Biri var ve bana çok aşırı çekici geliyor öyle böyle değil. Yaklaşık 1 yıldır hayatımda cinselligi bıraktım. Kendime söz verdim yapmayacagim diye mastürbasyon yapmayı bile azalttım. Yani mastürbasyon i komple kesmeyi de düşündüm ama özellikle regl de fazla yüksek oluyorum doğal olarak. Sözümü bozmak ıstemiyoeum ama ne zaman o kişiyi görsem içimden eski ben çıkıyor. Nude atasım geliyor ona. Onunla yapma isteği geliyor hemde aşırı. Gözümün önüne yaotugimiz geliyor ve işin daha da zor yani var ki ben 24um bu adam 40. Bende kendime bu konuda sinirliyim ama ben 40 yasinda ünlü olmadığı halde bu kadar bakımlı olan başka bir erkek ne duydum ne gördüm. Adam grinin elli tonundan fırlamış gibi. Her daim takım elbiseli ve şık ve benim de takım elbiseye zaafım var. Beynimin içinde sürekli ben onun gömleğini giymiş dolaşıyorum. Nasıl bu yükseklik duygusu geçer. Bu arada sözümü bozmamak adına ne kadsr yükselsem de mastürbasyon da yapmıyorum nude falan da atmadım tabi ki. Ama işin tuhafı yaklaşık 1 yıldır yani söz verdiğimden beri ilk defa birine yukseldim 1 yıldır kimse çekici gelmiyordu ve ilgimi çekmemişti ama bu aşırı farklı 🥵😥
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılBunların muhtemelen çoğu kendini bastırmış duyguların yüzünden ortaya çıkan şeyler ve kendini şartlamis olman birde bakımlı erkek cekilicigi diye bri şey vardır kafanda o kişi buna uyuyor olabilri daha uzun yazmayayım şimdi okumasın falan
05 Yorumla
Soran+1 yılOkurum ya ayrica zekası da hoşuma gidiyor liderlik vasfı. Dominant otoriter maskulen tavırları. Bir de bekar zaten evli olsa bu tarz şeyler dusunmem
- +1 yıl
Ya evli olsa da düşünürsün şu düşünceler kafandan geçtikten sonra engel olamazsın zaten yaşına rağmen düşündüğüne göre muhtelen his birisi sende dominant erkeklerden hoşlanıyorsun ve kendi içinde bastırmaya çalıştığın cinsel güldüler ve duygular o yüzden bu da seni daha fazla yükseltiyor bence
- +1 yıl
Okumadın 😂
Soran+1 yılYok okudum da ne cevap versem bilemedim
- +1 yıl
Yani anlamak için daha detaylı konusabriiz yönlendirip tavsiye verebilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
17Cevap
+1 yılHer zaman sınırları zorlayan birileri olmustur ve olacaktir. Kendine eziyet ediyorsun sanki
00 Yorumla
+1 yılBen de işim gereği hep takım giyiyorum ve istersen üzerimde takım varken sana efsane fotolar atabilirim sen karar verirsin ondan daha bakımlısı iyisi var mı gör
04 Yorumla
Soran+1 yılKanka yani bunun bana faydası yok ki 😂
- +1 yıl
Faydası yok ama eminim hoşuna gider, görmelisin
Soran+1 yılYok be etki etmez. Takım elbise deyince kafamda sadece o oluyor jwjdkdkd
- +1 yıl
Gel gör ya ne kaybedersin
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de takım elbise giyiyorum hep,2 kişi asılıyor bana da:d
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Babanla sorunların mı vardı çocukluğunda?
04 Yorumla
Soran+1 yılAyrıydı kanka bunu bende düşündüm de değildir ya bunun sebebi adam karizmatik olduğu içindir bence
Soran+1 yılBabam 56 ya
+1 yılfazla filmin etkisinde kalmışsın gibi
04 Yorumla
Soran+1 yılFilmi izlemedim ilk 40 dakikasını izledim sıkıla sıkıla ama grinin elli tonundaki adamı biliyorum sonucta ve filmdeki adam da gayet yakisjkli
- +1 yıl
işte takım elbiseli fetişin filmden kaynaklanmış olabilir dedim
Soran+1 yılYok hep vardı zaten
- +1 yıl
o zaman ilginç
+1 yılUmarım ilerde pişman olmazsınn
00 Yorumla
+1 yılBence sen iyice azmışsın
00 Yorumla
+1 yılResmi var mı merak ettim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yılya verde sende kurtul bizde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAçken sen sen değilsin 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kendini tutman zor gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılO kisi olmak isterdim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılÇok basıt
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. git seviş geç
00 Yorumla
+1 yılTovbe tutamazsin
00 Yorumla
+1 yılValla bu istek ancak yatak da biter
00 Yorumla
+1 yılSonun ne olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl🥺🥺🥺🥺💁
30 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında