu
02 Yorumla
Soran+1 yılsaol yardimlarin icinnn
- +1 yıl
Kendini kasma rahat ol on sevismeyi hazir tut ve artik sen hazir olunca yeter artik gir diceksin merak etme😁
İlk gecede bütün iş erkekte bitiyor erkeğin prof olması lazım bu konuda
04 Yorumla
Soran+1 yılcokta prof olmasi iyi olmaz bence gerek yok o kadarına
Soran+1 yılher şeyi baska insanlarda yaşayıp bitirmis birini hic istemem biz niye yasamadikta bekledik o zmn isterse her defasinda acisin.. prof olmayan biri de proflasabilir neticede
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSarılıp uyuyarak
21 Yorumla
Soran+1 yılen mantıklısı
+1 yılkuzum seni leylekler mi getirdi?
11 Yorumla
Soran+1 yılhıhı seni?
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk gece sabaha kadar mokoko :D
01 Yorumla
Soran+1 yılsorumla cok alakasiz bence
Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Tabiki utanilir ama alisilacak bir durum zamanla
16 Yorumla
Soran+1 yılzamanla alisilir tabi ben de hep deniyorum ztn ilkle ilgili sordum o yüzden
Soran+1 yılyorgan altinda mi buradakilerin yorumlarina bakilirsa kimsenin yorgan altinda gibi bir dusuncesi yok gibi nedense
Soran+1 yıltebrikler : )
+1 yılErkek utanır sa kız utanır sa nasıl olacak
12 Yorumla
Soran+1 yılo da dogru..
- +1 yıl
Evlilikte birlikte olmak sevaptir
- Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılErkeksin ilk gecesi o gece değildir
01 Yorumla
Soran+1 yılsen de haklisin
Gizli Üye(36-45)+1 yılutanır
18 Yorumla
Soran+1 yılutanır diyen nadir insanlardansın kendini tebrik edebilirsin
Cevap sahibi+1 yılçünkü utandım bende
Soran+1 yılpeki sorun oldu mu : /
Cevap sahibi+1 yılçok değil:)
Soran+1 yıliyi bari : /
Cevap sahibi+1 yılendişe etme:)
Soran+1 yıltesekkur ederim tavsiyeleriniz icin :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim:)
Babana sor bakalım. Utansa sen olurmuydun?
00 Yorumla
+1 yılSen işi oluruna bırak herşey hallolur gider
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeyden utaniyorsun mk herkesin yaptigi seyler
113 Yorumla
Soran+1 yılherkesin yapmis oldgu seyler haklisin sorduguma gore demek ki o kesimin icinde deglm henuz
Cevap sahibi+1 yılBedenin falan cirkinse utanman normaldir
Soran+1 yılne alakasi var beden çirkinliiyle.. ilk defa yasiyorsun sonucta senin bedenini ilk defa biri goruyor
Cevap sahibi+1 yılDemek ki cirkin guvenin yok
Soran+1 yılnasil bir dusunce yapiniZ var ya..
Cevap sahibi+1 yılBasit ve psikanalitik
Soran+1 yılbence sen psikolojik terimleri kullanma.. zerre anlamiyorsun psikolojiden
Cevap sahibi+1 yılDesene bosuna psikoloji okumusum bir varos kizi benden daha iyi psikoloji biliyor
Soran+1 yılbir psikoloji okumakla varos cocugu olmaktan kurtuldugunu mu zannediyorsun.. insan kendisi neyse karsindakini de oyle zannedermis.. ne varos kiziyim ne de sizin takildiginiz soyunun nerden geldgi belli olmayan kizlar gibiyim.. siz evlenirken bir o... ile evlenirsiniz her seyi gormus gecirmis olur utanmazda.. sen kimsinde bana varos kizi diyorsun konusma uslubunuzdan bile belli nasil bir aileden geldginiz fazla soze de gerek yok bence
Cevap sahibi+1 yılBen aileden zengin ve soyluyum senin varos oldugun her yerinden belli
Soran+1 yılzengin ve asil misin.. asillik zenginlikle olmaz canım mesele karakter kisilik.. insanin ruhunda olur asillik parayla ogrenilmez.. zaten zengin birinin bunu sacma sapan sekilde ben zenginim deyip hava atmasi en buyuk gorgusuzluklerden biridir.. cok tanıdık parasi olupta adam olmayanlari.. zengin olan sonradan gormeleri.. ben sadece boyle bir soruda utandigim icin varos kizi damgasini yiyorsam hic umrumda degl inan.. dedgm gibi sen hayat kadiniyla evlenirsin tamam mi.. parâyla da alabilirsin sorun olmaz ne de olsa bu isi hakkiyla yapanlar var..
Cevap sahibi+1 yılZengin ve asilim sen fakir teselline devam et
Soran+1 yılAllah fakirlik verebilir bas goz ustune... Allah karaktere zaval vermesin..
