Cinsel Yaşam Bu beni itici mi çekici mi yapar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Seks konusunda biraz mazoşistim acı çekmeyi seviyorum 🤭 Güncellemeler+1 yıl Güncel Bu beni itici mi çekici mi yapar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Köle ruhun va ve hükmedilmekten, ezilmekten hoşlanıyorsan bana ulaş 0 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Birazsa güzel kölelik seviyesinde ise itici oluyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hayır mesela boğazımı sıkarak yapman hoşuma giderdi Yorumla DigitalRuh +1 yıl Git şu an itici oluyorsun telefonla seks yapmak istemem Yorumla Soran +1 yıl Örnek verdim 😂 Yorumla
Baybars041 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Çekici yapar ama evlenilecek kız olarak bakılmazsın hiçbir zaman. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nedenki Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bana göre itici yapar başkasına göre çekixi mesela ben hard swx taraftarı degilim 0 0 Yorumla
berkatak Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. sen de sevişmeyi biliyorsan ben bişey bilmiyorum aplaaa.. 0 0 Yorumla
Andromeda999 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yaaa hep söylüyorda kadınlar bunu, uygulayan uygulatan yok. istekli arıyorum azgınnn 0 1 Yorumla Andromeda999 +1 yıl Benliksin tammm❤️🔥❤️🔥❤️🔥 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bende acı çektirmeye bayılıyorum 😂 1 0 Yorumla
BasitÜye_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 106% +1 yıl aşırı çekici yapar ben de acı çektirmeye bayılırım 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Enteresan sert yapmaya küfüre açıkmısin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tokat seç çekme şaplak gibi mii 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Imm çokkoş yaş kaçç Yorumla Soran +1 yıl 24.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki yakalanma olan yerler o fanteziyi sever misin 🤔 Yorumla Soran +1 yıl Severim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesela sizde yan tarafta annenler varken ben ağzını kapatarak yapsamm Yorumla Soran +1 yıl Evet annem arada çağırıyor sen daha da hızlanıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Telefon da annenle kıonuşurkenn zaksoo pkiii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hıııı Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Genelde baba sevgisi gormeyenlerde olur bu 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. hayır gayet iyi 0 0 Yorumla
harun343440 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Ben direkmen çekildim sana şu an 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla harun343440 +1 yıl Ben sert severim sende sert sevdiğimi söyleyince bi hayal kurmadım değil Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. sana sahip lazım zevki o zaman yaşarsın 0 0 Yorumla
Kırlariçindebikız Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı. Cekici yaparrr 1 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Çekici 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Çekici yapar tabi ki 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Bana göre itici 0 0 Yorumla
Romantik_Biri Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Zevkmi aliyon çok 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Romantik_Biri +1 yıl Bakiremisin Yorumla Soran +1 yıl Evet. Yorumla Romantik_Biri +1 yıl Ìlişkiye girmeden nasil oldu Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. Itebilir belki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nedenki Yorumla Memoo00007 +1 yıl Abartı geliyor bana Yorumla Soran +1 yıl Seviyorum ama Yorumla Memoo00007 +1 yıl Abartmadan yapılırsa yapılabilir seviyorsan Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Fazlasıyla çekici 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hemen ekle 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Köle ruhun va ve hükmedilmekten, ezilmekten hoşlanıyorsan bana ulaş
Birazsa güzel kölelik seviyesinde ise itici oluyor
Hayır mesela boğazımı sıkarak yapman hoşuma giderdi
Git şu an itici oluyorsun telefonla seks yapmak istemem
Örnek verdim 😂
Çekici yapar ama evlenilecek kız olarak bakılmazsın hiçbir zaman.
Nedenki
Bana göre itici yapar başkasına göre çekixi mesela ben hard swx taraftarı degilim
sen de sevişmeyi biliyorsan ben bişey bilmiyorum aplaaa..
Yaaa hep söylüyorda kadınlar bunu, uygulayan uygulatan yok. istekli arıyorum azgınnn
Benliksin tammm❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Bende acı çektirmeye bayılıyorum 😂
aşırı çekici yapar ben de acı çektirmeye bayılırım
Enteresan sert yapmaya küfüre açıkmısin
kırbaçlanmak da dahil mi
😂😂😂😂😂
Tokat seç çekme şaplak gibi mii
Evet
Imm çokkoş yaş kaçç
24..
Peki yakalanma olan yerler o fanteziyi sever misin 🤔
Severim
Mesela sizde yan tarafta annenler varken ben ağzını kapatarak yapsamm
Evet annem arada çağırıyor sen daha da hızlanıyorsun
Telefon da annenle kıonuşurkenn zaksoo pkiii
Hıııı
Bende bir etki uyandırmaz
Genelde baba sevgisi gormeyenlerde olur bu
hayır gayet iyi
Ben direkmen çekildim sana şu an
Nasıl
Ben sert severim sende sert sevdiğimi söyleyince bi hayal kurmadım değil
sana sahip lazım zevki o zaman yaşarsın
Cekici yaparrr
Bayılırım ben off
Nerede yaşıyorsun sana acı çektirebilirim
bize denk gelmez boylesi partnerin cok sansli :)
Çekici
Çekici yapar tabi ki
Bayılırım.
Ben de sadistim
Dengeli olduğu sürece iyi bence
Bana göre itici
iyi bişey
Zevkmi aliyon çok
Evet
Bakiremisin
Evet.
Ìlişkiye girmeden nasil oldu