Başta tanıştık falan üç aydır çıkıyoruz şimdi bana dedi ben bakire değilim en başta öğrensem bunla çıkmazdim gibi çünkü benim ilk sevgilim bu ve bende bakirim. Şok oldum ben.
Sizce ayrılayim mı bundan ben bunu bakire diye biliyordum
Başta tanıştık falan üç aydır çıkıyoruz şimdi bana dedi ben bakire değilim en başta öğrensem bunla çıkmazdim gibi çünkü benim ilk sevgilim bu ve bende bakirim. Şok oldum ben.
Sizce ayrılayim mı bundan ben bunu bakire diye biliyordum
Benim arkadaşlarım da bakire değildi ve sevgilisine söylememişti sevgilisinin de kafasına takıldı çünkü kızın adı çıkmıştı, şimdi uzun ilişkileri oldu ama bitiremiyorlar. birbirlerine alıştılar sadece vakit geçirmek için beraberler çünkü çocuk çok takıntılı habire ayrılıp barisiyolar
Ben zaman geçirmek için takilmam ben onla evlenmeyi düşünüyordum ta ki bunu duyana kadar çok üzüldüm
Sanırım ayrılsam benim için daha sağlıkli olucak
İlişki temelinin bunun üzerine kurulu olduğunu söylüyorsun zaten. Demek ki ayrılman gerekiyor. Ancak yok ben seviyorum bu konuyu sineye çekerim diyebileceğine inanıyorsan iyi düşünüp o şekilde devam edersin.
Bunu ne çekicem yapmadan önce düşüneydi
Kararını vermişsin zaten bundan sonrasının bir önemi yok ayrıl.
Cevap
9Cevap
senin için çok önemli bir detaysa ayrıl ama insanlar bundan ibaret değildir
Benim için baya önemli
Bilseydim sevgili olmazdım
Ayıp olur diyede soramadim
dürüst davrandığı için teşekkür edip sana uygun olmadığını söyleyebilirsin
Bencede öyle yapayım
Teşekkür ederim
Haklısın
doğuştan beri haklıyım 😂
😂😂
Atatürkün kurduğu ülkede nelere önem veriliyor? Şaka gibi, ahlak namus derdindeysen git arabistanda yaşa, biz özgür kadınlarız istediğimiz gibi sevişiriz
Evlenince de kendi gibi bi erkek bulursan sorun olmaz
Herkesle sevişmiş bi erkekle evlenirsin artık
Atatürk sen istediğin gibi seviş diye kurmadı bu ülkeyi. Ne kadar saçma ve sığ düşünceleriniz var. Atatürk'ün gelecek nesile "ahlaksız şekilde yaşayabilirsiniz" dediğini zannetmiyorum. Sizin gibi düşünen nesli görseydi yüzünüze tükürürdü. Özgürlük kavramını istediği yöne çeken amip kafalılar !
@OnLioN helal be agam
Böyle düşünüyorsan ayrıl
Ayrılcam saol
Kız için daha iyi olur
İlk ilişkinse kızın üstünde açıl işte daha ne istiyosun
Ben dindar biriyim öyle bi şey yapmam
O zaman kızla nasıl ilişki yapıcaksın kaç kişiyle yattı diye düşünceksin sürekli
Ben onla evlenmeyi düşünüyordum
Bakire oldu artık her şeyi bitirmeyi düşünüyorum
Bakire olmadığı için her şeyi bitirmeyi düşünüyorum
Eğer dindar biri olmasan farklıydı ama bu hayatın boyunca aklında kalıcak böyle yaşanmaz
Sen patlak biriyle evlenir miydin
Büyük konuşmak istemiyorum başıma gelir sonra
Ulan seni bir s*krm ananda patlak ama nolcak bacına patlak muamlesi yapıyor seni bir s*krm burdan Arabistan'a uçarak gidersin akıllı ol onlarda insan
bakirim demişsin bu yüzden onunla olman zor kardeşim kafaya fena takarsın seninde geçmiş yaşantın olsaydı belki kafaya takmazdın
Ayrılmazsan devam eder seni aldatmaya
Yok ayrilcam
Doğru karar
Aşktan bile mi önemli bu konu senin için?
Aşk yalan bilader
Peki
Baştan sen bakiremisin diye sordum mu?
Yok sormadım yanlış anlaşılmasın diye
Öyle biri olacağını düşünmüyordum
Bunu neye göre belirliyorsun? Yani bakire olup olmayacağını.
Ben bakireyim dostum
Bende öyle birini istiyorum
Onu demiyorum. mesela bi kıza bakıp bu bakiredir bu patlak tır bu bildiğin yalama olmuş falan neye göre belirliyorsunuz
Kız kendisi itiraf etti bana
Onla ciddi düşündüğümü biliyordu
Ne alaka bırak sadık olsın yeter
Sadık ama patlak olmaz
Ayrıl direk kimseyi dinleme
Bir et parçası için değer mi ayrılmaya?
Başkasınin patlattığıyla mı evlenicem
O kadar geniş değilim
Nolmuş yani? Yama yaparsınız, olur biter.
Yanma evlendiğin öyle yaparsın
Bakir isen bakire isteme hakkın var
Evet hocam bana patlak denk geldi napicam
Bu şekilde hitap. etmen doğru değil insanların düşüncelerine saygı duymalisin en başta. Sana dürüstçe söylemiş gerisi sana kalmış kabullenemiyorsan ayrılacaksın. Kabulleniyorsan da bir daha sözünü acmayacaksin.
Hayır kabullenemem
O zaman yoluna gideceksin o da kendi yoluna bakacak. Kınama saygı duy.
Böyle şeyin saygı duyulacak bi tarafı Yok.
Normalleştirmeyin
Kimse normalleştirmiyor zaten saygı duymak normalleştirmek değildir kkmin ne yaşadığını asla bilemezsin kınama kinadigin başına gelir demek istediğim bu.
Ayrıl
Ayrıldım az önce
Kafam rahatladı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?