Şimdi bacim Türkiye ortalamasını hesaba katacak olursak 13 14 cm. Her erkeğin penis boyutu aynı olmadığına göre, nadir olarak 20 cm üstü gordugumuze göre en fazla 18 19 cm falandır ha tabi işin girgirindayiz Şu an , insan boyu gibidir penis, kısa olanı vardır, uzun olanı orta boylu olanı vardır. Nasil ki ortalama boy erkeklerde 176 cm falan gelir, penis boyuda aynı o şekil sadece geneli hesaba katarak açıklamışlar. 185 cm üstü erkek çok mesela, penis içinde aynı şey geçerli. O yüzden görmen lazım evlenip karar verirsin artık.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aslında alet boyu inerken anlaşılmaz onu okşayıp kaldıracaktır cetvelle ölçüp boyu bu diyeceksin öyle inince eklemeler boyu hakkında bilgi edilemezsin. Ben sana kopya vereyim adamın orta parmağını cetvelle ölç bende 9,25 cm bu rakamı 2 ile çarp alet boyu =2×9,25=18,5 cm çapı par orta parmakla işaret patmagi capinin 2 katı bende 2,75 cmx2 =5,5 cm kabaca ebatı budur. Demekki elinin orta parmağına bak onu 2 ile çarp böyle hesapla
02 Yorumla
Soran+1 yılne diyon ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
+1 yıl10-12cm ve uzunsa sorun yok. vajinanın zevk aldıgı ölcü 5-7cm zaten daha derinde zevk duvarları yok. yani 12cm bir penis ile 20cm penis aynı zevki vericek sana.
02 Yorumla
Soran+1 yılaraştırdım söylediğin yanlış
- +1 yıl
Tıbbi olarak mı yoksa sapıkça fantazilerin görüş soru olarak paylaşıldığı başka platformlarda mı araştırdın? Tamam ben yanlışım kabul ediyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek arkasaşının instasını ver ben onunla görüntülü seksting yapar penis boyunuda öğrenirim. 😄
43 Yorumla
Soran+1 yılçok komikmiş neyseki sevgilim öyle ahlaksız birisi değil öyle olsa onunla aynı ortamda bulunmazdım bile
Cevap sahibi+1 yılDeneyelim mi?
- +1 yıl
Bu kız cok fenaa😈😀
Ozaman evlenirsin evlenince bakarsın ki küçük nasıl olsa boşanmak helal. Bosanirsin.
Al sana yöntem. Bazen gerçekten saçmalıyor sunuz ya.
00 YorumlaNiye öğreneceksin? Belli ki amaç sevgi falan değil, sen cinsellik istiyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalama ben sadece evlenince süprizle karşılaşmak istemiyırym cinsellik istesem yöntemim farklı olurdu dimi
Soran+1 yılküçük penisin tedavisi yok bi kere
+1 yılsorsan abartılı diyecek
okşasan tam bir ölçü bulamazsın sanki.
neden önemli bu peki?01 Yorumla
Soran+1 yılne demek neden önemli? adamın penisi 9cm çıksa napıcam
Öyle bir ihtimal yok bence merak etmen gereken konu boyutu olmamalı.
