evlenmeden once erkege penis boyu sorulur mu ve nasil soylenmeli. oyle birden penisin kac cm diyemen utanirim ya. yalan soyler mi acaba, sonra ilk sekste hayal kirikligi olmasindan korkuyorum. bir sey daha sorcam uzun boylu guclu erkeklerin penisi uzun olur mu ya da alakasi yok mu tecrubesizim dalga gecmeden yazin lutfen
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılcanım sende direk soracak değilsin ya, cinsellik konuşmuyormusunuz, zamanla konu oralara geliyor zaten, zamanla herşeyi konuşursun zaten, en ince ayrıntısına kadar :) hatta zamanla resim bile atarsınız karşılıklı, zaten o heyecan bi başlasın herşey çok hızlı ilerler
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok haklısın. Bu konu ile ilgili soru da sormuştum. Mutlaka 1 şekilde öğrenmelisin. Öğrenmezsen karşına bamya çıkar bin pişman olursun. Ona Türkiye ortalaması 13-14 cm imiş. Sen ortalamanın altında mısın üstündemisin diye sorabilirsin. Sen kaç cm olmasını istiyorsun
10 Yorumla
evlilik olmadan önce bence bi ilişki yaşanmalı evliliklerin çoğu bu cinsellikten ya da aldatma olduğundan bitiyor bazıları evlenmeden olmaz diyo istediği gibi olmayınca kocamın kardeşinden çocuğum var muhabbeti çıkıyo hadi uğraş
02 Yorumla
Soran+1 yılhayir zina yapmak istemiyoruz
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu mevzu direkt sorulmaz, sorduğunda da genelde büyük cevabı alırsın. Kendin görmen gerek, artık bahtına ne çıkarsa.
Bu iş tamamen genetiktir, yani boyu 2mt olan bi adamın öyle bi organı olmayabilir.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
37Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılVala penis boyunu bukadarda abartıp buyuk olmasını istemeyin ilk gece nekadar büyuk kalın olursa okadar acı ceker zor olur cünkü vaöjina yırtılmaları oluyor canlı canlı deri et giriş deligi yırtılcak ama ufak olursa esnnetir sadece fazla acı olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılmerak ediyorum sadece
- +1 yıl
Bence sorulmaz bu seni ilişki istiyor sanıp seni basit görür
Gizli Üye(36-45)+1 yılgörmeden asla bilinemeyecek bişey bence. 16 yaşındaki kardeşimin şeyi 40 yaşındaki eşiminkinden daha uzun ama kalınlık durumu tam tersi eşiminki çok kalın kardeşiminki incecik.. yaşla boyla posla pek alakalı değil ve dışardan belli olmaz, bir de erkeğe sorarsan çoğu doğruyu söyleyemez eğer kendince kısa ise.
32 Yorumla- +1 yıl
Kardesininkini hangi ara gördün
- +1 yıl
Kardeşin ki ni nerden biliyorsun
çok büyük olacak hali yok ya sorabilirsin ama soracağın sorular bunlar olmamalı daha başka sorular sormalısın evleneceğin kişiyse
12 Yorumla
Soran+1 yılevet o da dogru ama insan merak ediyor
+1 yılBir erkeğe s. kin kaç santim diye sorduğunda alacağın cevap muhtemelen abartılı olacaktır,, ideal boyut ne kadar diye sorabilirsin☺️
10 Yorumlaahsfhashah :d Ya kızım sen daha yolun başında vajinanı düşünüyorsun. Hayatı hızlı yaşamaktaki amacınız ne akışına bıraksana? Sonra bıkıyonuz ayrılıyonuz.
01 Yorumla
Soran+1 yılne alaka insan merak eder evlenecegi kisiyi
+1 yılBoyu çok önemli mi Sonuçta kocaman da olsa hakkını veremedikten sonra ne önemi var
10 Yorumlabiraz yorumlara verdiğin cevapları gördüm de :D çok ukalasın be :D küçüklere gelesin :D küçüklerden de öte erken boşalanlara gelesin e mi :D
01 Yorumla
Soran+1 yılya beni sinir edenlere oyle yazdim
+1 yılBoyu uzun olan sonra ayakları büyük olan burnu uzun olan orta parmağı uzun olan erkeklerinde penisi +20 cm dir direkde sor nişanlın değil mi muzumun boyu ne kadar de😅
Tövbe estağ 🤔🤦♂️00 Yorumla
+1 yılKullanamadıktan sonra sormak yeterli mi bilmiyorum. Test sürüşü şart
30 Yorumla
+1 yılEvlenmeden "Hiç ölçmedim, gel ölç" derse?
Hıyarım var diyene bir avuç tuz ile koşmayın evladım31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSnn meraklar bitmez de :))
Sorabiliyosan sor. Alakası yoktur kesin denemez küçük de çıkabilir büyük de10 YorumlaSordun 30 dedi abowww diyeceksin sonra bi bakacaksın doğru düZgün sertleşmiyor hemen iniyor erken boşalıyor 😂 sorunca hepsini sor sadece boyunu sorma
00 Yorumla
+1 yılAlakaları yok.. Sorabilirsin ama öyle birden değil yani
12 Yorumla- +1 yıl
Nasıl soracak 😂😂😂
- +1 yıl
@ÖldürülenMasumiyet eee onu da mi ben anlatcam ya 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılPeni boyunun kişinin oyu posuyla ayaklarıyla alakası yok
11 Yorumla- +1 yıl
Bodur erkek cevabı :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılben 25 yaşındayım 12cm ince penisim 15 yaşında kardeşim 20 cm'den büyük kalın görünce komplekse girdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana a m ına giren olmadı dimi diye kaba kaba sorsa ne hissedersin
02 Yorumla
Soran+1 yıliste bende kaba kaba sormak istemiyorum. nasil soyleyebilirim diye erkeklere burda soruyorum
Cevap sahibi+1 yılÖğrenemezsin Tatlım evlendikten sonra gerdekte göreceksin :)
Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Tabi tabi sor ne kadar de al cetveli ekine olc bilc sonra karar verirsin evlenmeye nikah memuruda sorar kizim okctunmu bu evlikige engek bir durum yok diye allahim ya nelere kaldik
15 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂😂😂deli
Soran+1 yılay cok komik seninki kucuk heralde
- +1 yıl
Boyu degl erkegın yataktakı tecrubesı onmlıdr. boya taklma. cok buyuk pensm dıyende takılma. gerckte oyle degldr
Soran+1 yılhe he
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik konusu açılmalı konuşulmalı boy sorma direk fotoğraf iste sonrasında
00 Yorumla
+1 yılP*orno izleme reel ile aynı olmuyor çocuğun günahına girersin sonra 😂😂şaka misin cidden ya
32 Yorumla- +1 yıl
Buyuk boy ariyor zenci bulsa sormayada gerek kalmaz
Soran+1 yılne alaka insan merak edemez mi.
+1 yıl@oldurulenmasumiyet yeni hayatlar bundan sonra böyle ne demişler pazara gittiginde seçmeden alma😂
18 Yorumla- +1 yıl
🧐🧐🧐ac bakım seninki ne durumda ona gore bak yoksa almam seni 🧐🧐🧐kaç kilo geliyor hepsini bilmem lazım 🧐🧐😂😂😂😂😂😁😁😁😁
- +1 yıl
@ÖldürülenMasumiyet 😂kabuğuna çekilmiştir şimdi dışardayım
- +1 yıl
Al işte bak anlamaliydim 🥺🥺🥺bu evlilik olamaz herşey bitti artık seni terkediyorum 😌😌😌😌
- +1 yıl
@ÖldürülenMasumiyet herşey bi çük içindi demekki 🥺
- +1 yıl
🥺🥺evet biz ayrı sekslerin insanlarıyız bu şekilde olmaz yapamayız elvedaaaa🥺🥺🥺🥺
- +1 yıl
@ÖldürülenMasumiyet tm ühüüüüü🥺
- +1 yıl
Ağlama be küçük penisli herif seni 😒😒😁😁😁😂😂😘😘😘
- +1 yıl
Ameliyat yaptırcaz birlikte 😈
Önemli olan boyu değil işlevi der uzmanlar.
10 YorumlaKısmen alakalı ama şaşırma ihtimalin var
10 Yorumla
+1 yılZaten evleneceksen sorabilirsin
10 Yorumla
+1 yılyiğidin malı meydanda olur ee kaç cm bacanak de
41 Yorumla
+1 yılküçükse evlenmicen mi
10 YorumlaAç bak biz nereden bilelim.
20 Yorumla
+1 yılSeninki kaç santim diye açık açık sor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tecrübeli birinden bilgi almak ister misn?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılSen ne istiyorsun onu söyle
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Boyu değil işlevi önemli. Takılma
10 Yorumla
+1 yılBence dogru bir durum degil
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO zaman erkeklerde evlenmeden kadınların vajinası ni sorsun dudakları toplu mu sarkık mi diye.
04 Yorumla
Soran+1 yılne alaka vajina iste fark etmiyo penis gibi degil
Cevap sahibi+1 yılValla çok Fark ediyor sevgilimin bir vajinası vardı daha o kadar güzelini görmedim hem tertemiz hem dolgun hem dudakları toplu idi ama şu an ki sevgilimin kinin ki dudakları sarkık ve dolgun değil
Soran+1 yılhayir cok sacma tabi ki temiz olmali da dudaklar ne alaka seks yaparken vajinayi mi bakiyosun sanki
Cevap sahibi+1 yılErkeğinin kini de sormak saçma içine alınca görmüyorsun işlevi önemli
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorabilirsin ayıp değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMalın kimde olduğu hiç belli olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılhayal kırıklıgına uğricak olan sen olmayasın
00 Yorumla Ben göstereyim sana gel
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden bir test et bence sen :P
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılNormal dor
00 Yorumla Aç bak
00 YorumlaBence de sorma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGevşek kız ya bunun gördüğünü sünnetci görmez
01 Yorumla
Soran+1 yılseninki kucuk sanirim
Gizli Üye(25-29)+1 yılp*rno izlemeyi bırak
01 Yorumla
Soran+1 yılsende birak
Gizli Üye(18-24)+1 yılOral yap
10 Yorumla