Hep merak ediyoruum anlatabilecek olan var mı sadece cinsellik olarak sormuyorum bunuu🙏🥺
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)11 ayYani şimdi evlenmedim bende knk ama herkeste farklı geçer ilki olacakların ki daha sakin yavaş geçer daha önce yaşamış olanlar zaten tecrübelidir normal bir cinsellik gecesi olur vs yani o yüzden senin düşüncen tam olarak hangisi ona göre daha kolay olur sanki yorumlamak
14 Yorumla
Soran11 aySağol kanka ahhdha
Cevap sahibi11 ayYorum istemiyorsun yani anladım..
Neden sorarsın o zaman…🙄🤦♂️
Soran11 ayAyy ne bileyimm sana ne sorabilirim kii
Cevap sahibi11 ayBilmiyorum knk bu soruyu açan soran sensin artık ne amaçla sorduysan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(30-35)11 ayBen olsam o gece bir şey yapmazdım. Uyurduk dus alıp. Sabah dinlenmiş daha iyi olur
239 Yorumla
Soran11 ay😱😱aaa geleneklerimize sahip çıkalım
Cevap sahibi11 ayYa zaten yorulmusuz. Kız istemiyorsa neden ısrar edeyim ki?
Soran11 ayDaha önce iliskin olduğundan böyle diyorsun sanırım ahsha
Cevap sahibi11 ayYa olup olmamasıyla alakası yok. Bunu zaten kousurum ben sevgilimle. Eğer ben o gece isityorum derse dusumuzu alır yine yaparız sıkınt ıyok
Soran11 ayHmm anlıyorum
Cevap sahibi11 aySen galiba bekleyemem diyen birisin :D
Soran11 ayYok ya bir erkekten bunları duymak inandırıcı gelmedi sadece hahahah
Cevap sahibi11 ayNe alaka yahu :D Tüm erkekleri damacanaya hallenen tiplerle bir mi sanıosunuz:D
Soran11 ayDamacana falan ne alaka kardesim yaa
Cevap sahibi11 ayYahu diyorum ki, her erkek öyle gzu dönmüş değil. Kadınına saygı duyanlarda var. Beklemek zor bisi degil
Soran11 ayAyyy saygı duymakla da bir ilgisi yokk olayın
Cevap sahibi11 ayGözünü seveyim sence ne alakası
Allahini severdin aydinlat beni
Soran11 ayAllah askina git de ilk yazdigini bir oku kadina saygi duymakla ilgili tek bir sey soylemis misin sadece o gece yapmazdim demissin ondan bir erkekten bunları duyduğuma şaşırdım buuduur
Cevap sahibi11 ayBak güzel dostum.
Evlenmisim tamam mı? Düğünden çıkmışız yorgunuz. Kadın gerilmiş ve ilkiyse korkusu var ve yarın yapsak olur mu diyor soruyor.
Hayır şimdi seni yatırıp s... cem mi diyeceğim?
Hayvan miyim ben?
Kadina bırakirim demek ona saygı duymak değil mi?
Soran11 ayAYYYY İYİ MİSİN SENN BEN ONDAN MI BAHSEDİYORUM ACABAA ne alaka kadının istemiyorum demesi ay vallahi kafayı yiceemm
Cevap sahibi11 aySen ne sorduğunu bir netleştir de
Soran11 ayManyak ya
Cevap sahibi11 aySana ben düzgünce cevap verdim, sen öyle erkek yok diosun m
İstediğin cevabi neyse onu yazayım da rahatla.
Soran11 aybak kardesim ben sana dugunden sonra ilk gece nasil olur diye soruyorum sen ise bana ben olsam o gece yapmazdim yorulmusuz sonucta diyorsun ama ilk basta kadin istemiyorsa yapmam gibi bir sey soylemedin ben de bu yuzden erkekler genelde boyle dusunmez dedim sonra sen birden bana hayvan miyim ben kadin istemiyorsa zorla mı yapicam gibi tepkiler verdin ama mesele bu degil ben sadece bastaki soylediklerinle sonradan verdigin tepkilerin tutarsiz oldugunu dusunuyorum ve bu beni sinirlendirdi
Cevap sahibi11 aySence ben neden ilk gün yapmayayım? Ben yorulmuş olurum mu diyorum? Yorulnusuz diyorum. Yani kadını zorlamak istemediğim oradan çıkmıyor mu?
Soran11 ayÇıkmıyor?
Cevap sahibi11 ayNe diyim, roman oku biraz
Soran11 aybana diyene bak sen daha kendini tam olarak ifade etmeyi bile bilmiyorsun bence sen oku romanını
Cevap sahibi11 ayProblem şu ki, ben zaten edebiyat mezunuyum 😉
Soran11 ayProblem ne biliyor musun edebiyat mezunu olmana ragmen kendini duzgun bir sekilde ifade edemiyor olman
Cevap sahibi11 ayValla okuduğunu anlayamaman senin problemin. Kendimi ifade edemiyorum olsam suanki mesleğimi 10 yıldır rahatlıkla yapıyor olamazdım.
