erkek arkadaşımla 1.5 senelik uzak mesafe ilişkisi yürütüyorduk son 1 ayda sürekli her gün cinsellik konuşmaya basliyordu bu yüzden 3 defa falan ayrıldık cinsellik olmadan yapamam diyip durunca her seferinde hakaret ettim ona en sonunda çocuk bana hakaret işitmekten sıkıldım ikimizda yorulduk istemiyorum tarzında konuştu 3 gün oldu yazmiyo ne zaman ayrılsak ben gururu bi kenara bırakıp yaziyordum 2. günde sizce yazar mi çok gurur yapan bi kişiliği var ama
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yıl- işin içinde hakaret var saygı sevgi yok o ilişkiden bir bok olmaz
- cinsellik istediğini belirtmiş normal bir durum, sonuçta sen rahibe o rahip değil istemiyorsan vermek güzelce belirt ve ayrıl hakaret filan bunlar çok çirkin şeyler
- gururluysa hayatta dönmez, gurur bu kızım marketten alınan sigara bira değil04 Yorumla
Soran+1 yılbosa hakaret etmedim herhalde 1.5 senelik iliskide ilk defa küfür kullandım ve her gün iliskiye girmenin mantigi ne kocam mı o benim?
Cevap sahibi+1 yılbosa hakaret etmedim herhalde 1.5 senelik iliskide ilk defa küfür kullandım ve her gün iliskiye girmenin mantigi ne kocam mı o benim?
**Küfür kullanmadan, hakaret etmeden siz derdinizi anlatamiyor musunuz.. gerek var mı. Her gün ilişkiye girmenin mantığı ne kocam mi o benim. Güzel soru. Aferin.
Her gün ilişkiye girmek istiyebilir sevgilin sonuçta, istemiyorsan kırıp dökmeden söyleyebilirsin, baktin zorluyor ve bu durumdan rahatsızlık duyuyorsan ayrılırsin ki aytilmissin. Gururlu bir yazar mı diyorsun. Ben sana söylim yazmaz. Ha ne zaman yazar sağdan soldan beklediğini bulamazsa cinsellik amaçlı yazar onda da sen kabul edersin etmezsin sana kalmış.
Aferin takdir ettim seni bir yandan, cinselliği vermiyorsun, kendini sakliyorsun sevdiğin kişiye bu güzel bu şekilde devam et...
Soran+1 yılsabır diye bir kavram var sinaninca da insan her şeyi söyler ettigim hakaretin bile bi sınırı oluyordu hic bir zaman kalp kiricak boyutta bir şey söylemedim olan bana oldu ama yine teşekkür ederim size de cevapladiginiz için
Cevap sahibi+1 yıl**verilmiş sadakan vardır belki de hemen kötüye yorma, vardır bunda da bir hayır. Rica ederim ne demek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
Sadece sexting kesmez yaş geçtikçe boş olduğunu anlıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılsexting olmadi
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmacı cinsellik seks. İstediğini alamayınca da yazmıyor işte
00 Yorumla
+1 yılPek. sanmiyorum yorulmus. sizin iliskiniz
02 Yorumla
Soran+1 yıloyle deme ya
- +1 yıl
Bana oyle. geldi yazdiklarina gore cok mu seviyorsun
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri