Bakire değilim ama kimseyle beraber olmadım. Sevgilim inanır mı?

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 aylık yeni bir ilişkim var. Erkek arkadaşım fikir dunyasi geniş bir sanat tarihçisi. Ben de o mesleğe uzaktan da olsa alakadar bir bölümde öğrenim görüyorum. Bu vesileyle tanıştık ve aramızda 5 yaş var. Kültürel bir bağımız olduğu için önceliğimiz seks ya da cinsellik değil. Ama zaman zaman birbirimizi tanımak adına cinsellik de konuşuyoruz. Sevgilim ben nasıl istersem o şekilde bir cinsel hayatımız olmasına izin veriyor; yani ben karar vereceğim beraber olacak isek. Ben ise bakire değilim ancak daha önce kimseyle beraber olmadım; masturbasyonla tanıştıgımda bilinçsiz olduğum için kendi kendime bozmuşum, bunu çok sonraları farkettim ve yalniz kendi kendime yaptım, birliktelik yaşamadım. Evlenene kadar da yaşamamak istiyorum. Bunu kendisine anlatmadım, anlatsam anlayışlı davranacağını düşünüyorum ama bu ülkedeki herkeste az çok bekaret önemi var; acaba bana inanmaz mı diye çok korkuyorum. hatta belki 'madem bakire değilsin birliktelik yasayabiliriz' der diye cekiniyorum. saygi çerçevesinde olgun insanlardan yorum bekliyorum. iyi günler.
Bakire değilim ama kimseyle beraber olmadım. Sevgilim inanır mı?