İkimizde birbirimizin ilkiydik ve bana ilklerimizi çok özledim yazmış sadece cinsellik için mi benle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de bunu anlamıyorum arkadaş bu yaşta neden Birbirinizin ilki olursunuz adam seninle yaptıktan sonra seni bir müddet kullandı Ondan sonra da çekip gitti Şu an tekrar geri dönme çabası var sebebi de boşta kaldı ve seni Kolay lokma olarak görüyor kolaylık ve seni yatağa atabileceğini düşünüyor kolaylıkla seni tekrar becere bileceğini düşünüyor o sebeple geri dönüyor seni becerecek tekrar çekip gidecek olay bundan ibaret kullanıldım Ama halen akıllanma mışsın bu belli sen bu kafayla daha çok kullanırsın
114 Yorumla
Soran+1 yılEvet direkt yatağa atıyordu daha önce de yatakta konuşuruz diyordu kabul edip etmeme konusunda kararsızım
Cevap sahibi+1 yılSen halen bu konuda kararsız kalıyorsan kusura bakma Sen her şeyi hak etmişsin adamın tek bir amacı var Seni becermek sana sahip oldu seni yatak dışında hiçbir yerde önemsemedi işi bitti çekti gitti Şimdi tekrar yatağa atacak birilerini bulamadı Nasıl olsa kolay olarak yatağı atabileceği bir kişi var o da sensin dönüp dolaşıp sana geldi seni gene yatağa atacak ve sen çıkmışsın Kararsızım diyorsun ya senin Kendine saygın yok ya da senin bedenine saygın yok ya da senin ne Onur'un var nede Şerefin var Sen haysiyetsiz insanın tekisin o zaman
Soran+1 yılAşık olduğum için o benim için bambaşka bi insandi daha önce beni kullanıyorsun dediğimde :( bana bunu atmıstı
Cevap sahibi+1 yılSeni adam dibine kadar kullandı Evet bir kızı kolay bir şekilde yatağa atmanın yollarından bir tanesi sana aşığım senden ayrılmak istemiyorum Seninle bunu yaparsan daha fazla bağlanırım ya da seninle nasıl olsa evleneceğiz o sebeple bunu yapsak ne olur gibi şeyler basit yalanlardır sana şunu deseydi ya Ben seni sadece becermek istiyorum becerip ondan sonra da seni kapının önüne koymak istiyorum boşta kaldıkça gelip gene Seni becermek istiyorum Sana bir f***** muamelesi yapmak istiyorum deseydi Peki sen onunla yatağa girer miydin soruyorum sana bu kadar s**** olmayın
Soran+1 yılÇok haklısın bi erkeğin bunları demesi çk güzel birşey en iyisi onu kabul etmicem benim bedenim onun zevki için kirlenemez
Cevap sahibi+1 yılSenin bedenin yeteri kadar onun zevki için kirlendi bundan sonra daha fazla kirletip kirletmemek senin elinde ben şuna karşı değilim Tamam ortada büyük bir aşk vardır Sevgi vardır bir şeyler yaşanabilir veya bir şekilde gelecek planları kurmuşsun dur ve bir şeylerin artık garantisi vardır olay evlilik yolunda gidiyordur belli bir yaşa gelmişsindir belli bir mesleki kariyere sahip sindir bir şeylerin gidişatı bellidir o zaman bir şeyler yaşarsın ama sizin genç olduğunuzu düşünüyorum ve belli bir mesleki kariyere sahip olmadığınız düşünüyorum Aynı zamanda adamın zaten seninle herhangi bir şekilde gelecek planı içerisinde olmadığında Düşünüyorum şimdi bunları üst üste koyunca senin bu kişiyle bunları yaşamış olman tamamen bir aptallık oluyor adam seni yeteri kadar kullanmış halen kullanmak için sana geliyor Sen de kararsız kaldım diyorsun arkadaşım niye bu kadar aptalsın senin yaşın kaç Ne işle meşgulsün sen
Soran+1 yıl19 öğrenciyim
Soran+1 yılOna kaçmayı bile düsünmüstüm zamanında😒
Cevap sahibi+1 yılBak görüyor musun yaşın ne kadar genç senin ona kaçmış olman tamamen bakire olmadığın için kendini kurtarma çaban Maalesef bu arayış seni daha kötü bir hayata sevk edecek Senin tek bir kurtuluşun var o da kendini kurtarmak kendi ayaklarının üzerinde durmak ve kendi ekonomik özgürlüğünü kazanmak şu an adam ne düşünüyor biliyor musun bu daha 19 yaşında öğrenci nasıl olsa bana muhtaç o sebeple Ben bunu İstediğim zaman İstediğim yere çağırırım kullanırım Ondan sonra tekmeyi basarım Çapa bu ve sen de hiçbir şeyi iddia edemezsin Ailene gidip bana tecavüz etti diyemezsin çünkü kendi isteğinle yaptın veya bir başka yere gidip şikayetçi olamazsın sende o cesaret yok çünkü adam bunları bildiği için de bir şekilde gelecek ve seni kullanıp kullanıp gidecek tek bir amacı var bu çok gençsin senin bir şey yapman lazım artık kendine çeki düzen verip bir şekilde kendi ayaklarının üzerinde durmak zorundasın yoksa Önüne gelen seni yatağa atmak ister yatağa atıp Çekip gider
Soran+1 yılYazdım
- +1 yıl
Kadının bedeni mi kirleniyor cinselik yaşayınca? Erkeğin neden bedeni kirlenmiyor mantıksız
Cevap sahibi+1 yıl@yaşayann_ölü ben buni demedimki kastedmedimde. Kirlenen bisey yok, bu durumu kadinlar kaldiramiyor, herkes senin gibi onune gelenle yatmadigi icin anlaman imkansiz ok
- +1 yıl
Dayı sen sanki tek biriyle okuyorsun. Erkekler her önüne gelenle birlikte oluyor
Cevap sahibi+1 yıl@yaşayann_ölü
Ben olmuyorum.
Bu bir tercih meselesi.
Prensiplerin var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılEe başka ne olabilir ki. Yokluk anında fuckbuddy olmak için dönmek istiyor. Okunan bir kitabı okumak sonucu değiştirmez sadece zaman kaybı olur.
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin ona duyguların var ve o bunun farkında. Duyguların yüzünden bedenini kullandırma böyle karaktersizlere
Soran+1 yılAyn öyle ck teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılBu gibi durumlarda Duygularını değil mantığını dinle.
Soran+1 yılNundan sonra öyle yapicam saolun
Cevap sahibi+1 yılIlkler hiçbir zaman önemli değil. Önemli olan son olmaktır. Ilkleri kaale almayın. Mutluluklar
Soran+1 yılSizede
+1 yılCinsellik istediğini belli ediyorsa onun için dönmüştür
10 Yorumla
+1 yılEvet öyle yol ver aşq
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSoruyu okumuyorum bile … cevap : evet
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Seni özledim dememiş niyeti açık net
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkesinlikle. barışırsan kısa sürede yine gider
10 YorumlaHayır belki de ruhen, yürekten özlemiştir.
00 Yorumlaolabilir de olmaya bilir de
10 Yorumla
+1 yılÖyle görünüyor
10 YorumlaDaha önce yasadınızmj
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılolabilir kanki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDemi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026