08 Yorumla
Soran+1 yılçok küçükse napıcam peki
Soran+1 yılvalla bilmiyorum ama onun çaresi vardır hastaneye gideriz küçükse yapıcak hiçbi şey yok
Soran+1 yılne alaka
Soran+1 yılsaçmalama vajina derinliği o kadar olsa bebek nasıl çıkcak ayrıca git kadınlar kulübüne bak orada büyük penisin daha fazla zevk verdiğini söylemişler
küçük süprizlerden mutluluk duymaya başla şimdiden.. bakarsın yapar
01 Yorumla
Soran+1 yılne alka
+1 yılbu devirde evlenmeden haram şeyler yapmayan mı var ya
03 Yorumla
Soran+1 yılvar ben ve sevgilim
- +1 yıl
senle yapmıyosa başkasıyla yapıyodur
Soran+1 yılaldatmadığına %100 eminim aldatsa onu rezil ederim elaleme sonra da terk ederim
Aynen sevgilinin dalga boyunu merak etmek zaten sevap :D :D
01 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım
Gizli Üye(36-45)+1 yılsoracaksın ve ne derse inanacaksın başka yolu yok ama erkekler genelde doğruyu söylemez yani olduğundan daha uzun söylerler ;)
07 Yorumla
Soran+1 yılo zman söylediğinden kaç cm çıkarmalıyım sence
Cevap sahibi+1 yıltürkiye ortalaması 14-16 cm, muhtemelen bu boylardadır, eğer söylemekte çekinirse muhtemelen daha kısadır, eğer daha büyükse emin ol gururlanarak söyler hemen :D fakat peniste boy kadar kalınlıkta önemlidir aslında, kadınların çoğu kalın penisten daha fazla zevk alır çünkü daha fazla uyarı yapar içine girip çıkarken ya da içinde beklerken. bazı erkeklerde boyu uzun ama incecik olabiliyor ya da tam tersi 14 cm ama kütük gibi kalın olabiliyor, değişken, yaşla ya da vücut görüntüsüyle cüsseyle de yaşla da alakası yok, 15 yaşındaki yeğeniminkinin benimkinden daha uzun olmasını mantıken açıklamak güç :D bir kez görmüştüm ve şoktayım hala :D
- +1 yıl
Cetvelle 16ya bakinca buyuk geliyo daha ne kadar uzun olsun ki
Soran+1 yılyaa internette türkiye ortalaması 12 diyo
Soran+1 yıl@soruperisi 16 olsa çok iyi olur ama 16 çok yok. kadınlar kulübünde hep 10 14 cm arasında demişler
Cevap sahibi+1 yıldoğrudur belki ama 10 cm de çok küçük ve fazla kişide o kadar kkısa olacağını sanmıyorum, ama 12-16 arası dha makul bence, ama mesela 16cm de belki 10 kişiden 2 sinde çıkar, geneli 13-14 tür. 16 cm kısa sayılmaz cetvelle bakınca büyük görünmesi normal ama gerçekte karşında görünce daha büyük görünecektir gözüne o an kütük gibi sertleşince kalınlaşıyor da aynı zamanda, daha büyük görünür ve baş kısmının yapısı da daha farklıdır genelde daha kalındır gövdesine oranla ve o an karşında görsen cetvelde gördüğünden çok daha büyük görünür gözüne emin ol. ve ilişkide zorlayıcı olabilir 16 cm yeni ilişki yaşamaya başlayan bakire kızlarda, ilişkide de tamamı girecek diye bir kaide yok, vajina byu ortalam 8 cm, sonrası zorlaması lazım girmesi için, 16 cm ya da daha uzunu abartılı bir ölçü bence. 12 de çok küçük bence türkiye ortalaması olarak en az 14 felandır bence. istisnalar elbette var.
Cevap sahibi+1 yılmerak ediyorsan bence direkt sor, aranızda o derece özel konuşmalar başlamışsa sormanı yanlış düşünmeyecektir ve cevap verir bence,
Gizli Üye(30-35)+1 yılMadem haram olduğunu biliyorsun evlenmeden önce penis boyunu neden merak ediyorsun?
16 Yorumla
Soran+1 yılpenis booyunu öğrenmek haram faland eğil saçmalama ilişkiye girmek haram
Cevap sahibi+1 yılTamam da neden öğrenmek istiyorsun bundaki amaç ne?
Soran+1 yılmikropenis falansa ayrılcam amaç ne olabilir
Cevap sahibi+1 yılMikropenis ne arkadaş ya. Bem sana söyleyim maksimum 17 cm dir ve minimum 14 cm dir. Ona göre kararını ver.
Soran+1 yıltamamda bunun garantisini sen bana nasıl veriyorsun saçmaladın?
