Daha önce hiç ilişkim olmadı. İlk kez gerçekte nişanlımın penisini gördüm. Boyu 10 cm falandır aşağı yukarı. En olarak da ince. Henüz bir şey yaşamadık. Bunun ilişkide olumsuz bir dönüşü olur mu? Evlendiğimizde sorun yaşar mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Nişanlım uzun boylu sende uzun sayılırsın alet kalkmışım 10 cm küçük, belki videosunda tahmin ettiysen hatalı olabilir. Alet büyük ve uzun ve kalin olursa içine dolgunluk hissini iyi verir ve zevk almanda o oranda yüksek olur. Küçük olmasigit gel yaparken ikide bir yuvadan çıkar konsantre bozulur, birde gitgel mesafesi fazla olması zevkine zevk katar. Bu durumda yapilaca iş oralı uzun tutacak seni oralla bosalma noktasına getiri 10 dakika pompajls boşalacak ya da yapayla bosaltabilir yani önce bir dene sonra yapayi ile halleder
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Valla güzel soru sormuşsun genel okuduğum evli kişiler boyu pek sorun etmemeiş aradaki iletişimin ten uyumunun etkisi daha yüksek demiş tabi her kadının durumu farklı olsada genel manada anladığım bunu ancak yaşayıp deneyimleyip öğrenebileceğin tam olarak bu boy meselesinin etkisi çözülmüş değil senin sevgilininki 10 cm çocuk yapmaya uygun ilişkiye uygun ama gerisini bilemem belkide vajinanın yapısıda buna bağlı değişkenlik gösterir sonuç olarak kimin ne dediği öenmli değil bence sana yeter. Asıl merakım evlendikten sonra gel buraya yorum yap lütfen sonucu bizimle paylaş 🙂
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu tamamen bir şehir efsanesidir. Kadın cinsel organı (Vajina) zaten girişten 3 cm kadarını hisseder, sonrası boşluk varmışçasına bir muammadır. O nedenledir ki 5 cm lik bir penis bile bir kadını 10-12-13-15-18-20 cm lik penis kadar doyurucu uyaracaktır. Zaten olay kilitoriste bitiyor. Bütün zevk sensörünüzün merkezi orasıdır ve kilitoris vajina üst ^ sinin orasında, küçük bir erkek penisini andıran bir yapıdadır. Onu uyarmak için vajinaya ille de bir şey sokulması da gerekmez...
00 Yorumla
+1 yılBüyük olunca kadınlar genelde acıyla zevki aynı anda yaşadığını ama hayatı boyunca bukadar zevk almadığını söylüyorlar ve girerken dibini bulup dibine vura vura git gel yaparken ki tavırlarıyla belli ediyorlar. Ama sonradan da kasıklarım ağrıyor diyorlar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
106Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilinin penis boyundan bağımsız olarak şunu söyleyeyim bende evlenip ilk cinsel deneyimi yaşayana kadar bu konuya önem vermezdim yani mastürbasyon yaparken parmağım zevk veriyor herhalde sekste böyle bir şey sanırdım ama evlenince gördüm ki vajinaya penisin girmesi bambaşka bir hissiyat veriyormuş, şanslı olduğum kısım eşimin penisi kalın ama çok uzun değil 13cm ama uzun olmasına gerekte yok çünkü önemli olan kalın olması, kalınlık arttıkça klitorise ve vajina iç duvarlarına o kadar baskı yapıyor bu da senin daha çok haz alman demek yani 10 cm olması bence yeterli bir uzunluk ama asıl önemli olan kalınlık. Hem 10 cm hem de kalem gibi inceye tatmin olmayabilirsin
141 Yorumla
Soran+1 yılKalem gibi değil ama kalın diyemem
+1 yılValla arkadaşımın sevgilisi vardi oda 10 cm civarındaydı. Ama çok güzel tatmin olurdum diyordu. Orgazm falan güzel yasatirmis. Şu an ayrıldılar yeni sevgilisi var 20 18 cm diyor orgazm yaşayamıyorum diyor. Alakası yok tatmin olabilirsin. Benim eşiminde var ölcmedim ama eski sevgilimden küçük ama tatmin ediyor
78 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşın sana sevgikisinkinin boyunu ve orgazminimi anlatiyor
- +1 yıl
@Köprü6çocuğu aynı şeyi düşündüm 😃
- +1 yıl
@Sevgiiyileştirir aklın yolu bir herkes aynısinı düşünür yani 😀😀😀
- +1 yıl
+1 hjşğsöhasahjs
- +1 yıl
Eşinin ki çok mu küçük
- +1 yıl
Demekki islevi önemlidir
- +1 yıl
@timur0707 kardeş soruyu sorana uorum. yaparsan daha iyi olir 😉
Sen 10 gördüysen o kesin 14 falandır rahat ol sana fazla fazla yeter. Penis ve tabiki sahibinin performansı iyi değilse büyük olmasının da esprisi yok. Ancak bu ikisi iyise büyüdükçe keyfi artabilir senin için. Kalınlıkda önemli tabiki sadece ince bir penis uzun da olsa keyif vermeyebilir. Verir de kalın gibi olmaz. Zaten içinde git gel yapması sana yeter ki bilimsel çalışmalara göre 7 cm bile yeterli oluyor orgazm için. Performans daha önemli hani işlevi diyorlar ya ancak işlevi iyise uzunluk ve kalıklık arttıkça avantaj da olabilir dezavantaj kadına göre de değişir durum.
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrgazmı en çok etkileyen şey ön sevişme. Burada sorsan herkesinki 18 cm den uzun 😁 önemli olan ilini bilmesi, bilimsel olarak da 5 cm bile yeterli. Mesela sevgilimin 20cm civarı ama hiç birleşme olmadı, ona rağmen gayet de tatmin oluyorum. Burada atan tutan çok onlara bakma
65 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO civarda
Cevap sahibi+1 yılBelli olmaz
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. alakası yok.
yemeğin lezzetini kepçenin sap ölçüsü etkiler mi.
vajina üremek için bir iç organdır. vulva zevk içindir. yani bilimin şu temel kuralını unutmayın
vücut içerisinde zevk alma gıdıklanma gibi benzer duyuları algılayacak sinir ağı yoktur. öyle olsa sistem açlışıken biz kafayı yeriz
zevk almayı sağlayan sinir ağı vücut dışındadır. genital bölgede de giriş kasları iç dudaklar ve esas merkez klitoristir. vajina içerisinden zevk alınmayacağı için ölçü anlamsızdır.13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏
Kadına mastürbasyon yaparken tek parmağı da yetiyor ablacım. Keser sapına gerek yok, 10 santim de yeter. Yeter ki gönüller bir olsun.
100 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda takıntın varsa tekrar tekrar derinlemesine düşün. Çünkü o kişiyle ömür boyu binlerce kez ilişkiye gideceksin ve her seferinde aynı sorun her seferinde karşına daha da büyük bir problem olarak çıkarak seni bezdirir.
Zevk meselesini bilemiyorum. Uzmanına danışmak lazım.
Emin olmadan evlilik yoluna girme ama
Boşanmak diye bir şey var evet, ama öyle b. ktan bir şey ki. Ha var ha yok öyle düşün...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgirerken 2-3cm zaten dışarda kalacak tam yaklaşamayacak sana. zevki işk girişte çok yaşıyorsun çünkü en çok o an hissediyordun. diğer kısmı sürtünmenin verdiği zevk ama sürekli çıkacak ve sorun yaşayacaksınız. p. nis boyuna göre biri sevilmez ama işin doğrusu da bu.
10 Yorumla
+1 yılÇok küçük... Kesinlikle ilgisi var. Özellikle de kalınlık.
