cinsel yaşamda sizin için en önemli olan şey nedir? samimiyet mi, güven mi, heyecan mı yoksa başka bir şey mi?

cinsel yaşamda sizin için en önemli olan şey nedir? samimiyet mi, güven mi, heyecan mı yoksa başka bir şey mi?
Bizim ülkemiz de Cinselliğin her alanın da bir sorunlar var ve herkes bir cevap arayışında Bence! Cinsellik hakkında ki gerçekler insan anatomisi desem hadi fazla olur ama en azından cinsel anatomi hakkında bilimsel olan gerçekleri öğrenilse bir çok sorun sorun olmaktan çıkar diye düşünüyorum. Cinsel dürtü den tutun cinsel organ ve salgılanan hormonlar insan psikolojisi ni öğrenmek çok da zor ve üstün zeka isteyen bir konular da sayılmazlar. Böylelik ile ne erkekler nede kadınlar cinsel fanteziler kurarlar iken daha gerçekçi ve amaçsız hayaller kurmayıp mutsuz olamaya bilirler diye düşünüyorum.
Katılıyorum
Cevap
5Cevap
Bir yerden sonra zaten her şey bitiyor partnerler sırf cinsel ihtiyaçlarını karşılamak için bir araya geliyorlar
Çok yanlış bir yaklaşım bence
Evet maalesef yanlış ama alan memnun satan memnun, ha bu ben değilim orası ayrı ama etrafımdaki ilişkiler ne yazık ki öyle hatta geçenlerde iki tane arkadaşım birbirine etmedikleri laf ağır küfür hakaret kalmadı bir gün sonra sanki hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam ettiler
Bence önemli olan farkındalık.
sevdiğin insan her saniyesini her zerresini arzulamak. Tadını kıymetini bilmekle alakalı
Ya birçok yolu var senin cevaplarını ve sorularını çok sevdim biliyor musun
iletişim iyi ise devam eder
Hepsi şekerim
Kesinlikle
SAdece biriyle yürümüyor ruhun uyar enerjin uyar kafan uyar ayrı zaten o zaman ortam doğal oluyor saf ama ilişkiler of of zor iş:)
Böyle birini mutlaka bulunur
Bulmaya çalışan bulamıyor, bulunmak isteyen de görmüyor ya da yanlış yerde kişilerde oluyor:) bense evde televizyon seyrediyorum:P)
Küçük sürprizler yaparak
Farklı şeyler
Ne gibi şeyler mesela