Cinsellik yaşadık o da özlediğini vb söylüyordu ne bilim sonradan ilk zamanlar gibi hissetmiyorum dedi sizce döner mi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Cinsellik yaşadık o da özlediğini vb söylüyordu ne bilim sonradan ilk zamanlar gibi hissetmiyorum dedi sizce döner mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Döner yazısının yemek olan döner olmadığını anlamak için 2 kez okudum. Diyet bana hiç iyi gelmiyor
Ne kadar oldu ayrılalı
İki ay , adını koymak istemedi ciddi ilişki istemiyorum dedi
Hala görüşmüyormusunuz, yani mesajla ya da aramalarla
Hayir engelledi
Peki engelini kaldirsa sen görüşmeye devam edecekmisin,
Bundan iki hafta önce felan engeli kaldırdı ben yazdım konuşalım diye konuştuk biraz sonra yine engelledi seni sadece seks için istiyorum dedi ve ben yine sinirlendim ağzıma geleni söyledim yine engelledi
Seninle hiç sevgili olmak istememis zaten, tek derdi seninle ilişkiye girmekmiş ve şu anda da yazsa ya da sen ona ulaşsan isteyeceği tek şey seni yatakta çıplak görmek olacaktır
Benimle sevgili olmak istememesinin nedeni ne sence , zamanında senden hoşlanıyorum demişti yüzüme karşı
Onu demesinin nedeni de sadece seks yapmak istenesi zaten, senin hoşuna giden cümleler, yatağa götüren adımlar demektir
Kusura bakmasın da ben kendimi hiç eksik görmüyorum, bende yargıladigi ne varsa gitti kendine aynen öyle bir kiz tercih etti, bana kalın kaşlı diyordu gitti kalın benden de kalın kaslı bir kızı sevdi , bana göbeğin var diyordu zayıftım ama sonradan biraz oluştu, gitti benden daha gibeklisinj sevdi
Peki sen neden hala onun sana donmesini istiyorsun?
Sekste iyiysen döner
Cinsellik için döner yine gider buna eminim
Ben sevgiye donussun istiyorum ve beni her yerden engelledi bir ara engeli whatsaptan kaldırdı ve ben konuşalım diye yazdım konuştu sonra ben seni sadece seks için istiyorum şu an dedi ve yine engelledi ben sevgiden vb bahsedince
Üzüldüm ama acik acik söylemis tanistiğinizda yapmasaniz onu bekletsen arzulatsaydin kendini seni isterken sevgiye dönüsebilirdi Şu an seni garanti ve kolay görüyo kendini geri cekip sabretmen gerekiyo
Zaten üç senedir tanışıyoruz ilk o istedi ben de istedim uzak şehirdeyiz ve aylardır bu günü bekliyorduk ve oldu en sonunda ama olduktan sonra da ben sana karşı bir şey hissetmiyorum dedi ilk zamanlar gibi değil dedi ve o ara eski sevgilisi buna dönmüştü ben de ağzıma geleni söyledim sen tam nankorsun senin yanında olan benim ama eski sevgilin yenimi akıl etmiş sana yazmaya dedim ve adam değilsin felan dedim o engelledi , bir ara engeli açtı sadece seks için istiyorum seni dedi, ve biraz konuştuk sonra yine engelledi bu şekilde
Bidaha yazmayin numarayi silin umursamiyomus gibi davranin hatta mutlu görünün sabırli olun ilk bosluga düsünce aklinada siz düsersiniz böyle devam ederseniz tamamen yok sayar sizi önemsemez
Peki sence whatsap profil resmim ona görünsün mu ya sinirden resmen elli sms atmisimdir biliyor musun ve bana hadi ordan git çık hayatımdan dedi halbuki sınav zamanı ben yanindaydim her kötü olduğu zamanda ben yanında olmaya çalışıyordum