70 Yorumla
+1 yılvar , eksinlikle var 10 cm falan tatmin etmez , daha doğrusu bou ve kalınlık önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok onemli bebegim ya boyu neyse de ince olmasi hiç iyi degil. Yurtdisi stajimda koreli sevgilim olmustu onunda cok kucuktu ve blowjob yapacak birsey ariyordum onunla sevisirken. Yani kalin olmasi önemli hem orgazmin icin hem diger fanteziler icin
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@HuzurAl en cok hosuma giden uzakdogulular masaj olayini iyi biliyor, seks ile birlesince nirvana:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılKanıtlı 21 cm ve kalınlıgı da iyi anlam veremıorm kucuk penıs ıle pozısyon yapılamaz hele kı kalçalı hanfendılerle sek erkek olmalı ezmelı katlamalı suvardan duvara vurmalı ıtaat ettırmelı ama tabı bunu yaprken ruhunu oksayarak sana hıtap etmeyı de bılmelı. Yakısıklı ve kaslı da olunca sınırları aşıosunz doktordan tavsıyeler😏🫢
00 Yorumla
+1 yılHayır alakası yok bir kadının tatmin olması için 7 cm penis sahibi olması yeterlidir geri kalanı hepsi uydurmadır kadının vajinası esnektir penis en dibine kadar da girse kadın aynı hazzı alacaktır
10 Yorumla
+1 yılay inceyse üstünde birde kısaysa kesinlikle yaşarsın bi de doğum yapsan vajinan genişler daha da sıkıntı olur hiç evlenme
44 Yorumla- +1 yıl
Senin için ideal kaç cm
- +1 yıl
en az 16 olmalı
- +1 yıl
Var mı biri hayatında
- +1 yıl
var tabi
+1 yılÖnce sevişin seks en sona kalsın Türk erkekleri çabuk boşalıyor maalesef
56 Yorumla- +1 yıl
o kişiden kişiye değişiyor yaşla da ilgili sanırım eskiden çok uzun sürerdi git gide süre düşytü
- +1 yıl
@stark-mann şimdikiler Derek deliğe geçirme derdinde duygu yoksa ilişkide azalır
- +1 yıl
çyle olursa 2 dk sürmez zaten iş biter zevk de alamazki kendiside bence :D
- +1 yıl
Onun Türk erkekleriyle alakası yok hemen boku erkeğe atmayın partnere göre, psikolojiye göre, yorgunluk durumu, ne sıklıkla ilişkiye girdiği vs milyon tane sebep var. Sabaha kadar boşalmadan içine git gel yaptığımı da bilirim 2 dakika da boşaldığımı da bilirim. Kadınla uyumumuz, çekim ve benim psikolojik durumum çok önemli, az önce ben yorulmadım kız bittiği için bıraktım mesela. Normalde bu kızla sabaha kadar boşalmadan yapmışlığım da var.
- +1 yıl
uydurma lan sabaha kadar yapmış mış bilmesek kandırcak o kadar sürse başı yara olur
+1 yılFerrarin var ama ehliyeti yeni almışsın. Arabayı hızlı ve seri kullanır mısın?
40 Yorumla
+1 yılUzunluk önemli yaaa biraz çünkü kullanmakta zorlanıyor kısa olanlae
46 Yorumla- +1 yıl
@vakaivakvak zor mu oluyor yapmak
- +1 yıl
Bence öyle tabi başka fikirler de olabilir
- +1 yıl
Yani bikac soru sorsam kizmiycaksan
- +1 yıl
Yok sorma 🤞iyi geceler
- +1 yıl
Ahahaha tecrübelisin 😂😂😂
- +1 yıl
Ne alaka
+1 yılsevgiline söyle vakumlu penis pompası alsın düzenli kullansın evlenene kadar kalınlığı da boyu da artar
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Önemli olan ipin uzunluğu değil, kuyunun derinliğidir. Konfucyus
20 Yorumla
+1 yılBoyun değil de kalınlığın etkisi var. Kalınsa iyi kadının da orgazm olabilmesi daha kolay olur inceyse kalem gibi yaramaz at gitsin. Boy 9-10 cm olsa da yeter
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılZaten o kadari yetiyor 10 cm tam olmasi gereken boyut merak etme yani zevk alman penise bagli degil sana bagli önce sen kendini bileceksin sen kendini bilmezsen penis sana bir sey yapamaz
00 Yorumla
+1 yılTabikide vardır içeri giriş çıkışta bir anda çıkmakla yavaş yavaş çıkmanın arasında dünyalar farkeder ya da uzun uzun girmekle kısa kısa girmek arasında
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Biraz fazla küçük evet ama senin ne kadar arzulu olduğuna göre alacağın zevk değişir. Yani yeterli olur ama çatır çatır sert bir aksiyon istiyorsan zor yaşatır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım inik halinden bahsediyorsundur... Benim inik hali senin tarifine uyuyor. Böyle bir penisle cinsel hayatta mutlu olmayı hayal etmemelisin :/
01 Yorumla- +1 yıl
@Myotherchance , Bu kadar meraklısı olma, ben merak edene cevap yazdım!!! Haa sende meraklıysan arkanı dön ne diyeyim :/
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılCinselliğe önem veren libidosu yüksek biriysen maalesef yetmeyebilir istediğin hazzı alamama ihtimalin yüksek
00 Yorumla Penis boyutu ile cinsel zevkin bir bağlantısı yok şu saçma koca karı masallarına inanmayın artık büyük penis canını yakar tam tersine
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl
“Önemli olan o çok iyi bir otomobile sahip olman değil onu ne kadar iyi kullanabildiğin”örneğinden yola çıkarak anlayabilirsin ki büyüklük öncelikli önem arzetmiyor😅Bu sebeple S e k s in ne olduğunu yaptıktan sonra anlayacaksın😁.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpenis boyu 11 cm olarak söylüyorum bu yüzden hiç ilişki yaşamadım hala bakirim ve korkuyorum yetemez falan diye. utandığım için de hala yalnızım. hiç bir kadına da durumu anlatamıyorum öyle tek başıma ölümü bekliyorum
00 YorumlaÇok sıkıntılı.
Ereksiyon haldeyken mı gördün nerde nasıl gördün
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk kez bir şeyler yaşadık o zaman gördüm. Evet ereksiyon haliydi
Başka neyle ilgisi olacak, parmak boyuyla mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılBoyu değil işlevi diyorlar ya ondan sordum ne bileyim kompetanı değilim bu konunun
+1 yıl7 cm bile yeterli uyarılmaya bu kadar kafayı boy ile yemeyin.
Eli ile bile seni tatmin edebilir hatta00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılya yeter diyenleri anlayamıyorum arkadaşlar şaka mısınız ösşdşd doyamassın kızım ben sana açık ve net sööylüyorum
324 Yorumla- +1 yıl
Sana kaç lazım yetmesi için.. belki ona yetecek. Sana yetmeyeceği kesinn
Cevap sahibi+1 yılmantık yürütmek de yeterli yani hakancığm
- +1 yıl
tamam da benim dediğim şeyde belki ona boyu değilde işlevi mutluluk verecek.
Cevap sahibi+1 yılhakan o şey işlev verir de doyurmaz detay mı gireyim ahaha
- +1 yıl
🤣 yavrucum doyurup doyurmayacagini emin ol ki ikimizde bilemeyiz.. ama detaylari cidden merak ettim
Cevap sahibi+1 yılboş yapma hakan hadi canım 😄
- +1 yıl
Boşla işimiz olmaz emin ol..
- +1 yıl
Hiç ilişkiye girmediğine dair yemin edebilirim ama kanıtlayamam. 🙃
Cevap sahibi+1 yılgirmedim bu arada maödözöx
- +1 yıl
Belli oluyor 🙂
Cevap sahibi+1 yılhayır fikirlerimin arkasındayım maalesef😄
- +1 yıl
İlişki yaşamayanlar genel anlamda en az ** şu kadar olacak gibi söylemlerde sıkça bulunurlar çünkü onlarda ilişki yaşamayanların söylerimlerini duymuşturlar ve bunu doğru sanarlar. Karşında ki kişinin seni sadece havucuyla doyurmasını beklersen kendi görüşümce sadece sxs kölesisidir. Sxs sadece havuç boyu ya da göğüs boyu değildir.
