Cinsel Yaşam Anneyle cinsel hayat konuşulur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Anneyle cinsel hayat konuşulur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Hayır konuşmam eşim hariç kimseyle 0 0 Yorumla
esmerHatun_Ece Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 64% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Çok detaya girilmeden bilgi amaçlı konuşulabilir. Özellikle 15-20 li kızların 2 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% 1 yıl Evet Neden olmasın kız kıza olur ama erkek anne sor biraz 0 0 Yorumla
GhosT_TE Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Bir erkeğin bunu konuşması çok zor ama bir kadının konuşabilmesi lazım bence 0 0 Yorumla
Keremcanq Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 90% 1 yıl Yani fazla detaya girmeden konusulur konusuyoruz da ayip veya kötü birsey degil ki bu 0 0 Yorumla
iremmm___ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 94% 1 yıl Kızsan konuşulur ama o kadar ayrıntılı değil 2 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Bence konuşulmamalı 0 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yok konuşulmaz 0 0 Yorumla
smerfus Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Bir kız annesiyle konuşabilir, erkek de babasıyla 0 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Ben anne olsaydim çocuğumun paylasmasini isterdim 0 0 Yorumla
Selçuk006035 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kızsan konuşulur 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sanmam 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kızlar belki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hayır konuşmam eşim hariç kimseyle
Çok detaya girilmeden bilgi amaçlı konuşulabilir. Özellikle 15-20 li kızların
Evet Neden olmasın kız kıza olur ama erkek anne sor biraz
Bir erkeğin bunu konuşması çok zor ama bir kadının konuşabilmesi lazım bence
Yani fazla detaya girmeden konusulur konusuyoruz da ayip veya kötü birsey degil ki bu
Bir ananız kalmıştı... Cinsel hayat kimseyle konuşulmaz...
Kızsan konuşulur ama o kadar ayrıntılı değil
Bence konuşulmamalı
Yok konuşulmaz
Bir kız annesiyle konuşabilir, erkek de babasıyla
Ben anne olsaydim çocuğumun paylasmasini isterdim
Evet
Kızsan konuşulur
Bence hayır
Yok daha neler mfk
konuşan kızlar varmış
Sanmam
Konuşulur neden konuşulmasın