Tabiki evet
Hayır ne alakası var : )
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Uzun zaman bu durum bu şekilde göründüğü gibi , isteyenlerde oldu doğru.
Fakat son 20 yıl diyebilirim kadınların hepsi olmasada hazımsanamayacak bir oranda bu şekilde ortaya konuluyor.
Bunun nedeni ise belki toplumun baskısı , belki anne olma isteği olabilir kanımca.
Hal böyle olunca da tercihlerin yine çoğu kişi tarafından kabul görmesede hataya ve yanlışa açık hale geliyor yaşanılacak hayatlar.
Çünkü bunu yaşayan kadın veya erke cinsi bir adım ötesini düşünmeden hareket etmiş oluyor.
İlk olarak erkeklerin bu şekilde düşünmelerinde birazda hayatlarını düzene sokmak tek düze yaşam istemeleri gerçegi yatıyorda olabilir.
(Tabi bu tespitim toplumun tamamıni kapsamıyor.)
Cevremizde cok bekar var. Evlilik üzerine konuşurken şunu cok duydum. Bizimde düzenli hayatımız, cocuğumuz olsun artık. Eve gelince ses olsun aile olsun. Gezdik tozduk eylendik sıra daha gec olmadan evlenmeye geldi.
Cevremizdeki evli erkeklerin cevabı evet oğlum evlenin mis gibi. Evli kadınlar ise evleninde görün gününüzü oluyor😅
Cevap
70Cevap
evliliğin düzenli seks içeren bir şey olmadığını herkes yaşayarak görüyor
Evliliğe sıcak mı bakıyorlarmış, belki eskidendi bu. Sebebi şu; şimdilerde evlenmeden de istediklerini alıyorlar
Seks birinci sırada olmaz diye düşünüyorum.
Tabi ki :D sadece erkek değil ki kadın da elinde sonunda cinselliği rahat rahat yaşamak için evleniyor. burada bile görüyoruz cinsellik olmadan evlilik nasıl olur sorusunda bile kızlar yok olmaz diyor erkekler için aslında fark etmez evlenmeden de yaparım derler. ama gerçekten aşık olan yok
Daha ziyade düzenli yaşam için bence.
Yıllardır burada kadınların yazdıklarını okuyorum, bu hususta davalar takip ediyorum ve kadın arkadaşlarım var nispeten üstü kapalı da olsa bu konu hakkında bir fikrim oluştu. Tüm bunları bir araya getirdiğimde gördüğüm kadarıyla seks yapma yetileri düşük aslında. Sadece dillerine vuruyor. Ama icraat zayıf.
Öncelik aşk ile olması, seks biyolojik bir hareket. Evlenince çoğu insanın ilk 6 aydan sonra başlayarak, performansının düştüğüne inanıyorum. Bir diğer olay, beden ve zevkler uyumsuz ise, yaparken ıztırap çeker insan. Evliliğin en gizil yanı, yuva ve yol belli oluyor artık. Eve gittiğinde, hem konuşacak insan var, hemde birlikte olabilecek biri. Sürekli farklı aktivite peşinde olmak lazım, evli olunsa da. Para verip, ormanda 1 hafta kamp yap… deli dolu olmak lazım.
Tabiiki bu da çok önemli sıradan sağlıksız partnerle sapkın ilşki yerine , ailenle. geleceğin için uyumlu ahenkli aşk ve cinsel yaşam. hepimi z. ailemiz yakışır oturmasını kalkmasını bilen. eş gelin istemezmiyiz? sağlıklı meşrebi belli.
👍.
Hem düzenli, hem ömür boyu bedava. Bekar erkek seks yapmak için masraf yapmak zorundadır. Hediyeler alacak, mekanlara götürecek, yedirip içirecek, gezdirecek vs. vs.
en buyuk hata ssks olarak bakmak.. zaten vermicek cogu hatta %95 bu memlekette yorgun ya da basi agriyan tip dolu. evlenip birine sinir olucagina evlenme alayina git
Düzenli seks öncelik olsa da ekstraları da çok cazip; düzenli yemek, bedava temizlik, arkasını toplayan bir hatun, vs
Sadece cinsellik değil mesele
Bir ömür geçireceğim bir insanla bir yuva kuruyorsun bir düzen oluşturuyorsun evlilik ciddi bir müessese
Düzenli seks için evliliğe ihtiyacım yok. Evlilik başka bir şey. İçinde seks olan ama seksten daha değerli bir kavram. Bunu sadece seks bile bağdaştıracak kadar basite indirgeyemeyiz.
Ben evlılıkten sogudum... ayrıca dugun masrafıda bayagı bır gozumde buyuyor yanı.. seks ıcın evlenmek sacma degıl aslında ama ben duygusal adamım o da bana uymaz
Bazı türkiye erkekleri aşka değilde sekse odaklı aşk umrunda değil seks için evlenmiş resmen aşık bile değil kısacası bazı erkekler öyle
Eşimin öyle olmamasına şükrediyorum ya.
Türkiye değil Türk
Yüzde80’i için evet! Sekse erişimi olmayan erkek içindir evlilik! Sekse erişimi kolay olan bir erkek evliliği kesinlikle düşünmez. Düşünse bile çoçuk için düşür! Başka hiçbir şey için düşünmez…
Düzenli seks pek tabii çok doğal ve sağlıklıdır.
