Kızlar evlenene kadar sabır bide küçük çıksın istemem büyük kalın hayali kuruyorum bunca sene eğer ilk gecem minnacik olursa soğudum ya böyle ilk gecemi hayalimdeki ile kapımın anahtarı ile açtırmak istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHayat isteklerimizî, hayallerimızî vermiyor maalesef. mesela kara kaş kara göz, yok boyu uzun, yok kısa, gibi. herkes kaderini yaşıyor. tabi hayallere göre hareket edince insan mutsuz huzursuz oluyor. o yüzden yaşamı akışına bırakıyoruz. senin soruna gelince, hayal ettiğinle değil mutlu olabildiğinle zevk alırsın almalısında. yoksa sonunda dediğin gibi aldatırsın. m kadar önemli ise senin için. açık açık sorarsın, sonuçta eşin olacak. ya da görmek istiyorum dersin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılEtrafımda evlenmeden beraberlik yaşamayan kadınların çoğu evlendikleriyle pişman. 30 saniye sürüyor diyen çok 😂 Bu adamın böyle olduğunu bilseydim evlenmezdim diyorlar... O yüzden boyu değil işlevi önemlidir 😉
04 Yorumla
Soran+1 yılIkiside önemli sonuçta boylarını bilmiyorsun
Cevap sahibi+1 yılBoyu uzun olup 30 saniye süren mi?
Boyu ortalama olup 15 dakika süren mi seni tatmin eder?
Soran+1 yılIkiside olsun sonuçta hem gözümün hem gönlümün tatmin etmek istiyorum aldatmak istemiyorum olurda nefsime yenikirsem
Cevap sahibi+1 yılDalga içindeyken göremeyeceğin için fazla takılma. Zaten tecrübesiz insanla evleneceğin için hayal kırıklığına uğrama ihtimalin çok yüksek...
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılCaktirarak sorabilirsin, nişanlı olduğuna göre, zaten dinen bile belli bir aşamadan sonra birbirinin cinsel uzvunu görmek ve cilveleşmek serbest
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
35Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sana kabaca taktik vereyim elinin orta parmağını ölçün bunun iki katıdır bende 9,25 cm boy 2x9,35=18,5 cm çap parmak kalınlığının 2 katı parmak 2,5 cm ise capı=2×2,5 cm=5cm
00 Yorumla
+1 yılŞimdiye kadar çoktan anlaman lazımdı.. senden etkilenip hiçmi kalkmadı. Çilveleşirken hiç mi dokunmadın. Karpuz gibi degil dokununca anlarsın...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunu çaktırmadan sorman biraz zor güzellik 🌺 zaten cinsellik umduğunu değil bulduğunu yeme sanatıdır 😂😂
19 Yorumla- +1 yıl
@EskisehirliAdam ben size terbiyeli değil karşımdaki insana saygılı yorum yapıyorum dedim beyefendi bu soruya nasıl terbiyeli cevap verebilirim bana soylermisiniz
- +1 yıl
Profilime bakin 1 tane bulamazsiniz dediniz amaaa iste buyuk konusmamak lazim canim
- +1 yıl
Cinsel katagori sorusu bu bilmem farkında mısınız
- +1 yıl
Bekliyorum
- +1 yıl
Utandin cunku demi
- +1 yıl
@EskisehirliAdam beyefendi neden durduk yere benimle Polomiğe giriyorsunuz benimle sizin yaptığınız yorumla benimki bir mi bir bakarmısın herhangi bir hakaret aşağılama tabiri geçiyormu cümlede soru sorulmuş ve cevap yazmışım benim her cinsel katagori de sorularımı ya da yorumlarımı da görebilirsiniz bu çok normal değil mi ben burayı kullsniyorsam her kategoride cevap verme özgürlüğüne sahibim ben sizin gibi karşımdaki insanı rahatsız edecek konuşma üslubu sergilemiyorum fikrimi beyan ettim ve hep edicem
- +1 yıl
Utandın mi ne denek bu nasıl bir tabir böyle ben burada utanılacak bir şey mi yapıyorum ki utanayim ya da gizli bir hesaptan mi yapıyorum gayet açık ve net birsekilde profili m açık bir şey yazmışım cinsel fikrini belirtmek size göre utanılacak bir davranışımidır size göre beyefendi
- +1 yıl
@EskisehirliAdam beyefendi utanması gereken kişi ben değilim siz dün nasıl fenomen olabilirim ' diye soru soran genç bir bayana " uslupsuz birsekilde ' şişeye otur hemen olursun her şey bir şişeye bakar " diye yorum yazıyorsunuz ' bende bu konuda size saygısızlık yapnadan davranışınızin hiç hoş olmadığını bir erkeğe bu tarz bir üslubun yakışmadığını söyledim size siz orada hem o bayana hem burdaki fenomen arkadaşlara saygısızlıktır burada birbirinden değerli erkek / bayan fenomen arkadaşlar var bunlar şişenin üstüne oturarak mi fenomen olmuşlar bu nasıl saygısız bir itamdır burada fenomen arkadaşları da karalamış oluyorsunuz karşınızdaki insana saygıniz yoksa emeğine saygınız olsun şişeye oturmakla fenomen olunmuyor emek istiyor sabır istiyor zaman istiyor kimse bir yerlere kolay gelmiyor ama siz bu kullandığınız tabirle hem kendilerine hem emeğine saygısızlık ediyorsunuz
- +1 yıl
Ben dün size şöyleyeceğimi söyledim yorumuma geri dönüş yaptığınız için teşekkür de ettim ve konuyu uzatmadan kapattım size saygısız bir İtamda bulunmadım ya da engellemedim ama buna rağmen siz benim ve o bayanın yorumlarimi kaldırmışsiniz ben yinede bir kelime etmedim bu gün kalmışsınız bana özele gel utandın dimi diyorsunuz neden cinsel kategoride yorum yaptığım için...