Soran11 ayokudugumu gayet iyi anliyorum ama sen ne dedigini tam acik ve net soylemedigin icin karisik anlasildi sucu bana atman dogru degil?
Cevap sahibi11 ayYani ilk gece yorgunluktan yapılmak istenmezse bunun ertesi güne bırakılması genelde bir kadın talebidir. Bunun anlasilmamasi için anlamamaya gayret göstermek gerekir sadece
Soran11 ay
evet genelde ilk gece yorgunluk nedeniyle ertesi güne bırakmak kadinlardan gelen bir talep olur senin bunu soylemen bana biraz garip geldi bu yüzden sorguladim bir erkeğin bu sekilde dusunmesi alisildik degil dedim sen bir "edebiyat mezunu" olarak kadinlar genelde ilk gece istemez diyebilirdin ama sen sadece yapmazdim sabah daha iyi olur demeyi sectin ben de ne demek istedigini tam anlayamadim ama sen sanki aklimi okuyup dogrudan anlamami bekliyorsun şaka gbi yaaa
Cevap sahibi11 ayYani sende neden sabahı bekleyeyim?
Birr erkek durduk yere kadina bunu dese sence mantığı olur mu?
Ben mi korkuyorum sanki nu olaydan ya da gerginliği üstümde 🤦♂️
Soran11 ayYorulmuşsundur ya ondan
Soran11 ayİşte sen böyleymiş gibi yazdığın için yanlış anlasılmalar oldu anlıyor musun
Cevap sahibi11 ayÇok uzadı.
Neyse uzun lafın kısası konuştuğumuz gibi olur
Ben kadınım rahat olsun, alacağı maksimum zevki en rahat şekilde alsın isterim işte
Soran11 ayÖyle desen hiç de uzamazdı:)
Soran11 ayİyi geceler diliyorum
Cevap sahibi11 ayYaju öyle anlamak için filozof olmaya da gerek yok
Sairler 1 satır yazıyor 1 dünya anlam çıkıyor.
Az kelimeyle kendimizi ifade edelim dedik uzadı muhabbet
Ee sen kendi soruna cevap ver?
Soran11 ayLan ben edebiyatçı mıyım ya da senin çğrencin miyim de sen demeden anlatmak istediğini anlamk için kafayı yorcam gece gece sinir ettin beni ya
Cevap sahibi11 ayEee sen de sinir ettin. Neyse karşılıklı olmasi iyi
Soran11 ay👍🏻
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yani hiç yaşamadım ama yaşamış gibi düşünebilirsin beni
04 Yorumla
Soran11 ayHim anlıyorum haha
Soran11 ayNeyi asko
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
11 ayNeyi merak ediyosun sor anlatım düğünü mi düğünden eve geçtikten sonrası mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayÖncelikle çok yorgun oluyorsun öyle büyük bir aksiyon bekleme. Sabahı daha keyifli oluyor.
00 YorumlaO ilk geceyi kocasından önce geçirmiş bir çok kadın var
011 Yorumla
Soran11 ayAynen
- 11 ay
O ilk geceyi karısından önce geçirmiş bir çok erkek de var aynı zamanda.
Soran11 ay@ketumbirisi kesinlikle katılıyorum
- 11 ay
@ketumbirisi tamam sensin 😅
- 11 ay
Benim zaten sen rahat ol
- 11 ay
@ketumbirisi tamam bütün kızların namusunu kurtardın bu kafada devam edin 😁
- 11 ay
Keşke bütün erkeklerin namusunuda sen kurtarabilseydin kafana yazık. Ben evliliğime kadar kendimi saklayacağım ama karşımdaki kişi erkeğin o*uspusu olacak öyle mi? 😂 o günler geride kaldı yallah
- 11 ay
@ketumbirisi kaybeden sensin banane 😃😁🤩
- 11 ay
33 yaşında evde kalmanın sebebi anlaşıldı ahahahha iyi geceler dostum.
- 11 ay
@ketumbirisi kızlar beni sevmiyor baş edemiyor ama hepsine buradaki gibi davran miyorum sensin diyorum sana dediğim gibi 😄🤩😁
Gün doğana kadar pompa başka bir sey yapılmaz
13 Yorumla
Soran11 ayEvelndin mi daha öncee
Soran11 ayHmm havalısın dostumm
merak ettiklerini yanıtlayayım istersen
01 Yorumla
Soran11 ayAnlatabilir misiinn
Gizli Üye(45 üstü)11 ayErkek hemen zgmek ister
22 Yorumla
Soran11 ayHahaha
11 ayUyuyabilirsin yorgunluk Oluyo
00 Yorumla
11 ayhasılat sayılır birlikte
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
11 ayGüzel geçiyor
31 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
11 ayyapılan masrafgları hesaplıyarak
01 Yorumla
Soran11 ayGerçekten bu kadar mıı
Bu muymuş diyosun
02 Yorumla
Soran11 ayNiye kii
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
11 ayHeyecanlı atesli
01 Yorumla- 11 ay
Kız gırersin kadın cikarsın
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası