Kizlar arasinda seks mi ayy sus ayip gibi tepkiler aliyorum bana normal geliyor aslinda ama nude atmak seks yapmak neden ayip karsilanir dinden bagimsiz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAyıp değil ama kızlara karşı toplumda baskı var. Kültürel yapımız normal karşılamaya hazır değil. Cinsellikten uzak duran kız daha terbiyeliymişmgibi algılanıyor. Ama alakası yok. Terbiye sadece cinsellikle olmuyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Toplumun gelenek görenekleri geçmişten gelen baskıcı zihniyetle yetişen bireyler din ve mahalle baskısı. Daha bir sürü neden. Aslında ayıp falan değil. Biyolojik bir süreç
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
30Cevap
+1 yılKisilerin yasam tarzları, inanclari, bastırılmış duygular, gunumuzde hala yikilmasi zor bir tabudur cinsellik
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece Ortadogu icin gecerli
- +1 yıl
Hala daha kendi ulkemizde bir cok metropolde yasam suren insanlar icinde tabudur. Herkesin bu konuyu konusmamak icin bir sebebi olabilir. Saygi duymak gerek konusabilenede konusamayanada
- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle yetiştirildi insanlar çünkü. Önüne gelenle konuşulmaz tabi, sevdiğin ve güvendiğin kişi olursa neden ayıp olsun ki. Sonuçta fiziksel bir ihtiyaç o da bir bakıma.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Toplumda konuşulması bile ayıp karşılanır oysa doğal bir sey evleneceginle rahat herseyi konuşmak guzel
00 YorumlaVücut paylaşımı olduğu için ayıp günah ve dinden bağımsız diye bir konu yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes musluman degil
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep bu ayıp yüzümden başıma neler geldi
32 yaşındaym halen daha bakirim yapmadım hiç bsey doğru zamanda doğru insanla olsun istedim için erteledim hep
Görücü usulüyle evlendim tesettürlü muhafazakar birisi ile
8 ay oldu evleneli halen daha bsey yapamadık biz hale bak utanç duyuyorum06 Yorumla
Soran+1 yılBosan git bi rus hatun bul antalyada dolu hayatini yasarsin
Cevap sahibi+1 yılKolay değil öyle
Soran+1 yılCidden hic mi yapmadiniz? Esinle bunu konustun mu bi sebebi vardir illa ki
Cevap sahibi+1 yılHiççç asla olmuyor alamıyor içine sokamıyorum ben
Soran+1 yılVajinismus olabilir psikolojik bence
Cevap sahibi+1 yılAzckk vaktin var mı ulaşman mümkün mü acaba
Gizli Üye(25-29)+1 yılayip degil normal fakat marifetmis gibi gelene gecene sunu yaptim bunu yaptim diye anlatmak ayiptan cok s@lakliga giriyor sanirim
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılToplum kurallarında en son plana atıldığı için toplum konuşmaktan yozlasiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuşulmayan konular ulu orta yapılır oldu. Aslında konuşmak ve bilgi edinmenin bir sakıncası yok.
Bu konuda herkesin iyi bir eğitime ihtiyacı var.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılayıp değil ya istddiğine vermekte özgürsün kimse karışamaz
00 Yorumla
+1 yılYapmak ayıp değil, konuşulması ayıp, tuvalette yaptıklarımız gibi, doğal ve ayıp
00 Yorumla
+1 yılÇünkü seks sanki hayattan soyut bir seymis gibu yansittilar, yolda sevgili gorseler birbirine gulen sarilan sevgili görenler onu sevismek olarak algiliyor zaten cinsel bilgisizligin oldugu gitgide daha da cahil olan bir yer oldu Türkiye
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyıp değil ama ben kendi hemcinsimle denemek istiyorum bu ayıp bence
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDinden bagımsız olacaksa zaten hırsızlık katillikvs de ayıp olmuyor. Herseyi yapalim o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka? Hristiyan toplumlarda seks ayip karsilanmiyor ama hirsizlik ayip.
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Pekde ayıp karşılaşıyorlar gayet sıradan çoğu kişi icin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğanın kanunu bu bunun için yaşıyoruz doğup büyüyüp evleniyoruz. Tüm canlılığın temel bileşeni ama bizim insanlar hiç kimse akşam yatarken anne babasının bile seks yaptığını bilmiyormuş gibi davranıyor. Maalesef
00 YorumlaAyip degil neden ayip olsun ki
00 YorumlaO zaman sal da siteye bahar gelsin kanka.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAyyy suusss kizz ayipp ayippp🤣🤣🤣
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAyıp degil öyle yansıtılıyo
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Umumi açık yerlerde yaoarsan ayıp
00 Yorumla
+1 yılNe ayıbı bence sevap 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCinsel tabular olduğu için
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılToplum baskilaniyor
00 Yorumla
+1 yılBizim ortamda hiç ayıplamazlardı dkdmdmdmd
10 Yorumla
+1 yılKiminle yapiyon
00 YorumlaNeden ayıp olsun.
00 YorumlaSeks, her önüne gelenle olacak bir şey değil.
00 Yorumla
+1 yılAaa çok ayıp kelimesini bile kullanma
00 Yorumlaözel mahrem
00 Yorumla
+1 yılKadınlar da istediğini yapabilir bence
00 Yorumla
+1 yılSaçmalık neden ayıp olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hiçte atıp değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilmem nesi ayıp ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİhtiyaç aslında