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılDirekt olarak sormadığın sürece öğrenebilme şansın yok. Nişanlısın zaten sor gitsin neyin tantanasını yapıyorsun. Bamya müstehak size.
00 Yorumla Çok fazla p*rno izlemenin zararlari başlığı altına bu soruyu ilk sıralamalara koyabiliriz :D
00 Yorumla
+1 yılBunu sormadan da anlayabilirsin, illa seks yapmaya gerek yok, biraz yakinlasman yeterli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılYanındayken hafiften dokun , büyür zaten sonra dokunarak büyüklüğünü gorebilirsin
00 Yorumla Erkek dediğin ilk gece kapıyı kız kucağındayken kardeşim açar ☠️👍🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen ona göğüs nasıl seversin boyutunj sor, sonra sıra ona gelir demezse sen sor fırsat olmuş olur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyak numarasını sor. Ayak ile penis boyu orantılı olur genelde ama kesin bir şey değil haberin olsun
12 Yorumla- +1 yıl
Yakından uzaktan alakasız bir şey bu.
- +1 yıl
Zerre kadar ilgisi yok ayak numarası ile
Küçük çıkarsa hırsını pazardan en en iri salatalığı seçebilirsin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılbetimlemene bayıldım :)
aktırmadan değil de direkt sorabilirsin00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO da sana beyin ölçülerini sorarsa normaldir yani hoş karşıla!! zdzagvbsdfgb
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldudaklarina yakinlas operken laps diye avucla 🤪😉
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire değil misin sen?
Çok fazla p*rno mu izliyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkucağına düş yanlışlıkla, otobüste ya da başka kuyrukta arkana geçir, kaşık pozisyonunda sohbet et
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılbir şekilde öğrenmelisin sonra halay kırılıklığı olmasın
00 Yorumla
+1 yılHahaha bu kadın lar harbiden ilginç
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama sabrettim hiçbir erkeğin elini tutmadım otuz iki yıl boyunca ama hayalimde de 25 cm ve kalın var
- +1 yıl
Hayale devam et
Soran+1 yılDeme ya imkansız mi
- +1 yıl
Çok imkanlı çok imkanlı
+1 yılmahmut abi senin derinlik ne kadar?
01 Yorumla
Soran+1 yılKadınım yahu
+1 yılpuahgxhxudcuufuf kapının anahtarı mı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılTest sürüşü yap, beğenmezsen alma.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman bana gelecen net 😏
00 Yorumla
+1 yılMarş almıyor vurdurma yapalım diceksin 😂
00 Yorumla
+1 yılBunu çaktırmadan nasıl soracaksın? 😄
00 Yorumla
+1 yılKaç cm seninki ya de geç işte
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çatıya orta direk olarak mı kullanacaksın
00 Yorumla
+1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣🤣 güldürdün
00 Yorumla
+1 yılOral yaparak ogrene bilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaş parmak uzunsa oda uzundur.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBaş parmagini ölç 3 le çarp penis boyu odur.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoruda çok mantık hatası var troll
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEl atmadin mii
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. İyi bi inletsin diyon hee :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. sorma gör. zamanı gelmiş.
00 YorumlaResmini iste
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır o kapıyı evlenmeden acmam
Soran+1 yılUtanıyorum böyle konular açmaya
Soran+1 yılNasıl sorcam çok üstü kapalı olsun öyle bir şekilde olsun ki hem anlasın hemde azmasin
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sormana gerek yok eline al bak
00 YorumlaKüçük bile ise doğru demeZki
00 YorumlaSorman zor
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimki 24 cm ya ama sahibi yok henüz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevişerek
21 Yorumla- +1 yıl
En doğrusu 😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılJjjjjjjj
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPeki 16 cm