+1 yılbılmem yasamadım hıc :d
02 Yorumla
Soran+1 yılbiz yasasaydik sormazdik heralde :D
- +1 yıl
evlı ıken utanırsan pekı o durumu atlatmak ıcın zor olur ve zamana bırakmak gerekır
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen utanirim ama gerdekten geri kalmam :)
02 Yorumla
Soran+1 yılne yağdan oluyorsun ne de baldan deniyor ya bu deyim sana uydu bence..
Cevap sahibi+1 yılTam uydu
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk gece ilklerin gecesi
02 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle..
Cevap sahibi+1 yılO yüzden yapacak bir şey yok
+1 yılutanan ayrı yatsın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim gibi birine düşte gör sen 😃
05 Yorumla
Soran+1 yılniye?
Cevap sahibi+1 yılSabaha kadar la pompa 😃
Soran+1 yılne kadar uyuzsunuz ya surada ne sordum ne soyluyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılNe yaparsınız diyorsun. Sevgilini de biliyorum. Oyar kesin kabak gibi 😃😃
Soran+1 yılne yaparsiniz derken sozun gelisi demistim.. yanlış tahmin sevgilim yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılUtanmazsın o anda
13 Yorumla
Soran+1 yılniye o an daha kotu bence daha cok utanacagimi dusunuyorum
- +1 yıl
insan helalinden utanmaz, haramdan utanır...
Soran+1 yıl@tolgar333333 helali olmayan birinden bırak utanmayı şahsen bana mide bulandırıcı geliyor.. helalin olsa bile sonuçta farklı bir olay ilk defa yaşadığın bir durum..
+1 yılBodoslama dalarim
021 Yorumla
Soran+1 yılinsan biraz da karsidakini dusunur demi
- +1 yıl
Saka yapiyorum güzelce romantik bir şekilde yaklasirim
Soran+1 yılbence de oyle olmali
- +1 yıl
İki tarafında rahat olması kaygisiz olması saglanmali
Soran+1 yıldemi bence de
- +1 yıl
Genelde kizlara da çok stresli olur korkarlar
Soran+1 yılevet ama stresli olmayan arkadaslarimiz da var : D
- +1 yıl
Bazi kizlar vr o günü iple cekiyolar :D
Soran+1 yılburadakilerin cogu oyle gibi duruyor ama bilemiycem gerçektede oyle olanlar var mi
- +1 yıl
Artik herkes istiyo korku falan yok aslinda fazla. Çoğu da yapmis zaten
Soran+1 yılyapanlar olsa da yapmayanlar da cok bence kizlar icin diyorum.. erkeklerin yuzde 98 i ztn evlenmeden once denemis oluyormus diye duymustum
- +1 yıl
Abarti bir rakam. Ama kizlara eskisi gibi değil çoğu elle tatmin oluyor istiyorlar artik
Soran+1 yılolabilir artik ztn eskisi gibi hic bir sey degil kucucuk cocuklar bile neyin ne oldugunu nasil oldugunu biliyorlar uyarici cok var ve de insanlar bilhassa bayanlar daha ozgurler eskiye nazaran daha da onemlisi toplumumuzda uygun olmayan davranislar normallestirme yonuyle insanlara gosterildigi icin her sey daha bir baskalasti.. insanlar pek umursamiyorlar artik..
- +1 yıl
Aynen ben de öyle oldum mesela
Soran+1 yıloyle derken umursamaz mi
- +1 yıl
Aynen oyleyim
Soran+1 yılherkesin kendi tercihi tabi ki
- +1 yıl
yani haklısın ama bir kez yaparsan hep istersin
Soran+1 yılne bileyim ben aski sevgiyi ya da herhangi baska duygulari deneyimleri bir suru insanda bitirmek istemem.. bir olsun sonuna kadar degil sonsuza kadar olsun en onemlisi de helal olsun.. Hep böyle dusundum ama bilmiyorum tabi zman ne gosterir..
- +1 yıl
bu zamanda dayanmak zor
Soran+1 yılzaman degistidi de gunahlar degismedi benim dusuncem bu yonde.. herkesin nefsi var sonucta ve zor olsa bile bunu basarabilenler varsa bizde zorlansak bile yapabilirz gibime geliyor.. Bakalim zmn gosterecek her şeyi ben Allah tan hep hayirlisini istiyorum gerisi takdiri ilahi
+1 yılEmmeli gommeli olur
03 Yorumla
Soran+1 yılcok net olmus bu cevap : /
- +1 yıl
Girgirina yazdimm
Soran+1 yılhmm
Gizli Üye(36-45)+1 yılkavuşma oluyor artık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. Güzel mutlu gecer
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılkocan senin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayr
00 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?