Cevap sahibi+1 yılböyle bir kesim elbette olacaktır fakat ben bu düşünceye kendi kanılarımla vardım herkes böyle düşünmek zorunda değil ben bu düşünceye nereden vardığımıda anlatırdım da çok fazla detay oluyor işte olmaz yani
- +1 yıl
Son cümlenize kahkaha attım 🤣
Cevap sahibi+1 yılelbette her şey yaşanarak daha iyi anlaşılabilir fakat neden küçük olanı savunalım ki
Cevap sahibi+1 yılseks esnasında çıkan bir çükle odaklanma sorunu yaşanabilir
- +1 yıl
Kastım küçüğü veyahut büyüğü savunma değil. Neyin ne olduğunu bilmeden deneyim yaşamadan savunmanın garip olduğunu söylüyorum.
Cevap sahibi+1 yılistediğimi savunurum allah allah 😄
- +1 yıl
Size çok sevdiğim bir lafı söylemek istiyorum
- +1 yıl
"anlamayana anlatamazsın"
Cevap sahibi+1 yılçok kasıntı bir tiplemesin ciddiye alamıyorum kb
- +1 yıl
Hahhahaha öyleyimdir
- +1 yıl
Susunda uyuyalım 🤣
Cevap sahibi+1 yılöyle atlarsan görüşe alırsın bildirmleri😀😀
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyyyyyyy çok kötü bir durum gerçekten çok üzüldüm sana şuanda, cidden büyük bir sorun kısa ve ince kürdan gibi ya çok büyük hayal kırıklığı... bem olsam ayrılırdım...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılEn az 13 cm olmalı en fazla 18 ki çok uzun olursa baskı yapar ağrı yapar sonra
00 Yorumla
+1 yılKısa kalın da zevk veriri uzun ince de yeter ki adam zevk vermeyi bilsin işi bilsin yani
00 Yorumla
+1 yılUzmanlar 9 cm ve yukarısı için sorun olmaz diyor..
00 YorumlaAdam işini biliyorsa her türlü seni zevkten dört köşe yapar
00 Yorumla
+1 yılSalla 10-20 falan bunlar sayı. Sen mutluysan gerisi roman
00 Yorumla
+1 yılBüyüklük ve kalınlık önemli kadın için işlevi ise kadını zevkten dört köşe yapar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. En çok orgazm yasayan çift lezbiyenlermiş buradan şunu anlıyoruz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılKısa olması daha çok gir çık yapacağından erken boşalabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl10 cm de haz almak için yeterli. Önemli olan kişinin tecrübeli ve bilinçli olması.
00 Yorumla
+1 yıl12cm aşağısı haz vermez. ince olması zaten kötü. idare et napalım
00 Yorumla
+1 yıluzunluğu zevk açısından önemsiz ama kalınlık %100 etkili
00 YorumlaHayır yok, Kızlar yastığa sürtünüp orgazm oluyor bi 5 cm penis bile olsa yeter
00 YorumlaYine troll bir soru başlığı ile karşı karşıyayız! 😏🤦🏻♂️
00 Yorumla
+1 yılkalınlığın var sadece ama yamuk eğri değil düz olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece onu görüp onunla içli dışlı olacaksın o yüzden boyu çok önemli değil diyebiliriz ama ince ise sıkıntı 👍
08 Yorumla
Soran+1 yılİnce diyebilirim
Cevap sahibi+1 yılCinsellik senin için ne kadar önemli?
Soran+1 yılHiç yaşamadım ama İstekliyim
Cevap sahibi+1 yılİstekli olman normal fakat cinsellikte eşin olacak kişi ne kadar istekli o da önemli
Soran+1 yılO da istekli
Cevap sahibi+1 yılTen uyumuda varsa karşılıklı orgazm olursanız tamamdır zaten 👍 birde ikinci ve üçüncü defa yapabilirse eşin daha ne olsun?
