Cinsel Yaşam Sizce beni çok mu çekici buluyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Sevgilim ben foto attıkça üst üste 3 kez şey oldu ne diyosunuz? Sizce beni çok mu çekici buluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
NİGHTOWL27462 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl 3 kez peş peşe sadece fotolarla nasıl bir yükselmedir bu Maşallah sende de nasıl albeni varsa artık 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Aralarda 15 dk falan boşluk var tabi Yorumla Soran 1 yıl Çok yükslemiş mi demek oluyo bu Yorumla NİGHTOWL27462 1 yıl Baya yükselmiş çekici buluyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Seni cekici bulmasini mi tercih edersin? Herhangi cinsel icerikli video izleyip de 3 kez sey olabilir 😃 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Video izlemesin diye foto atıyom ztn Yorumla
Dispatcher25 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 75% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Üst üste mastürbasyon yapması demek, bağımlı olduğu gerçeğini ortaya çıkarır. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Allah kavuştursun o zaman. Fotoğraf bunu yaptırıyorsa yan yana gelin. 0 0 Yorumla
Berhudarolyavrum Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 96% 1 yıl Şey okdu derken sana resminizi atiyor bunların? 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Evt Yorumla Berhudarolyavrum 1 yıl Her bosldignda sana resim atiyor. Çıplak atıyorsan çocuk olur tabi seni çok arzuluyor demekki Yorumla Soran 1 yıl Evet çıplak Yorumla Berhudarolyavrum 1 yıl Tamam normal olması.. her erkeğin başına gelir boyle seyler cok seksiysen çocuk tutusuyor demekki buda senin hoşuna gidiyor Yorumla Soran 1 yıl Evettt Yorumla Berhudarolyavrum 1 yıl Tebrikler devam et tatmin olmaya güzeldir Yorumla
beyazzenci27 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Sevgilin tavşan mı bu ne hız 😂 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Aralarda boşluk vae tani 15 dk falan Yorumla beyazzenci27 1 yıl Sen ondan ayrıl o kadar kısa sürede b.. 31 bağımlısıdır Yorumla Soran 1 yıl Yok değil sevişiyoz da Yorumla beyazzenci27 1 yıl Birlikte oldun mu Yorumla Soran 1 yıl Sevişiyoz ne dmk Yorumla beyazzenci27 1 yıl Sevişmek başka birliktelik başka. Yaş kaç senin 12 mi Yorumla Soran 1 yıl Yaşım 24 ve birlikle oluyoruz evet Yorumla beyazzenci27 1 yıl Sağol Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ooo o fotolar ise yarar 0 0 Yorumla
Beyefendi92 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı. versen 5 saniye boşalır demek ki :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ne fotosuymuş bu mübarek 0 15 Yorumla Soran 1 yıl Sence ne fotosu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam da 3 nedir yani o kadar mı etkili Yorumla Soran 1 yıl Yaa çok dimi 3 ama yani boşluklar var arada tabi de aynı akşam yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bence yalandır o kadar da abaza değildir Yorumla Soran 1 yıl Hyr gerçek Yorumla Soran 1 yıl Abaza nası olsun sevgilisiyim zaten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyle ama bir fotoğrafı da üç defa yapılmaz bence sonuç olarak bok bir fotoğraf video falan veya sesli konuşmak gibi bir şey değil ki Yorumla Soran 1 yıl Yok bir doto değil virçok foto farklı farklı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hımm anladım olabilir belki yani eğer çok çekici isen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Videolar bence daha etkili Yorumla Soran 1 yıl Nası video peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben şimdi burada yazsam yorumum silinecek ahah Yorumla Soran 1 yıl Söle ya bi şekilde çekicem ona Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yazabilirsin bana Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ney oldu 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Boşaldı Yorumla Psikoatbirerkek 1 yıl Püüü şerefsiz na kadar aıp Yorumla
girnelli Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl La nasi bi yokluk bu 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Yoklukta değil valla sevişiyoruz da Yorumla girnelli 1 yıl La sadece foto gonderiyosun ve o 3 defa bosaliyor he? Yorumla Soran 1 yıl Niye siz boşalmaz mısınız değişik bi şey mi bu anlatsana Yorumla girnelli 1 yıl Kanka 3 defa sadece foto ile abarti geldi acikcasi. Video mu attin kamera karsisina gecip. ya da vacinani mi attin. anlatsana bi Yorumla Soran 1 yıl Video da var foto da çıplak Yorumla girnelli 1 yıl Kanka eger vacinan beyaz puruzsuz guzelse. sen oynarken sular geliyorsa evet etkilenirim bi kere bosalirim yani ama ne bilim 3 abarti geldi. bana bi yazsana sen Yorumla girnelli 1 yıl Knka Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Abazalıktan 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. yalan :) 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. zavallı çok aç 0 0 Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. Demekki 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sapık bende daha çok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
3 kez peş peşe sadece fotolarla nasıl bir yükselmedir bu Maşallah sende de nasıl albeni varsa artık
Aralarda 15 dk falan boşluk var tabi
Çok yükslemiş mi demek oluyo bu
Baya yükselmiş çekici buluyor
Seni cekici bulmasini mi tercih edersin? Herhangi cinsel icerikli video izleyip de 3 kez sey olabilir 😃
Video izlemesin diye foto atıyom ztn
Üst üste mastürbasyon yapması demek, bağımlı olduğu gerçeğini ortaya çıkarır.
Allah kavuştursun o zaman. Fotoğraf bunu yaptırıyorsa yan yana gelin.
Şey okdu derken sana resminizi atiyor bunların?
Evt
Her bosldignda sana resim atiyor. Çıplak atıyorsan çocuk olur tabi seni çok arzuluyor demekki
Evet çıplak
Tamam normal olması.. her erkeğin başına gelir boyle seyler cok seksiysen çocuk tutusuyor demekki buda senin hoşuna gidiyor
Evettt
Tebrikler devam et tatmin olmaya güzeldir
Sevgilin tavşan mı bu ne hız 😂
Aralarda boşluk vae tani 15 dk falan
Sen ondan ayrıl o kadar kısa sürede b.. 31 bağımlısıdır
Yok değil sevişiyoz da
Birlikte oldun mu
Sevişiyoz ne dmk
Sevişmek başka birliktelik başka. Yaş kaç senin 12 mi
Yaşım 24 ve birlikle oluyoruz evet
Sağol
Dişi sineğe bile yükselir o canım
Ooo o fotolar ise yarar
versen 5 saniye boşalır demek ki :)
Evet çekicisin demek ki
Demek sağlam parcasin
Ne fotosuymuş bu mübarek
Sence ne fotosu
Tamam da 3 nedir yani o kadar mı etkili
Yaa çok dimi 3 ama yani boşluklar var arada tabi de aynı akşam yani
Bence yalandır o kadar da abaza değildir
Hyr gerçek
Abaza nası olsun sevgilisiyim zaten
Öyle ama bir fotoğrafı da üç defa yapılmaz bence sonuç olarak bok bir fotoğraf video falan veya sesli konuşmak gibi bir şey değil ki
Yok bir doto değil virçok foto farklı farklı
Hımm anladım olabilir belki yani eğer çok çekici isen
Videolar bence daha etkili
Nası video peki
Ben şimdi burada yazsam yorumum silinecek ahah
Söle ya bi şekilde çekicem ona
Yazabilirsin bana
Evet
Cok seksi bulup aziyor
Çok mu güzelsin gerçekten
normal:)) detay varsa bide
Cok Azdirmissin demekki 👍
Ney oldu
Boşaldı
Püüü şerefsiz na kadar aıp
La nasi bi yokluk bu
Yoklukta değil valla sevişiyoruz da
La sadece foto gonderiyosun ve o 3 defa bosaliyor he?
Niye siz boşalmaz mısınız değişik bi şey mi bu anlatsana
Kanka 3 defa sadece foto ile abarti geldi acikcasi. Video mu attin kamera karsisina gecip. ya da vacinani mi attin. anlatsana bi
Video da var foto da çıplak
Kanka eger vacinan beyaz puruzsuz guzelse. sen oynarken sular geliyorsa evet etkilenirim bi kere bosalirim yani ama ne bilim 3 abarti geldi. bana bi yazsana sen
Knka
Abazalıktan
yalan :)
zavallı çok aç
Aynı benim manitasın ya ahaha
Normal
Deneyelim 😂
Hahsga
Demekki
O günlerimi özledim
Güzel
Cok abazada olabilir