Gece kulübünün tuvaletinde, tek gecelik ilişki yaşadıktan sonra hamile kalan İskoçya’lı kadın, sosyal medyanın gücüyle çocuğunun babasını bulmak için Tiktok'tan çağrı yaptı.
Tek gecelik ilişkilere karşı siz ne düşünüyorsunuz?

Gece kulübünün tuvaletinde, tek gecelik ilişki yaşadıktan sonra hamile kalan İskoçya’lı kadın, sosyal medyanın gücüyle çocuğunun babasını bulmak için Tiktok'tan çağrı yaptı.
Tek gecelik ilişkilere karşı siz ne düşünüyorsunuz?

Bir insanın kendine yaptığını iki cihan bir araya gelse yapamaz adlı çalışma. Yazık ki bu hale geldik artık insanlık olarak. Yeni nesillere de berbat bir zihniyet bırakacağız.
Özgürlük diye pazarlayacaklar.
Yıllardır Türk gençlerinin beyinlerini zehirlediler.
Siyaset malzemesi yaptılar. Bunu özgürlük ve demokrasi diye dayattılar.
Sonu hüsran olması kaçınılmazdır.
Oysa her şey güzel bir nesil, pırıl pırıl bir gençlik için olmalıydı.
Aile kavramı ve erdemi anlatılmalıydı.
Anlatan insanlara gerici ve yobaz dediler.
Yazıklar olsun onlara...
güvenmediğiniz tanımadığınız ve en azından değer verecek kadar duygunuz olmayan biri ile nasıl cinsellik olur yahu. mastürbasyon daha sağlıklı ve daha duygusal buna göre
temiz mi pis mi sapık mı ne olduğunu bilmediğin insanla ne yaşanır ki.
sevişeyim desen sevişemez insan. tiksinir. bu nedir yahu
Hoş değil. İlişkilerde de prensipler olmalı. Yani karşılıklı empati ile hareket edilerek yanlışa düşülmemesi. O kadar da geniş olmadım hiç. Biraz sorumluluk lütfen. 😎
Cevap
67Cevap
Çok normal maalesef artık. yani insanlar her türlü saçmalığı normalmiş gibi yapıyor. kimsenin hayatını yargılamak bana düşmez ama akılsızlar
Tek gecelik ilişkilerde ortada ne baba kalır ne baska bir şey gadası
Sizin özgürlük ve medeniyet adı altında özendiğiniz ve istediğiniz, "herkesin kendi tercihi" diyerek bu tür pislikleri normalleştirmeye çalışmanızın sonucunun bir yansıması bu işte. Midem kalktı. Ben etimle, kemiğimle bu çağdan nefret ettim!
Biz bu hale nasıl geldik diyorum, gençlere kötü örnek.
Şu tiktok kapatilsa çok iyi olur.
Sadece rezalet, değersizlik ve aşağılık psikolojisinden başka birsey değil..
İlgi toplamak ve izlenme alabilmek için güzel taktik!
Yeterki izlenme olsun, yeter ki ilgi olsun, şu kadınların bunun için yapmayacağı saçmalık yok.
Ben evlenmeden ilişkiye karşı biriyim. Tek gecelik ilişki nedir ya kendinize gelin. Eskortlar benim bildiğim eşi olmayan adamların altına yatarlar. Ne oluyor insanlara
midem bulanıyor böyle şeylerden ya. O çoxuğun yerinde olduğunuzu düşünün. Kendimden annemden babamdan tiksinirdim.
İğrenç dediğimiz şeyler normalleşti ama bizde yavaş yavaş onlar gibi yapıyoruz
Üzerinden geçmiş 2-3 Ay birde tek gecelik bit ilişki saçma yani Kadın hamile kalmak istemiş bence yoksa korunmanın birsürü yolu var
Bu hangi boyut bi aşağılık insan.. boyutu evreni geçmiş.. yuh mk ya kafadını duvara sürtüp kıvılcım çıksrtacaksın bu kadının anca ondan anlar
Tek gecelik ilişkilere sıcak bakmıyorum. Ne tek gecelik ilişkilerle işim olur ne de tek gecelik ilişkiler yaşamış birisiyle işim olur
Alın size modernlik çağdaşlık, böyle aklı selim olmayan insanların çocuk yapması kadar kötü bişey olamaz
Oynaşma falan ayaküstü olabilir de ileri gidilmemeliydi. En azından sabah birlikte uyanmayı hakediyor.
tamam 1 gecelik iliski olabilie ama bu kadar aptallik olamaz böyle bi ilişki yaşıyorsan bu duruma düşmemek icin önlemini alman gerekiyor
Artık kaç kişiyle yatmışsa çocuğun babasını bu şekilde arıyor :D
Bi insanin kendini duserebielcegi en kotu durumlardan biri bence Allah korusun
Rezilllik, başka bir şey değil. Bu ve benzeri insanların hayvandan farkı yok.
Özel bir anı degersizlestirmeyi doğru bulmuyorum.
Aldırsın, o hale gelene kadar fark edememiş mi? Tek gecelik ilişkiler heyecanlı ve tehlikeli, hastalık riski yüksek.
Bir zahmet önleminizi alın yahu! Olursa da olur belli olmaz bu işler. Benlik değil tabii
Şansa bak ya. Normalde hamile kalmak istese kalamaz. Ama korunmanın önemi işte.
Özel hayat kalmamış bence tıktok Türkiyede yasaklanmalı.
Özendiğiniz, uğruna aslınızı gelenek göreneklerinizi, dini inançlarınızı hiçe saydığınız o batıya bakın. Allah ıslah etsin ne diyelim bizden uzak olsun bu tür şeyler..
Üniversite zamanında bende gece kulübüne gitmiştim sarhoş olunca sabah tanımadığım kişilerle aynı yatakta bilmediğim bir evde çıplak uyandım. Gece ne oldu ne bitti hiç bir şey hatırlamıyor dum
@Enginn__ Allah'tan hamile kalmadım
@ironman57 sen soru sormadın ki
@ironman57 valla sabah gödüm bile acıyordu önden arkadan geçmişler
@ironman57 yok çok ciddiyim gerçekten bu başıma geldi
İyi halt etmiş zevki almışta bebeği de kucağa alacak😅
tek gecelik ilişki insanıysanız yanınızda mutlaka prezervatif taşımanız gerekir.
gorsel tam trajıkomık bır durum ya. Benim o taraklarda bezim yok. Otokontrol mekanızmam ıyıdır
Yarın aids kapar ölürler bu yüzden gecelik ilişkiler aptal işi
Allah hepsinin belasını diyorum. Bunlar hamile kalsa ne olur, çocuk doğursa ne olur..
Bence olabilir tek gecelik ilişkiler normal ama dikkat etmek lazım. Tabi.
Hiç adet olmadiginda da mi anlamadı yahu
Hem de tuvalette
Herkesin kendi tercihi tek gecelik ya da uzun süreli karışamayız ama en azından korunsunlar böyle bir şey olmamalı.
Bir gecelik ilişki olabilir ama ilerisini düşünerek korunmalısın, hadi erkek korunmuyor kadın neden korunmadı acaba.
Ons güzeldir ama korunmamak nasıl bir canım
Sicak bakmiyorum herkesin kendi hayati ama magdem o halti yiyorsun önemini bari al ya canım olma 😅
Korunsalarmış? İlişkiyi yanlış bulmuyorum ihtiyaç sonuçta ama insan bi korunur yanii
o anda bişey bulamamışlar herhalde :D
Tek seferlik ilişkiler yaşadım ama asla sonu bu şekilde bitmedi
Alin size demokrasi özgürlük istedginiz hayat bu.. babasi belirsiz zina picleri
buyunce tuvette yapildigimi. ogrensem. tramvadan tuvete gidemezdim
Korunmuştum ben olamam
hayır git aldır ya da yaparken korun bu nedir yani ahahaha
normal ama korunmaları gerekirdi
Yumurtlama dönemini takip etmez mi insan.. baba arar şimdi
Kadınlar kutsal varlıklardır böyle bir olay olmamalı😒
Babasını arıyor bir de
İğrenç ve aşağılık bir durum.
Fazla modernlik çok kötü biseye dönüştü
Boşalma hususuna erkekler dikkat etmeli.
Mide bulandırıcı.
iyi ki tiktok kullanmıyorum
korunmak zeki insanların işidir
Sizin gibi torunun ben..
ben dahada tiksinmeye başladım insanlardan
Bir gecelik ilişki or*spuluktur
Başıma gelse umrumda olmazdı , bulup ne yapacak
Ahahah şaka gibi skjgjf
Bu kadarı da isteriklik
Bence devir yalnızlıktan şaşmama devridir.
Allah'ım sen sabır ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?