Soran+1 yılOnu bilemiyorum tabi
Cevap sahibi+1 yılAranızda çekim varsa birde ilk zamanlar çok erken boşalırsa anla ki potansiyel var. İşte o zaman sen devam et çünkü sen daha ne olduğunu anlamadan boşalır buda depo aşırı dolu demektir. İkincide daha uzun sürer üçüncü hatta dördüncüde zaten anlarsın 👍
Gizli Üye(25-29)+1 yıl10 cm vajinal uyarım için yeterli diye biliyorum çok takılma ben bir kıza aşık olsam göğsü büyük mü küçük mü diye muhabbet yapmazdım cinsellik olmasa bile hayat sürdürürdüm.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKalkmis hali 10. falansa cok buyuk sorun. Orta parmak gibi bisey yani.. evlendikten birkac sene sonra baskalarina tırmanırsın
07 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri değilim
Cevap sahibi+1 yılOylesin demedim. Ama evlednikten birkac sene sonra oyle biri olacaksin.
Soran+1 yılSanmam
Cevap sahibi+1 yılSen daha kızsın bilmezsin. Simdi sana onemli gelmiyor ama 30 yasina geldiginde dunyan o gordugun seyin etrafinda dönecek. Güven bana. İyi doyurmazsa mutlu olamazsin. Su anda oyle bir ihtiyacin yok o yuzden onemsiz girunuyor ya sigara icmek gibi basta ihtiyqc duymazsin ama qlisinca onsuz duramazsin onun gibi aclik hissedeceksin
Soran+1 yılBu yüzden ayrılacak halim yok
Cevap sahibi+1 yılSeni anliyorum senin yerinde olsam ben de oyle dusunurdum. Ama 20 sene ileriye kadar yasayip geri donsen benim dedigim gibi bakardin olaya.
- +1 yıl
Adam bu dediğinde çok haklı kadın bir kere seks yaptı mı daha durduramazsın zevk alamadıgı zaman boşanmayı bile göze alanlar var kimiside boşanmayıp aldatıyor bunlar olan şeyler
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılVardır tabi şimdi 10 climlik penisle 18-19 cm penis bir olmaz ki
00 Yorumla Çok küçük değilse önemi yoktur asıl önemli olan sertliğidir ve geç boşalmasıdır
00 Yorumla
+1 yılmastürbasyon yaparken parmağın yeterli geliyorsa emin ol 10 santim de işini görür… Ayrıca o tam ereksiyon olmuş hali mi o da çok önemli…
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılfazla uzun can yakar zevk alamazsın. cinsel birliktelikte önemli olan o hazzı verebilmek. Kadının durumuna göre hızlanıp yavaşlamak hazzı arttırır. Sadece kendini değil kadına odaklanınca asıl olay başlıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar büyük o kadar iyi olur knka ben hiç ölçmedim ama benimde ufak zaten ilişkim de yok sıkıntı yaratmıyor bana
00 Yorumla
+1 yılönemi yok diyene inanma, boyut önemli.
tatmin eder mi eder, ama tatmin var tatmin var. bunu ilerde dert edip etmeyeceğin tamamen seninle alakalı.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeyimle alakalı
- +1 yıl
senin ne kadar istekli olduğun, yeterince tatmin olmamayı ne kadar dert ettiğin falan filan
Gizli Üye(25-29)+1 yıl13-14 ilişki için yeterlidir ve tatmin eder ama 13 den küçük olan pesin cinsel olarak tatmin edemeyebilir.
00 Yorumla
+1 yıl10 cm olmasınü hadi neyse diyelim ama ince olması sorun çıkarır ilerde
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyetmez o.. takviye oyuncak bulundurursunuz yanınızda 20 lik.
00 Yorumla- Devamını Gör (74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler