Yani hiç öyle evleneyim ya da sevgili flört yapayım falan düşünceler. Gelmiyor aklıma yanliz kalıyorum daha çok hoşuma gidiyor. ya da öyle berberlik yaşim biri olsun diye arayışa hiç içimden girmek gelmiyor. Libidomda sorun yok ya da fakrli bir saçma düşüncemde yok dümdüz yaşıyorum ben gibi olan. var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılşahsen benim de hiç çekmiyor ama mazallah yani niyetlerimiz aynı olmayabilir. kızlar olmadan da çok güzel geçiyor bu dünya. hatta bana kalırsa daha bile zevkli geçiyor. propaganda yapıyor gibi olmak istemiyorum ama doğruyu bilip de saklamak güzel bir şey değil. o yüzden hiç kaygılanma. karşı cinsi de boş ver. kendi sorunları olarak kalsın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
2Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılDeğil psikolojik sorunların var bunların temeline inmelisin ya da yardım al
10 Yorumla Olabilir ilgi duymaman garip ama sevgili olmak istememen cok normal bu donemde bemde istemiyorum herkes amaç farkli
03 YorumlaKarşına ilgini çekecek biri çıkmadığı için gayet normal bence sorun yok
03 Yorumla
+1 yılOlabilir senin tercihin mutlaka senin gibi olan vardır
012 Yorumla- +1 yıl
Keşke sende bu düşünceye sahip olmasaydın. Peşinizden konuşunca çok mu keyif alıyorsunuz. Belliki alıyorsunuz. Bir insanı üzmeye ona acı çektirmeye çalışan bir insandan şüphe duyarım.
- +1 yıl
Oda senin bakış açın demek kadınları sadece cinsel obje olarak görüyorsun.
- +1 yıl
Yazık. Bence insan önce kendi bakış açısını değiştirmeli ki dünya güzelleşsin.
- +1 yıl
Erkeklerde çok masum değil
- +1 yıl
Kadın zaten dişi olarak olarak doğmuş bunu ne kadar gizleyebilir. Eskiden dünyaya kız olarak gelmek bile suçtu zaten şimdide hala kadınlar hor görülüyor. Keşke hiç olmasaydık madem sadece erkekler dünyada rahat rahat takılsaymış.
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal ya daha çok küçüksn
Ben 40ım hala doymadım bekarlığa 😂01 Yorumla
+1 yılBende öyleyim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgaypanic
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri