çok sevişmek istiyorum çok libidom yüksek 21 yaşındayım evlenmeden istemiyorum öyle şeyler ama dayanilcak gibi değil?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnanmayacaksın belki ama ben de aynı senin gibiyim gerçekten dayanılacak gibi değil ama bu yaşıma kadar sabrettim bekledim dayandım ve devam ediyorum. Bu yaşıma geldim hiç sevgilim olmadı elime dişi sinek bile değmedi tabiri caizse tertemiz bir delikanlıyım anlayacağın yakışıklı ve tatlı bir gencim üstelik ama yalnızım işte yalnızlık çok kötü bir şey cidden ya ve kendimi ileride evleneceğim ilkim ilk aşkım olacak o şanslı kıza saklıyorum ama hâlâ o kişiyi bulamadım artık çıksın karşıma offf bıktım yalnızlıktan cidden, ben de artık birşeyler yaşamak istiyorum. 😓
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe eğer istersen tanışmak isterim merak etme ben de aynı senin gibi evlenmeden ilişkiye girmeye karşı biriyim ama ilişkiye girmeden sadece yüzeysel sevişmek isterim tabi sevgili olduğum kişi de isterse. Yani inşallah tanışmayı kabul edersen ve ilerleyen zamanlarda birbirimizi tanıdıkça seversek anlaşırsak sevgili falan olursak ve bu dediğimi ister kabul edersen o kişi sen olursun prenses belli mi olur 🙈😍 istemezsen ben evlendikten sonra yaşamak istiyorum herşeyi dersen de saygı duyarım. Ne dersin tanışalım mı birbirimizin ilki ilk aşkı olmak ister misin. 🙈🙈😍😍❤️❤️
Cevap sahibi+1 yılHerkese cevap var bize yok mu ya aşk olsun prenses 🙃❤️
Cevap sahibi+1 yıl@lilyyx nereden biliyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@lilyyx ister inan ister inanma o zaman ne diyim hadi eyv
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıltamda sen gibi bir kızla evlenmek ne güzel olurdu, kucağıma uzanıp aheste aheste saatlerce öpüşmek ne güzel olurdu, öpe okşaya tamamen soyup saç baş darmadağınık yatağa uzatıp uzuun uzuuun en tatlı sevişmeleri yaşamak ne güzel ve keyifli olurdu, kucağımda mayışık mayışık inlemelerini dinlemek terapi gibi çok iyi gelirdi... kucağıma gömülüp huzurla uyurken saçlarını pembiş yanacıklarını hafiften okşamak, nefes alıp verişlerini kalp atışlarını dinlemek çok huzur ve haz verici olurdu...
03 Yorumla
Soran+1 yılokurken bosaldim
Cevap sahibi+1 yılaaaah aaaahhhh daha neler neler geçiyor aklımdan bir bilsen... inşallah tez zamanda gönlüne göre yaşarsın helalinden
Soran+1 yılinsallah
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Güzelim o yaşta öyle olman normal senin mastürbasyon yaparak libidonu düşünürsün onun için değişik metotlar var istersen birini söyleyeyim soda şişesini içine sıcak su koy ağzını mantar kapakla kapat yastık kılıfı içine koy şişeye sevdiğin birinin aleti olarak düşün vagina dudaklarını sürterek bosal sıcak su sıcak şeyin içine girdiğini varsay ve bosal libidi kafaya hep orayı takarsan sürekli istek olur onu azaltmak için kitap oku spor yap yürü kendine hakim ol derim
01 Yorumla
Soran+1 yılsag ol
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılyaşadım normal mi, yaşamadım normal mi.. mk sorularının, normal kardeşim normal, sen ne istiyorsun öyle yaşa, başkalarının yargılarına göre yaşamayı bırakın artık. Normal değil desek yarın sevişmeye mı gideceksin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
38Cevap
Bu zamana kadar dayanmissin
Biraz daha beklesem iyi olur. evllik için planın nedir yakın bir dönemde evllik planın var mı09 Yorumla
Soran+1 yılyok sevgilim bile yok
Soran+1 yılyapıyorum tabi
Soran+1 yılnasil alicam öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılDayanabildiğin kadar dayanmaya devam et. Dayanamadığın yerde dayatırsın 😂
00 Yorumla
+1 yılGel yaşayalım diyen olur ama gitme mastla idare et
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Evlenmeden istemiyorsan mastürbasyona devam. Başka alternatif yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal tabiki. Bu da yemek icmek kadar ihtiyaç.
