- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeks tecrübesi olmayan ve fazla p*rno izleyenler uzun penisin çok zevk verdiğini zanneder ama işin aslı öyle değildir. Kadının da bir serviks ölçüsü vardır. Yani vajinanın derinlik ölçüsü. Bu da tıbbi olarak ortalama 17-18 cm olarak tanımlanır.
Penis 25 cm de olsa kadının alabileceği 18 cm’dir. Aytıca tıbbi olarak dünya prnis boyu ortalaması 13 cm kabul edilir. 10-16 cm aralığı da ortalama ölçü aralığı olarak tanımlanmıştır.
Kadın için asıl zevk kaynağı penisin kalınlığı ve kadının içini ne kadar doldurduğudur.
19 cm uzunluğu olup 3 cm kalınlığı olan penise göre 15 cm uzunluğu olup 5 cm kalınlığı olan penis daha doyurucu ve zevk vericidir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılPenisin çok uzun olması önemli değil ama kalın olması çok önemli, çoğu kadın kalın penisli birine denk gelmediği için penisi içinde fiziksel olarak hissetmiyor, uzun ve kaliteli ön sevişme birde kalın penis kadına yaşamadığı yaşayamayacağı orgazmlar yaşatır. İş yerinde herkesi sıradan geçiren bir çocuk vardı. Sıradan geçirdiklerindem biriyle sonra benim bir arkadaşım arkadaş oldu. Bizim arkadaş bu çocuğun popülaritesi ne diye sormuş kızda rahat bir kızdı. Kimse de olmayan kalın penis ve iyi seks demiş kız. Bağımlılık yapıyor ben öyle bir seks yaşamadım demiş. Bizi çocupun özgüven moral yerlerde tabi.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılİdeal ölçülerde ki penis ile her türlü pozisyon ve vajinal, anal ilişki çok rahat olur. Anormal büyüklüklerde ki penisler ise zevkten çok acı ve korku verir. Bu kadını tedirgin eder, gerer, seksten soğutur, yataktan kaçırır. Aslında her şey aşksaldır. Aşkı kuvvetli olan çiftler için hiç bir şeyin sorunu olmaz. Zaten isteklidirler, şehvetlidirler, ıslak ve ateşlidirler. Bu kadar artının olduğu yerde hiç bir boyuttaki penis korkutamaz kadını.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Her zaman değil. Vajina ne kadar esnek de olsa belirli bir iç hacmi vardır. Fazla büyük penis bir yerden sonra acı verir
00 Yorumlakanka elinde bugatti veron olsa ama 100 km hızı geçemesen? ya da bir tofaş olsa 150 ile gitsen.. böyle düşün önemli olan çalışması
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Büyüklüğü önemli evet ama kalınlık daha önemli kadının sevk alması acisindan
00 Yorumla
+1 yılYani illaki psikolojik olarak bile artirir iştah açar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhı hı evet 😊kenarlarına daha fazla sürtünür ve zevk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet genişlikte uzunlukta önemli
61 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇan eğrisi gibi penis boyutu ile alınan zevk. Belli bir boyutu kadar zevk artar ondan sonra azalır acı artar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet ama tr de şansın çok düşük
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArttırabilir. Deneyebiliriz :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki de
41 Yorumla- +1 yıl
Benimki kalın ama uzun değil 15 cm
Orasını size sormak lazım
00 YorumlaSence?
00 Yorumla
+1 yılEtkeni baya var mış diyor lat
00 YorumlaTam. dip. noktaya girmiyor kadın kasılıyor zateb