Cinsel birlikteligini daha uzun hale nasıl getirebilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yıl
Cinsel birlikteliği daha uzun hale getirmek için aşağıdaki bazı önerileri düşünebilirsiniz:
1. Ön sevişmeye zaman ayırın: Ön sevişme, cinsel deneyimi daha uzun ve zevkli hale getirebilir. Partnerinizle daha fazla öpüşme, okşama ve dokunma gibi aktiviteleri deneyebilirsiniz.
2. Yavaşlayın ve odaklanın: Acele etmek yerine, birlikte geçirdiğiniz süreyi uzatmak için yavaşlayın ve anın tadını çıkarın. Partnerinizle bağlantı kurmak, birbirinizi keşfetmek ve duygusal bağınızı güçlendirmek için zaman ayırın.
3. Farklı pozisyonlar deneyin: Farklı cinsel pozisyonlar denemek, deneyimin süresini uzatabilir ve çeşitlilik sağlayabilir. Yeni pozisyonlar keşfetmek için birlikte araştırma yapabilir veya partnerinizle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.
4. İletişimi güçlendirin: Partnerinizle açık ve dürüst iletişim kurmak, cinsel beklentilerinizi paylaşmanıza ve birbirinizi daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir. İhtiyaçlarınızı ve isteklerinizi ifade etmek, tatmin edici bir cinsel deneyim için önemlidir.
5. Uyarıcılarla oynayın: Seks oyuncakları, kayganlaştırıcılar veya fanteziler gibi cinsel uyarıcıları deneyebilirsiniz. Bu, deneyimi çeşitlendirebilir ve daha uzun süre devam etmesini sağlayabilir.
6. Stresi azaltın: Stres, cinsel performansı ve dayanıklılığı olumsuz etkileyebilir. Daha uzun süreli bir cinsel birliktelik için stresi azaltmaya çalışın. Rahatlama teknikleri, meditasyon veya yoga gibi aktiviteler yardımcı olabilir.
Ancak unutmayın, cinsel birliktelikler kişiden kişiye farklılık gösterir ve herkesin tercihleri ve sınırları vardır. Partnerinizle iletişim kurarak birlikte deneyimleri ve sınırları keşfetmek önemlidir.20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
Başka şeyler düşün!
31 Yorumla
Soran+1 yıl😃😃denedim onları da maalesef
Gizli Üye(30-35)+1 yılDur devam yöntemi. Sürekli pompa yapma. Çıkar ve seviş
15 Yorumla
Soran+1 yılDenemek gerek
Cevap sahibi+1 yılPsikoloğa boşa para verme. Ben verdim bana bunu söyledi 😂
Soran+1 yıl🤣🤣🤣tesekkurler ise yaradimi peki
Cevap sahibi+1 yılEvet yarıyor. Kendini alıştırınca bir zaman sonra boşalma süren bayağı uzamış oluyor. Ben 10 -15 dakikada boşalıyordum şimdi neredeyse 30-45 arası
Soran+1 yılGuzelmis
+1 yılBasit trendyolda bile spreyler var al kullan 1. 15 dk 2. 25 dk oda en az süreker
01 Yorumla
Soran+1 yılDenedim olmadı ya da ben kullanamadim
- Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılcowgirl
119 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka tam tersi bana dayanamıyor
Soran+1 yılOnda daha çabuk geliyor
Soran+1 yıl@UNUTMAKYOK2 aynen cabuk geliyor ondq
- +1 yıl
@UNUTMAKYOK2 ben o pozisyonda hissetmiyorum. kadınlar kolay boşalıyo
- +1 yıl
Nasıl hissetmiyorsun ya hep k şekilde boşalıyor çoğu zaman benden önce
- +1 yıl
@UNUTMAKYOK2 dostum erkekler penisin uç kısmından zevk alıyor. o pozisyonda penisin neredeyse tamamı içeri girmiş oluyor ve git gellerde range of motion kısa olduğu için çok fazla uyarı olmuyo. sizin partnerin penis küçük veya erken boşalma olabilir bilemiyorum
- +1 yıl
Alakası yok senin partnerlerinde iş yok bence. Ben çok hızlı ve tempolu yapıyorum boşalabilmek için maalesef benden önce gelme çok oluyor o yüzden
- +1 yıl
@UNUTMAKYOK2 dostum bu durumdan muzdarip ve farklı düşünen iki kişi olarak bu tartışma sonunda cowgirlde bulmayız birbirimizi umarım. ya da ummam bilemedim
- +1 yıl
Sadece bilgisiz olduğunu düşünüyorum bu konuyla ilgili erkekler tam tersi bu şekilde kendi çalışmasından çok daha hızlı boşalır
- +1 yıl
@UNUTMAKYOK2 erkekler kaslarının gevşek olduğu pozisyonlarda geç boşalır :D neyse burada bunu tartışacak son insanım kişiden kişiye fark olabilir yani bende böyle. pasif bi şekilde sırt üstü yatıp izleyemem
- +1 yıl
Ohoo sen mevzuyu çok yanlış anlamışsın. Tabiki sakin olman lazım. Kız çalışcak orada yoksa nasıl boşalsın. Kız sabitse o pozisyonda erkek zor boşalır kendi çabasıyla
- +1 yıl
@UNUTMAKYOK2 kanka bana olmuyo o yüzden öyle dedim ya. bilmiyorum size mi öylesi denk geliyo nedendir. pasif kızlar zaten o pozisyona gelmiyo kızılayda kan verir gibi yatıyo. en aktifi bile o şekilde sarmıyo diyorum kalk napıyosun geç şöyle :D
- +1 yıl
Ben ölü balık gibi yatmam seks iki kişiliktir
- +1 yıl
@UNUTMAKYOK2 ya o kadar övdün kendini sevişmeden inanmam artık şu konuyu kesin bi sonuca bağlamanın vakti geldi
- +1 yıl
Beni rüyanda görürsün anca böyle kadınların olduğunu bil diye yazdım sadece
- +1 yıl
@UNUTMAKYOK2 haha hadi bakalım neyse sen de o pozisyonda erken boşalmayan erkeklerin olduğunu öğrenmiş oldun. verimli bi diyalogdu
- +1 yıl
Çoğu zaman dedim tatminsiz olduğumu düşünmüyorsun değil mi
- +1 yıl
@UNUTMAKYOK2 dostum neyse işte ya 😄
- +1 yıl
Peki
+1 yılSana Bir ilaç önereyim
07 Yorumla
Soran+1 yılOlur
- +1 yıl
Bunu kullan
- +1 yıl