Görünmesinki nımarayi sildiğini veya engellediğini anlasin yaninda oldugun için yok zaten sen garantisin biz zor olanlari elde edemediklerimizi seviyoruz bende yaptim bu hatayi zamaninda kimi seversen deger gösterirsen ilk o gider
Sen ne hatası yaptin seni seven birini mi engelledin istemedin
Yok birine cok fazla deger verdim herseyi yaptim onun için ama anlamadi yillar sürdü ne zaman kacmaya basladim umursamadim pesimi hiç bırakmadı degerimi anladi ama is isten gecmisti
Benim de anlamadığım zaten benim yüzüme karşı senden hoşlanıyorum demişti yıllar önce ve ben zamanla onu sevdim resmen buluşmak içi ikimizde can atıyorduk evine gittim iki gün kaldım o gün çok iyiydi geldin mi diye mesaj attı aradı sen geleceksin diye erkenden uyandım beraber uyuruz dedi, ne bilim bunlar yaşandı ve eve geldim bir baktım sana bir şey hissetmiyorum dedi ve o ara eski sevgilisini de takip ediyordu
Bazı erkekler cok gaddar sadece cinsellik için birsürü yalan söylüyolar sadece dakikalik zevk için bi kizin hayalleriyle oynuyolar onlarin anlik zevki sizin yıllariniza mal oluyo ama merak etme onunda üzüldüğü günler gelicek
Beni anlasın ve dönsün istiyorum ne bilim hayal kurmuştum
Üzülmeni istemiyorum ama zor görünüyo dönsede hiç bisey eskisi gibi olmicak iliskijin en önemli hissi güvenmek bu artik cok zor hergün süpheyle yasanmaz
Tamam ben zaten güven sorunu yaşıyorum ama o mu guvenmicek bana?
Sen güvenmiceksin o degil artik birazda kendinimi düsünsen herseyi onun tarafindan bakmaktansa
Haklısın, ya insan hiç mi kendine demiyir bu kız benim zor zamanımda yanimdaydi biliyor musun ben o sınava hazırlanırken yanindsydim alttan aldım hatta ona sen eşim ol istiyorum dedim boğmadim ve zamanında bana karşı savunduğun sıkı sevgilisi onun yanında bile yoktu ve buna rağmen biz buluşunca bana biz hiç olmadık dedi
Herkes yasadiğini bilir bana bu cok basit geliyo benim yaptiklarimi ve yasadiklarimi bilsen haline sükrederdin seni cok iyi anliyorum emek verdin yaninda oldun zaman harcadin sevdin ama kesip atman gerekiyo yoksa bu yasadiklarin katlanicak Şu an beni anlamasan bile zamani gelince dediklerim aklina gelicek
Peki o kişi sana geri döndü mü
Döndü hatta hiç pes etmeden evlenmek istiyo son bir yıldır böyle
Sen neden istemiyorsun peki? Ve bu şahıs bana belki seninle olur ama böyle yaparsan olmaz demişti ne yaptım ben ya , tamam eskiden eski sevgilisine mesaj atmıştım sırf aynı anda benimle konuşuyor diye neymiş yaptıklarımı sindiremiyormus asıl ben sindiremiyorum
Benimki cok uzun ve burdan anlatamam oda burada oluyo cünkü
Sindireme falan bahane insan isteyince hiç biseyi gözü görmez kacan kovalanir bunu uygula diyorum sen hayatta tek o kalmis gibi davraniyosun
Ne yaparsam döner sence doğru diyorsun ne yaptım ben , o kadar beni üzmesine rağmen her şeyi kabullenip yanına gittim
Hiç bisey yapmazsan dönme ihtimali var
Bi de ben köpek kedi vb korkarım yani yana yürürken ne zaman bana yaklaşsalar hemen onun komula girerdim ve oradan uzaklaşırdim. Gitmiş tweterana , hayvan sevmeyenlerden insan sevmesini bekledik yazmış bana mı gönderme yapıyor bu ne yapıyor anlamadım eski sevgilisi kedileri seven bir kiz çünkü
