8 aylık hamile eşimle birlikte olmak istiyorum ama ona kıyamıyorum ne yapabilirim başkasına git demeyin karnı burnunda aldatmama dayanamaz peki her koşulda kadın eşinin isteğini yerine getirmesi gerekmez mi🙄?

Ne yani kadınlar köle mi? 5 dakikalık zevkin için zaten aldatıyorsan sen ne o çocuğu ne de karını hak ediyorsundur. Başka yöntemlerle gider ihtiyacını (!).
Aldatma yok zaten ama ne yapabilirim off ya akil ver yargılama 😏
Tabiki yargılarım. Empati yapsana biraz. Kaza geçirdiğini düşün. Belirli süre de tedavi olacağını düşün. Karın da gidip seni mi aldatsin? Evet karıcım tabiki bu senin isteğin git aldat mi diyeceksin? Bu dediklerin ona çıkıyor. Adam olup oturucaksin yapacak bir şey yok. Kendinize güvenmiyorsaniz evlenmeyin kardeşim.
Aldatmak yok diyorum bak bir daha onu unut diğer sorularıma cevap ver ne yapabilirim başka 🙄
Yazdığın soruyu hatırlamıyorsun daha. Aldatmak kelimesini ben cümlelerimde geçirmedim sen geçirdin. Onu da kendin bul. Otur karınla konuş. Doktoruyla konuş tehlikeli mi diye sor. Internetten araştır zaten tonlarca site var.
Ama sorumda ben aldatma fikrini verenlere olmaz demek istedim sende onu anla🤭
Evet.. şefkatli ve dikkatli.. sevgi dolu bir birliktelik.. doğuma çok fayda sağlar.
Tecrübeyle sabittir
Oral yap osana sen ona ve bosaltsn seni sart dwgil icine sokman
Cevap
2Cevap
Tahrik edecek şeyler yap hep rahatlatırsın. İstemiyorsa da zorlama bekle az, aldatma sakın.
Aldatma yok zaten ama nasıl olur bilmiyorum🙄
Karşında soyundur. Ona bakıp mast yap. Aldatma yazıktır çocuğunu taşıyor
Kadında istiyorsa herzaman yapılır
En İyi Cevaplar