Bana aşırı çekici geliyor, neden?

Biri var ve bana çok aşırı çekici geliyor öyle böyle değil. Yaklaşık 1 yıldır hayatımda cinselligi bıraktım. Kendime söz verdim yapmayacagim diye mastürbasyon yapmayı bile azalttım. Yani mastürbasyon i komple kesmeyi de düşündüm ama özellikle regl de fazla yüksek oluyorum doğal olarak. Sözümü bozmak ıstemiyoeum ama ne zaman o kişiyi görsem içimden eski ben çıkıyor. Nude atasım geliyor ona. Onunla yapma isteği geliyor hemde aşırı. Gözümün önüne yaotugimiz geliyor ve işin daha da zor yani var ki ben 24um bu adam 40. Bende kendime bu konuda sinirliyim ama ben 40 yasinda ünlü olmadığı halde bu kadar bakımlı olan başka bir erkek ne duydum ne gördüm. Adam grinin elli tonundan fırlamış gibi. Her daim takım elbiseli ve şık ve benim de takım elbiseye zaafım var. Beynimin içinde sürekli ben onun gömleğini giymiş dolaşıyorum. Nasıl bu yükseklik duygusu geçer. Bu arada sözümü bozmamak adına ne kadsr yükselsem de mastürbasyon da yapmıyorum nude falan da atmadım tabi ki. Ama işin tuhafı yaklaşık 1 yıldır yani söz verdiğimden beri ilk defa birine yukseldim 1 yıldır kimse çekici gelmiyordu ve ilgimi çekmemişti ama bu aşırı farklı 🥵😥
Bana aşırı çekici geliyor, neden?