Lakin bu kadar basit değil, bizlerin de duyguları var ve bu duygular çok yoğun ve samimidir.
Aşk, aile, nesil ve insanlık için...👍
Hayır ne alaka hem erkek evlenmeden düzenli cinsellik yaşıyabiliyor ki şartları kadınlar dan daha kolay erkeğin
Ne alakası var ben evliliği sadece seks yapmak için yapmayacağım eşim olan insan ile bir hayat sürdürmek istiyorum sadece seks değil
Bunun için evlenilir mi evlilik sadece bunun üzerine kurulmaz kalbinde olmayanın bedenini ne kadar isteyebilirsin ki
öyle ama tabi düzenli ilişki yaşayabilir mi bilinmez. kadınların saçma sapan ilişkiden kaçınmaları erkeği aldatmaya yönlendirir olan bu olur
Yalnız kalma korkusu da var belli bir yaştan sonra yaşıtları evlenip çoluk çocuğa karışınca napsınlar onlar da artık birini bulayım da bari tek olmayayım diyor. Çift olarak takılanlar pek bekar istemediği için 😄
Abla anlattiklarin doğru yaş gelince bu konular genelde konuşuluyor ortamda
Sadece seks ile alakalı olduğunu sanmam. Erkekler evlenmeden de rahatça seks yapıyor çünkü. Onlar için hava hoş.
Dış güçlerin baskısı özellikle anne.. toplum baskısı.. erkekleri kendilerine bıraksan hiç o topa girmezler..
Erkekler daha çok düzenli hayat ister diye düşünüyorum
Muhtemelen evliliğe ikna olmalarındaki en baskın sebep bu
Hayır bence evlilik genel olarak güzel sadece cinsellik için değil. Tabi ki doğru kişiyle güzel
Erkekten erkeğe değişir bu ama genel olarak böyledir bence.
Bekarlar evlilerden daha sık sevişiyor hemde çeşitlilik var 😂
Aslında evlilik en pahalı seks. Gerek yok yani.
yani seks için baksalar şu an erkeklerin yüzde 90 evli olurdu evlilik seksten ibaret değildir
Tabiki neticede kadın da erkek de düzenli bir hayat olacak ve seksi beraberinde getirecek
Tamam güzel hos diyon da o tek bir seçenektir.
Duzenli seks icin evliliğe gerek yok.(20 li yaşlarda öyle düsünüyordum)
Bunu ben de düşünmüştüm olabilir ama bazıları düzenli bir hayat da istiyor cinsellik dışında
Evlilik yaşanan hayatta acıyı mutluluğu paylaşmak düzenli hayat kurmaktır !!
İstenirse evlenmeden de düzenli seks yapılır. Bu daha çok fakir bakış açısı... 😂
TC erkeğiyse evet şöxmxkcfk ama çoğunun düzenli seks hayatı olsa bile aldatmaya meyilli oluyorlar
Bu da bir etken olabilir evet
Kadınlarda bu etkene tabi
Cidden bu kafada çok fazla insan var ama bana ilginç geliyor sırf iki dklik zevk için onca derdin içine girmek ne bileyim yani
Evliliğe hiçbir türlü sıcak bakmam. Çok sevdiğim kadın artık ya herro ya merro diyene kadar böyle devam ederim diye düşünüyorum 😂
ölüler sanırmış ki diriler her gün helva yiyor , olay bence birbirini tamamlayacak eşi bulabilmek
Erkekler artık düzenli seks için evliliğe ihtiyaç duymuyor
SEks o kadar önemli değil o sadece bir atıştırmalık.
Aile kurma emotomisi olduğundan dolayı aile kurma isteği olur bence düzenli cinsel yaşam için evlilik düşünüldüğünü sanmıyorum belli bi yaştan sonra erkek kendine ait bi evi ailesi olsun ister bence
Düzenli seks için evliliğe ihtiyaç duyan erkek yoktur bence
Seks için evlilik düşünülüyorsa o evlilik değil, resmi f*ck tir bence.
o eskide kaldı şimdi kızlar evlenmeden düzenli seks yapıyor
Düzenli cinsellik sıkıcı gelir
Dedi murat efendi
Evet nallıhan 🙃
Başlangıçta evet ama sonradan aslında bekarken daha düzenli bir seks hayatı olduğunu yaşayarak öğrenir :)
Sadece seks amacli bakamayiz herkesin bir ihtiyaci bir istegi iyi günde kötü günde demisler
Evliliğin seksle alakası olduğunu düşünmüyorum. Bir aile kurma isteği bence tamamen.
Benim için sadece düzenli seks geri kalan herşeyi kendim yapıyorum
Seks yemek temizlik soy devamı bir sürü çıkarları var.
Kadınlarda çoğu öyle bakar.
Ne alakası var
Diğerlerinin bilmem ama ben asla
Yani onunda etkisi var ama sadece buna bağlamam
Kesinlikle erkeklerin 100/98
seks için mi evlenicem 🙄
Bu soru aşırı mantıklı evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?