Güncellemeler
+1 yıl
Bana önyargılı yaklaştıkları için eve atmaya çalışıyorlar bir de
Güncellemeler
+1 yıl
Birinden hoşlanıyorum hemen eve çağırıyor ilk buluşma son buluşma oluyor. O yüzden bu algıyı kırmak istiyorum
23 yaşında üniversite öğrencisi bakımlı bir kızım. Kız arkadaşlarımla tatillere de gidiyorum, gece dışarı da çıkıyorum. Sosyalim çevrem de var. Ama nikahsız cinsel birliktelik yaşamayı istemiyorum. Karakterime ve aile yapıma ters. Ama erkekler daha önce kimseyle olmadığıma inanmıyor. İlla sessiz harf mi olmak lazım bakire olmak için? İnanmamalarına bozuluyorum. Tavsiye?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Erkeklerle bu konuları mı konuşuyorsun? e inanmazlar tabi
Ben konuyu acmıyorum karşı taraf ev muhabbeti yapıyor
Hiç bir şeye mecbur değilsin ve gayet de güzel bir düşuncen/tarzın var. O inanmauanalar gaza getirmeye çalışıyor kuş kadar beyinleri ile 👍😉
Ya bırak inanmayan kendisi bilir kimseyi zorla bişeye inandırmak zorunda değilsin ki inanan inanır inanmayan inanmaz boş ver
Şu anki Devrin durumu malum inanmamaları normal.. Bu durumun dert edilecek bir şey olduğunu düşünmediğim için tavsiye de veremiyorum
Tavırlarında bisey var demek ki fazla cilveli ve davetkar olabilir misin
Kimseyi inandırmak zorunda değilsin kocan inansın yeter
Sen neden açıklamak zorunda kalıyorsun. Birileri bu soruları mı soruyor
Beni yatağa atmaya çalışıyorlar
😀😀 Ooo bunu tahmin etmemiştim
O yüzden bu algıyı kırmak istiyorum zaten
Atmaya çalışanlar sevgilin mi
Flört ya da ilk buluşmada en kötü ikinci bulusmada eve cagiriyorlar. Hiç 3. buluşmam olmadı. Oraya kalmıyor
Çok mu güzelsin 😀
Ancak çok güzel olanlar bu kadar teklif alır
aşırı tatlı ve zarifsin boş ver onları bende öyleyım mesela libidom yüksek sexual konusmayı cok severım özgüvenli iyi kariyeri olan sporcu bırısıyım herkes f*ck zannediyor oysa ben sadece bu algıyı sevıyorum
Peki evlenmeden karşı misin
Evet
Sevişir misin
Güvendiğim biriyse, bedenime değil de bana değer verdiğini hissettigim biriyse anca o zaman olur. Bunun icin de zaman lazım
Ama sexs imkansiz
Evett
Ne iş yapıyorsun ya da öğrenci mism
Niye kanitlamak zorunda hissediyosun
Çünkü eve cagiriyorlar hemen
He gormedim guncellemeyi pardon. Iyi iste en azindan duzgun erkek turnusolu gibi herkes belli eder kendini
Takma kafana sen kendini biliyorsan tınlama erkekleri bozulma
zamanı gelince olur kanıtlama kimseye bir şey
umarım evlenir eşinle olursun biran önce
Olabilir. Yarıştırmaya gerek yok.
Açıklama yapmak zorunda olduğunu kim söyledi
boş ver sen yoluna bak
İnanmaya ispatlamak zorunda değilsin
kimseye ispat zorunda değilsin kasma
olay şu millete takılma kendine göre yaşa
Ilgi çekici bir kız olmalısın
İspatlaman şart mı? İnanmasınlar
Çıkar göster onlara