Sana veya değil bunu düsünmek bile ona daha cok baglanmani sagliyo bakma hiçbiseyine hayatina bak sabret olucaksa böyle olur vazgecmis gibi davran vallahi yordun beni😂
Haklısın tesekkur ederim valla ona ağzıma geleni söylemiştim sinirden elli sms attım yani dönmesi bir mucize olucak ama o kendi yaptıklarına bir baksın ilk önce
Rica ederim baska zaman yine konusabiliriz
Ben olsam dònerdim
O işi yapıp bıraktığı için ağzıma geleni söyle adını koyalım dedim ve zaten kaç aydır konuşuyorduk, ciddi ilişki istemiyorum dedi, engelledi
Cinsellik icin, açık kapi firsati verirsen ona o da işini gòrùr kapiyi kapatir yuzune, ciddi bisey ariyorsan vermemeyi bileceksin
Ee yani sence artık çok mu geç yani kendimi dizginlesem ciddi bir şey istediğimi göstersen gelir mi
Gelir gelmez bilemem what hayat tarzini degistirip kendin olursan beklentine gore kararlar uygularsan birileri gelir
Gelir gelmez bilemem AMA hayat tarzini degistirip kendin olursan beklentine gore kararlar uygularsan birileri gelir
Hayat tarzım zaten bu ciddi ilişki istiyorum ama o kişiyle istiyorum yani simdi onunla bunu yaşadım diye bana güvenilir değil biri gözü İle bakmaz inşallah ve gelir
Dedim ya gelir gelmez bilemem ama brnce gelirse de sihkmeye gelir Sen bu dem de istekli oldugunu bilirse ona karsi
Kusura bakmasin artık canı istediği için değil ciddi olacağı için gelmeyi nasip etsin Allah
Benim tanidiklarim ciddi iliski olarak devam etmedi hic, evlenecek kizlarin ev kadini olabilir mi coxuk bakabilir mi gibisinden yònelime dòndùler
E ben de ev kadını olabilirim ne yani bir iliskiye girdik diye beni bu yönden eksik mi görecek
Bu senin eksikligini gostermez de o kisinin kisiligi sana eksik
Adam ciddiyetsiz senin beklentin ciddilik
Sen tamsın o ham
Sen sorumluluk seviyorsun o doyumluluk
Oluru var midir bilmem kader kismet nasip kismet
Dua et iyi biri olarak gelsin olsun
Bu arada tesekkur ederim sana düşüncen için
Rica ederim de i t baytarı değilim iyi olsun da gelsin diyemem Adam olsun diger kadinlardan faydalanmasın kafi
Dönmez
Zor braz
Niye zor
Uzun uzun anlatamam da sende peşinde koşma sadece seks için kullanır gurursuz birisiysen devam et gerisi hikaye
Yok benim sevdiğimi biliyor ve ben de karşılıklı ilişki sevgi olmasını istedim o da ciddi ilişki istemiyorum dedi belki seninle olur ama böyle yaparsan olmaz dedi sınırlı bir şekilde , şu an her yerden engelledi beni
Engellemiş işte aslnda sorunun içinde cvbinda var ama çözemiyorsun 😉
Ee yani
Yoruldum bde sen yorma uzak dur bnce
Sence sevseydi yazar miydi
Yazmaz olur mu ya seven insan brak yazmayı 10 daka geç yazsa nerdesin dye hesap sorar hicmi yasamadn bu duyguları sen
Evet sevince öyle oluyor ama insan bu kadar nankör olmaz sınav zamanı ben onun yanindaydim kendi eski sevgilisinden ayrılınca bana yazdi birbirimize destek olalım dedi zaman zaman kendisi de arayıp bana yazıyordu
Seni tanımak istiyorum valla nasl bı kafadasn sen 😂😂
Ne alaka ya
Boş ver KiB dikkat et 😂😂🙋🏼♂️
Geçmiş olsun