sordum ona oldu mu daha önce diye evet dedi yattım bi kızla yalan söylemek istemiyorum sana dedi herşeyi bil.. düşününce aslına iğrenç geliyor tiksiniyorum ama sonra geçmiş geçmişte kalmıştır diyorum kendime yediremiyorum bir türlü kendimi mi avutuyorum ayrılmalı mıyım bilmiyorum napıcam
Güncellemeler
+1 yıl
erkek kankalarıma soruyorum bana kanka temiz erkek kalmadı ki diyor boş ver
eğer bu senin için sorun olacaksa -ki olması normaldir bence- hep kafanı kurcalayacağı ve aklına geleceği için ayrılmak senin tercihin. ama tersi bir durumda da kararın yanlış olmayacaktır.
Yo gayette var. Sen kimseyle olmadıysan ve öyle birini istiyorsan ayrıl. Sen başkasıyla yatmış olsan eminim şu anki erkek arkadaşın seninle cinsellik dışında görüşmezdi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
ulen adam senden öyle biri ile sevişmiş ise bundan sanane? :D :D
bakire olunca öyle olmuyor arkadaşım
Onada karşıyım. Senin hayatın kimse karisamaz.
Tamam da senden önceymiş.
Öyle bir yazmışsın ki soruyu sanki seninleyken başka bir kızla yatmış gibi.
Takmana gerek yok
Geçmiş çok da önemli değil, tabi sen bakireysen, bakir bir erkek isteyebilirsin.
insan takılıyor ya üzüyor bu durum
boş ver be
O kızı yalamıştır da o. nasıl öpeceksin ki artık onu. ayrıl en iyisi
eğer bu senin için sorun olacaksa -ki olması normaldir bence- hep kafanı kurcalayacağı ve aklına geleceği için ayrılmak senin tercihin.
ama tersi bir durumda da kararın yanlış olmayacaktır.
erkek kankalarıma soruyorum bana kanka temiz erkek kalmadı ki diyor boş ver
saçmalamışlar !
bu bahane yaratmaktır. kendileri gibi sanıyorlar herkesi.
Yo gayette var. Sen kimseyle olmadıysan ve öyle birini istiyorsan ayrıl. Sen başkasıyla yatmış olsan eminim şu anki erkek arkadaşın seninle cinsellik dışında görüşmezdi.
Sen dua et çıkarken veya evliyken daha yatmamış bunları da bekle bence
önce sor bende yattım biriyle tepkisine göre davran onca sorun yoksa direk evlencem de.
Ayrılmana gerek yok git sende başka kızla yat eşitlik olsun
Normal karşılanan bir durum tabi sen kendini ona saklıyorsan ondan da bunu beklemem gayet normal
evet kimseyle öpüşmedim onunla bile diyorum ona evlenince yaşansın her şey sana saklıyorum kendimi diye birden öyle duyunca kötü oldum tabii
Sürekli kendine sorun edeceksen ayrıl bence ama yok bir daha bu konuyu açmam onun da kendiminde canını sıkmam diyorsun devam et
Hala yatıcakmısın onunla
yatmadım daha önce öpüşme bile olmadı
İşte ne dediğimi anladın sen
Takıntın varsa ayrıl, oynama çocuğun duygularıyla
hahaha duygularımla oynayan o
O zaman yine ayrıl
Olabilir knk alışırsın
çok zor yaa off
Sende başka erkek ile yat
Temiz erkek mi
seninle de yattımı
hayır ben müsaade etmem