bu doğamızda olan bir şey neden birisi seks yaptığında hemen ahlaksız gözüyle bakılıyor sizde yapan engelleyen yok
o hormonlar onun için üretiliyor
o hormonlar onun için üretiliyor
Modern dünya açısından seks yapmak ayıp değil. Her insan tanrı olduğu için herhangi bir sınır da yok. Muslumanlar için de seks ayıp değil. Sadece evlilik dışı seks ayıp olarak değil haram olarak görülüyor. Zina oluyor çünkü. Gerçi Hristiyanlık ve yahudilik inancında da zina büyük günahtır. Yani bu ayıp, ahlak, günah, gibi durumlar kişinin inancına göre değişiyor.
Sorun şu damacana suyu içmiyonuz sadece gidip çamurdan da su içiyonuz bu hormonlarınızla ihtiyac eyvallah ama mide bulandırıcı bir ihtiyac çok kişiyle olunca ve hastalık falan da var :D ayrıca başkası ile zevk yaşayan birini geniş olmayan birisi kabullenememesi bence gayet normal... Evlenince beni mi düşünecek eskilerle yaşadığını mı nereden emin olacam ki ben ahmet iken belki mehmed diyor sevişirken bu işler öyle basit değil benim açımdan yobaz diyebilirsiniz skim de değil bende böleyim :D
o halde bazı insanların doğasında yok edicilik var insan öldürdüklerinde iç güdüsü tetiklemiş olacak bu da günah değil, öldürmek isteyen insanlar öldürebilir mi?
veya kliptomani insanların hırsızlık yapması, kliptomani olduğu için onu haklı çıkartır mı?
bu saydıkların hastalık
tamam o halde bir lezbiyen düşün hormonlarından dolayı gelip seni strapon takıp zorla senle birlikte olsa, önüne gelenle birlikte olsa hormonlardan dolayı o nasıl olacak?
bu da tecavüz bu da hastalık
ben zorlamadan bahsetmiyorum
iki tarafında istediği bir ilişkiden bahsediyorum
sen saçmalıyorsun ya, o zaman ben de seninle s*kişmek istiyorum s*kişebilir miyiz?
Cevap
10Cevap
Ayıp diyen kim peki ula orta yerde yapıldığı zaman ayıp ama marheminizi kimse görmeyecek şekilde kimse ayiplamaz
ulu ortadan bahsetmiyorum
sevgilisiyle yapanlar ya da tek gecelik yapanlar vb.
yaptıkları bir duyulsa hemen ayıplanıp or.. pu gözüyle bakılıyor
Valla kendi adıma konuscak olursam ben öyle görmüyorum ihtiyaç yani sonuç olarak
seks yapmak ayıp değil evli olmadan yapmak günah Buda ayıp gözüyle bakılması gayet normal
yoo değil
Sorun ülkemizdeki eğitim seviyesinin düşük olmadından kaynaklanan bir sorundur o ayıp diyenler varya sana bana bin basar sekste esas ayıp olan onlar
İnsanların o kadar saçma sapan fikirleri halleri var sen sadece buna mi takıldın
Seksin ayıp olarak görülmesi çok saçma çünkü hepimiz seks sonucu ortaya çıktık 😅
Bende senle aynı düşünüyorum o zaman hemen yapalım mı?
Yooo çok zevkli neden ayıp olsun
Türkiye’de geri zihniyet işte.
Yapan her türlü yapar.
Dimii
Toplum baskısı
Sana katılıyorım
degıl neden olsun