Sende bekaret bozulmadan oral seks yaparak sevişebilecek birini bulup bu arzuları yaşayabilirsin.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardesim zor bu durum ama napalim. Mecburen dayanacagız evlenene dek. Kendi bedeninizi taniyin bu arada ve tatmin olma yollarini genisletin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende senin aynınım cidden
tek fark ben 22 yaşındayım
sadece bir iki kez sexting yapıp yükseldim00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. bırak ya. sanki seks yapmış da tadına varmış da dayanamıyorum diyorsun
o zevki yaşamadın ki kıyaslama yapabilesin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTitreşim kullab bende senin durumdayım bazen kendimi tanımıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTam doyuma ulaşmamış olabilirmisin bu istek yapar çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldeneyimli ve seni anlayacak erkek istiyorsan 25 yaşındayım İstanbul
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka aynı bensin dkdkdkdkskskakaa ne olacak sonum bilmiyoum
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Güzel bir hatunsan bu kolay
01 Yorumla
Soran+1 yılistesem olur zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeninle sevişmek çok zevkli olurdu
05 Yorumla
Soran+1 yılniye
- +1 yıl
Libidosu yüksek kadınları seviyorum
Soran+1 yılfenayım beb
- +1 yıl
Bayılırım 😍😘
Soran+1 yılufff
- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılEvlen o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılmanita bulamadım kafama gore
+1 yılmastürbasyon yapsana yastığa felan sürrrtt
04 Yorumla
Soran+1 yılnereye kadar ya
- +1 yıl
Evlenene kadar ya da bir manit yap doya doyaa verr
Soran+1 yılkanka evlenmeden olmaz diyorum mal misin
- +1 yıl
Kanka bikereden bişeyçik olmaz mal
E erkek verelim sevişmeden olmaz
00 Yorumla
+1 yılYüzeysel sevis ilişki olmadan.. hatta 4 k vereyim
00 Yorumla
+1 yılyasa mademm istiyo caninn
00 YorumlaSe. tingn yapiyomusun?
00 Yorumla
+1 yılEe konuşalım aşalım bu durumu
00 Yorumlaevlenelim 28 yaşındayım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. bende ayniyim kolum kopacak.
00 Yorumla
+1 yılMasaj aletine otur o zaman
00 Yorumla
+1 yılMastürbasyona devam et
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 995 cevap paylaştı. Bekle biraz daha
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden niye olmaz ya gel ucundan tadalim
06 Yorumla
Soran+1 yılharam çünkü
Cevap sahibi+1 yılOf boş ver çok ileri gitmicez söz veriyorum
Soran+1 yılyav kaybol ya
Cevap sahibi+1 yılBi kez ağzına alsaydın bari
Soran+1 yılboule yazınca azıyorum bak sus
Cevap sahibi+1 yılIstanbuldayim sadece bi kerecik yalarsin daha ileri giymeyiz sozum soz istanbuldaysan ulas yapalim. Ikimizin kucuk sirri olacak merak etme kimse bilmeyecek
Gizli Üye(25-29)+1 yılKafa dengi ve tutkulu biriyle çok zevk alırsın
00 Yorumla
+1 yılKonuşmak ister misin
00 YorumlaEvet normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılNormal
00 Yorumla
+1 yılO zaman abimle bulus
00 YorumlaÖn sevişme yap
00 YorumlaNormal tabi ki
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence beklemelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDayan aşkım yapma
13 Yorumla
Soran+1 yılniye ya
Cevap sahibi+1 yılHiç kimse buna değmez derim
Gizli Üye(36-45)+1 yılDayanirsin
00 Yorumla
+1 yılBence anormal
00 Yorumla
+1 yılnormal 21 yaş ne ki
00 Yorumla