Cevap sahibi+1 yılTürkiye ortalaması bu. Yani sana 7 cm lik birisi denk gelmez korkma.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir laf var bilir misin hem ayranım dökülmesin. hem g*tüm s*k#lmssinn
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötüsün kendinden biliyoosun heralde
Cevap sahibi+1 yılKötü olup olmadığımı Allah bilir sen önce yazdığın şeye bak dini inanç var günah falan ama sorunun ana konusu penis boyu
Soran+1 yılgit başkalarına ahlak dersi ver popiş yazıp bana allah bilir diyo terbiyesiz
Gizli Üye(25-29)+1 yılManyak lan bu insanlar penis boyu küçükse ayrılıcam diyo ee o zaman yaz buraya de ki kimin penisi büyük bana resim atsın onların arasından seçip evlenicem de
08 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalama
Cevap sahibi+1 yılEee o zaman problem ne
Soran+1 yıladamın penisi mikropenis çıksa napıcam? sen karın vajinusmus olsun ister misin?
Cevap sahibi+1 yılİyi de bu bahsettiğin şeyler olasılığı düşük şeyler ha çıkarsa da zaten hani Müslüman birisin ya kaderim diyip katlanmak zorundasın
Soran+1 yılsaçmalama boşanma denen bir şey var ayrıca kuranda erkek eşine karşı kocalık görevlerini yerine getirmek zorunda kadın gibi..
Kocanın karısını cinsel yönden tatmin görevi de vardır. Peygamberimiz (asm), karısını düşünmeden, işini bitirerek hemen inen insanları horoza, yani hayvana benzetmiş ve sevişip okşama olmadan cinsel ilişkiye geçilmemesini tavsiye etmiştir. [Deylemî'den, Gazâlî, Ihyâ IV/52. Ayrıca bk. Suyutî, el Camiu's-Sağîr (Fethu'I-Kadîr ile) VI/323)]
Cevap sahibi+1 yılİyi de meselenin küçüklükle büyüklükle alakası yok ki tatmin meselesi bambaşka bişey
Soran+1 yılgit kadınlar kulübüne bak cinsellikten zevk alamayan kadınların çoğunun kocasının penisi küçükmüş ortalama olsun yeter bana zaten
Cevap sahibi+1 yılOrtalama kaç senin için
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenene kadar sabırlı ol o senden böyle şeyler istiyor mu
021 Yorumla
Soran+1 yılne isticek benim penisim mi var?
Cevap sahibi+1 yılVücudun ile ilgili sorular soruyor mu sana
Soran+1 yılhyr tabiki
Cevap sahibi+1 yılO zaman sende evlenene kadar sabırlı ol
Soran+1 yıltamam da ben hastalık çıkmasından korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılNe hastalığı?
Soran+1 yılbiliyosun mikropenis denen bişey var en yakın kız arkadaşımın kocası böyle çıktı ayrıldılar
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani biraz açar mıaın bilmiyorum onu
Soran+1 yıl100 erkekten 10nun penisi 10 cmden kısaymış
Cevap sahibi+1 yılOoo kötü bir durum ama evlilikte penis veya vücudun başka kısımları önemli olmamalı bence. Huzur güven mutluluk önemli olmalı
Soran+1 yılsana %100 katılıyorum ama cinsel hayatından attmin olmayan evlilikler mutsuzlukla sonuçlanıyomuş
Cevap sahibi+1 yılHerkesin aynı değil ve bunu siz belirleyeceksiniz
Cevap sahibi+1 yılOna bakarsan günümüzdeki evliliklerde erkek kendini tatmin edip arkasını dönerek uyuyormuş
Soran+1 yılçok kötü gerçekten öyle ilişkilerde kavga aldatma mutsuzluk eksik olmaz
Cevap sahibi+1 yılBu yüzden eşini her zaman sen yönlendirmelisin
Cevap sahibi+1 yılAnlaştık mı arkadaşım?
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler
Soran+1 yıleşimi yönlerdirmek derken ne demek istediğini tam anlamadım
Cevap sahibi+1 yılYatakta da normal hayatta da eşini sen yönlendirmeye çalış
Soran+1 yılanladım haklısınız
Cevap sahibi+1 yılUnutma sakın
Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Karşılıklı açalım de
01 Yorumla
Soran+1 yılsaçma
+1 yılsormadan görmeden bilinmez
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBunları düşünmek haram değilmi
06 Yorumla
Soran+1 yılneden haram olsun ya
- +1 yıl
Sonuçta senin erkeğin değil
Soran+1 yılbenim değilse kimin senin mi?
- +1 yıl
Senin olduğunu dinen ispatı nedir
Soran+1 yılmerak etme allah biliyo
- +1 yıl
İşine gelmeyince Allah biliyor
+1 yılBu senin için ne kadar önemli peki
04 Yorumla
Soran+1 yıl%80 önemli diyelim
- +1 yıl
Ne yazık ki sorarak öğrenemezsin çok zor düşündüm de
Soran+1 yılen mantıklısı sormak ama
- +1 yıl
Bence de sormalısınız
Gizli Üye(30-35)+1 yılAvucla tutuver özür dilersin ben öyle yaptım
323 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 alemsin valla
Soran+1 yılsaçma bence
- +1 yıl
Saçma tabi sakin öyle bir şey yapma
Cevap sahibi+1 yılNe saçması önceki erkek arkadaşımın fasulye gibiydi (kuru fasulye)
- +1 yıl
Saçma değil mi yani habersiz avuçlaman söyle sonra isteğin gibi bak
Soran+1 yıl@mavipenguen_ bence bizimle dalga geçiyo ciddiye alma onu
- +1 yıl
Yani pat diye adamın cinsel organına dokunulur aynı şekilde kadına öyle dokunulur mu demez mi ne yapıyorsun ama merak edip konu oraya gelirse sorarsın olur biter
Cevap sahibi+1 yılNe dalgası ister yap ister yapma zorlayan kim seni. samimiyim çocukla ilk gün ellemedik herhalde
Soran+1 yıl@mavipenguen_ evet doğru anı bekleyip sorucam asğol önerin için
- +1 yıl
Rıca ederim
Cevap sahibi+1 yılHahaha kesin söyler sorunca yine benim yönteme geleceksin
- +1 yıl
Ama izin alarak dokunacak 😅
Cevap sahibi+1 yılPenguen birkaç arkadaşım oldu söyleyince hiçbiri elletmedi. ben gördüm kaç defa erkekler birbirininkini elliyor. Sevdiği kız tutamazmi yani
- +1 yıl
Senin gördüğün erkekler gay demek ki sevgilisine elletmeyen de ne bileyim
Cevap sahibi+1 yılYapma gözünü seveyim gay filan değiller şakayla karışık yapıyorlar. Görmesem sana inanırdım. Sende biliyorsun bunu safa yatma
- +1 yıl
Neyi biliyorum ben ne ellettim nede elledim ilgi alanım değil
Cevap sahibi+1 yılSana elledin ellettin diyen yok ben bile defalarca gördüm diyorum sen nasıl gormedin
- +1 yıl
Cidden görmedim 🤷🏻♂️🤷🏻♂️
- +1 yıl
Nerde yaşıyorsun
Cevap sahibi+1 yılKadıköyde. benim çok arkadaşim var erkek kankalarim var tracking kamp gruplarımız var. Ben maçlarada giderim vahşi biri değilim
- +1 yıl
Enteresan😀
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. kendisine sorabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılama nasıl
Soran+1 yılsaçmalama
En iyisi kendisine sor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSor o zaman. Sormak helalmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılsorucam doğru bir zamanda teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılne çıkarsa bahtına
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoyu ne yapcan sayın gelin adayı?
00 YorumlaYanlışlıkla ellersin
04 Yorumla
Soran+1 yılsaçma
Soran+1 yıluff git burdan
Göremezsin ki
02 Yorumla
Soran+1 yılee
+1 yılNe kadar olması hoşuna gide r
02 Yorumla
Soran+1 yılsanane? soruma cevap vermiceksen yallah uç git
- +1 yıl
Ben sana öğretirim
Gizli Üye(30-35)+1 yılEe nasıl öğreneceksin
01 Yorumla
Soran+1 yılkararımı verdim doğru anı bekleyip sorucam
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoyle bir avucla tahmin et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKolayyy
14 Yorumla
Soran+1 yılnasıl
Cevap sahibi+1 yılBende önceden senin gibiydim.. neyse sana instaami versem yazar mısın bana
Soran+1 yılböyle bir soruda kendimi ifşa etcek değilim
Cevap sahibi+1 yılFake instaan yok mu
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar