İlişkilerde bilgi ve deneyim sahibi biriyim cinselliktedediginiz gibi klasik ilişki türlerini sürekli wyni şekilde aynı yerde aynı sürede yaparak bosalmakar herkese sıkıcı gelir. Iki ilişkiyi imkan olsada ayrı ayrı filme alıp izlesen ikisindede neredeyse her şey ayni olur. Buda partnerlerde sıkıntıya neden oluyor. O bakımdan ilişkilere renk katmak icinyer değişikliği mekan değişikliği, pozisyon zenginliği, belirli Bir senaryo yazarak o senaryoya uygun ilişki yaşamak zevke zevk katar ilişkilerdeki monotonluktan kurtuluruz. Bu vesile ile sağlıklı mutlu güzel günler dilerim
bi denemelik seks arkadasi bul baktin sardi hep denerdin. olurda severse her seferinde partnerini degistir asik olma durumu ortadan kalksin evlisin cunku
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
ayrıl
Hep aynı metotlarla yapıyorsa sıkılırsın biraz farklı yaşayın. Farklı ilişki istiyorsan arada bizden hizmet alin
Siz kimsiniz
İlişkilerde bilgi ve deneyim sahibi biriyim cinselliktedediginiz gibi klasik ilişki türlerini sürekli wyni şekilde aynı yerde aynı sürede yaparak bosalmakar herkese sıkıcı gelir. Iki ilişkiyi imkan olsada ayrı ayrı filme alıp izlesen ikisindede neredeyse her şey ayni olur. Buda partnerlerde sıkıntıya neden oluyor. O bakımdan ilişkilere renk katmak icinyer değişikliği mekan değişikliği, pozisyon zenginliği, belirli Bir senaryo yazarak o senaryoya uygun ilişki yaşamak zevke zevk katar ilişkilerdeki monotonluktan kurtuluruz. Bu vesile ile sağlıklı mutlu güzel günler dilerim
Söyle aralıklı yapın biraz daha anlamlı, değerli olur de. Kaçamak, cuckold seçeneklerine yönelinebilir.
seks yapmaktan sıkılırmı insan misal ben şu an mesela taş gibiyim 🔥
yani.
biraz ara verin başka bir şeyler yapın
sonra duruma bakarsınız
Tek gecelik ilişki bul değişiklik iyi geliyor
Sen yapıyor musun?
@waitaminute her halde
Kocan yapıyor mu?
@waitaminute o işteyken ben yapıyorum
Kocan işe sen pompaya yani 😂
İlgi çekici :)
@waitaminute kim olursa olsun eğer sofradan aç kalkarsa oda dışarıda yemek yer bende öyle yapıyorum
Merak etmedim değil yani
senin gibi bir hatun'a denk gelemedik , valla üzülüyorum halime
@handsomeboy1453 lll benim gibi birine denk gelsen senin iliğini kurutur yatakta
imkanı yok bu dediginin, ben doymuyorum cok az*nım
@handsomeboy1453 sen nerelisin
burdan devam etmesek, ben bekliyorum , sen hamle yap istersen
Tek doyumsuz ben değilmişim :))
beni doyuran kadına takım taklavatımı hediye edicem gerekirse , maalesef yapım geregi böyleyim cok fenayım üzgünüm :)
@handsomeboy1453 hahahahahaha
bi denemelik seks arkadasi bul baktin sardi hep denerdin. olurda severse her seferinde partnerini degistir asik olma durumu ortadan kalksin evlisin cunku
Degisiklik iidr arada. Yer degistirin fantezi degistirin. Olmadi baska sey degistirin
evet bazen farklı heycanlar aranıyor illa ki.
Sence sıkılmışmıdırr
farklı insanları deneyin
Değişik konulu yapın.. sıkılmak iyi değil.
Sanmam sıkılmaz erkek
Biraz özleyin bibirinizi sorun orada
Farklı heyecan bul oyuncak vs
Fantezi deneyin
😄😄😄😄
Baskasiyla yap
Sıkılsa yapmazdı
Tövbe tövbe.
Esliye geçin