10 ayEvet
121 Yorumla
Soran10 ayKızlar hep duyguya önem veriyorum diye cevap yazıyorlar neden yalan söyleme gereksimi duyuyor kızlar sence hem cinsin olarak sen daha iyi bilirsin
- 10 ay
Duygu kadar tipte onemlı
Soran10 ayTipsizle yatmam diyorsun ne kadar duygum olsada öyle mi
- 10 ay
Yatma duygusunun tıple alakasi yok bence
Soran10 ayVar neden olmasın canavar kadar çirkin bjr erkekle yaratmısın mesela sen sempati arzu istek duyarmısın
Soran10 ayKaşına gözüne hayranlık duymadığın bjr erkekle birlikte olurmusun
- 10 ay
Ne bilim be :)))
Soran10 ayHaha olmazsın ben biliyorum sen güzel kadınsın bakmazmısın tipinde gideri olmayan erkeğe 😄
Soran10 ayYüzlülüklerin efendisindeki canavar kadar çirkin bjr erkeği hayel et ne dersin
- 10 ay
Nerden bılıyosun guzel olduğumu:))
Soran10 aySeni görüyorum buralar da hep ara sıra bile olsa ben aklıma çizdiğimi unutmam😊
Soran10 ayBen senin gizli hayranınım
- 10 ay
Tövbe bismillah 😊
- 10 ay
Neyime hayranmıssın
Soran10 ayÖyle ama aylar önce sana arkadaşlık isteği gönderdim hala istek beklemede beklemesi moral bozucu 😊
- 10 ay
Ne konuda hayranmıssın de bakem
Soran10 ayNeyinemi hayranım en çok kilometrelerce Uzak oluşuna sonra ise olgun oluşuna hayranım
Soran10 ayŞimdi diyeceksinki sen kimsin bende diyeceğim ki sana varsa sana kim olduğumun önemi bir listerim seni düşünen biri
- 10 ay
Uzak oyna
Soran10 ayPardon
Soran10 ayUzak oyna derken anlamadım tam olarak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayPerformans iyiyse malzeme büyükse tip önemsiz
14 Yorumla
Soran10 ayAma onu ilk başta görmüyor ki hocam bir fikri yok ki performansından malzeme büyüklüğünden😄
- 10 ay
İlla ki o durumu sezimler
Soran10 ayAnladım durum değerlendirmesi yapar diyorsun
- 10 ay
Evvet
Doğru olabilir tek gecelik bişeyler arıyorsa
22 Yorumla
Soran10 ayAma yüzüklerin efendisi'ndeki makyajlı canavarlar gibi olursa yine tipe önem vermiyorum der mi sence 😄
Sadece yemek istiyor yani ciddi değil
11 Yorumla
Soran10 ayBuda var doğru evet
Gizli Üye(25-29)10 ayYalan söylüyordur
111 Yorumla
Soran10 ayAma çoğu kadın ben sadece duygu'ya bakarım diyor neden böyle söyleyip tip olanlarla birlikte oluyorlar o zaman
Cevap sahibi10 ayBen öncelikle zekaya bakıyorum ama sonrasında da tip geliyor tabii ki tipe bakmıyorum diyen yalan söylüyordur
Soran10 ayKızlar hiç zekaya bakmıyor Emin misin zekaya baktığına kadınlar hep keko seviyor akıllı erkeğin yanında hiç sevgili görmüyorum sevgilisi olan görmüyorum ben dışarıda
Cevap sahibi10 ayArkadaşım neyi sevdiğimi söylüyorum hala emin misin diyorsun kekolar zerre ilgimi çekmiyor çekseydi zaten ben de yalnız olmazdım
Soran10 ay😄 belki sen şans vermiyorsundur
Cevap sahibi10 ayEvet işte kekolara şans vermediğim için yalnızım :D zeki erkeğimi bekliyorum hahah
Soran10 ayDoğru yoldasın bahtına üzüldüm senin karşına hep kekolar çıkıyor sanırım hep yalnız olduğuna göre
Soran10 ayNiye akıllısı bulmuyor seni nasıl bir yerde yaşıyorsun Ne biçim yermiş orası
Cevap sahibi10 ayAkıllısı da buldu da olduramadık be.. Kısmet işte
Soran10 aySen evlilik taraftarısın sanırım öyle mi
Cevap sahibi10 ayAynen öyle
Nefes alsın yeter misali
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayEvet
13 Yorumla
Soran10 ayBencede kızlar bu yalanı neden hep söylüyor sence
Cevap sahibi10 ayFiziksel olarak beğenmediğin kişiyi arzulamazsın. Saçma bir uydurma
Soran10 ayEvet ben de buna şaşırıyorum tip illaki rol oynar yatakta tutup da burnundan hınik akan erkeği de kadınlar yatağını almaz diye düşünüyorum
10 ayDuyguya önem verilir
10 YorumlaBence de
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBende tipe önem vermiyorum
11 Yorumla
10 ayOlmaz
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam