Hep merak etmisimdir. 2-3 yillik iliskiler cinsellik yasamadan nasil bu kadar ilerliyor. Hic mi libidonuz yükselmiyor? Ya da aldatma mı oluyor nasıll?
Dini açıdan kimse yorum yapmazsa sevinirim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen asla duramam, hatta ilerde evlenirsem eşime cuckold ilişki bile teklif etmeyi düşünüyorum. Hep farklı şeyler yaşamak daha iyi olur. Sana göre nasıl?
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmedigim icin soruyorum cuckold iliski nedir
- +1 yıl
Kocan sana yatağa başka ve senin seçeceğin bir erkekle grup yapmayı teklif ediyor, grup da şart değil kocanın dahil olmasını istemeyip kenarda izlemesini istesen de olur farketmez sadece kocan başka bir erkekle seni görmeyi ve bundan kendisi seni kıskandığı için izleyip zevk aldığını söylüyor.
Ne derdin buna?
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılAhahaa dine dayalı yorum istememeni çok takdir ettim, çünkü burası "sorularla İslamiyet" sitesi veya Diyanet fetva sitesi değil. Soruya gelince, zor. İnsanın cinsel dürtüleri hepimizin malumu, hatta çoğu zaman insanı yöneten enerji budur, başka dürtülerin önüne geçer. İnsanın bu kadar uzun süre, üstelik de bir ilişki içindeyken cinsellikten mahrum kalması insan doğasının inkar edilmesi demek. Ben bu yüzden kadın, erkek tüm yetişkinlerin, evli olmasalar da seks yapabiliyor olmalarından yanayım. Cinsel özgürlük bir din ve ahlak konusu değil, ruh ve beden sağlığı konusudur. Din üzerinden değil, psikoloji ve fizyoloji üzerinden tartışılmalıdır. Uzun süreli ilişkilerde insanların sevgililerine karşı cinsel arzu duymalarına rağmen (cinsel arzu olmaması mümkün değil) cinsellikten uzak durmalarını doğru bulmuyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
EİC için teşekkürler 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
+1 yılDindar birini bağlayan bir soru değil zaten not düşmenize gerek yokmuş, çünkü öyle biri zaten 2,3 sene biriyle zaman kaybetmez. Evlenir.
01 Yorumla
Soran+1 yılYorumunuz icin teşekkürler ama not düşmeme rağmen günah diye yorum yapan olmuş…
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlerlemez bence, çok muhafazakar filan olmalari lazim anca. Eger sevgilisiyle yapmiyorsa erkek kesin baskasiyla yapiyor baska türlüsü yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl4 yıllık ilişkim var sevgilim istemiyor ben ne kadar istesem de ama aldatmam kaldım öyle
14 Yorumla
Soran+1 yıl4 yildir iliskiye girmedin mi 😱
Cevap sahibi+1 yılEn son 2 yıl önce seviştik arada öpüşme oluyor o kadar
Soran+1 yılAyy bu kızın a*ı falan mi yokk nasil duruyor
Cevap sahibi+1 yılO kadar çok oral yapmak istedim ki ama hiç kabul etmedi
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirbirine sevgi İle bağlanan kişiler herşeyin zamanında tadını çıkartmasını bilir diye düşünüyorum..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOluyor bazı kişilerde nasılını bilmem…. Ben dayanamam istemem cinselliksiz
00 Yorumla
+1 yılKızlarda olmaz da erkekler aldatmadan durmaz cinsellik yoksa
012 Yorumla- +1 yıl
@Nanana12t ama kadınlar ilk tatmadan onun tadını bilemez ki
- +1 yıl
@Nanana12t tamam doğru var ama kadınlar erkeklere göre daha durgun bence libido olarak ki zaten artık bakire kız çok az
- +1 yıl
@Nanana12t evet erkeklerden yana sorun yok ama bence insan evlenceği kişiyle cinsellik yaşayabilir sağa sola sapmaktansa
Soran+1 yılErkek neden sapıyor o zaman?
- +1 yıl
İşte sapmıycak kadar güven veren biriyse ki zaten sana aşık olan biri sapmaz vajina vajinadır sadece onun için sapılmaz
- +1 yıl
@Nanana12t orası öyle tabi ama dediğim gibi sağda olda herkesle birlikte olcana sevdiğinle beraber ol daha iyi
- +1 yıl
@Nanana12t istek saldım sana
Gizli Üye(25-29)+1 yılilerlemez tıkanır kalir
00 Yorumla
+1 yılYürümüyor ki zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGünah bir kere
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. 4. kişilerle
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı