Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Penisi için evlenmiyorum sonuçta. Bence konuşulması gereken penis boyu, göğüs şekli şu bu değil de cinsel beklentiler ve bu tarz konulara bakış açısı olmalı.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evet ama bunu duyan sevgilin seni terk ediyorsa zaten seni sevmemiş demektir her şey konuşulup yaşanmalı da bana göre ama tabi herkesin tercihi farklıdır birbirinizi sevdikten sonra pek bi önemi yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkonuşulmalı 205cm birini almıştı bi arkadaş sonra geldi bize bunun organı 13cm çıktı dedi üzüldü kız
15 Yorumla
Soran+1 yılBenden tam bundan bahsediyorum. Kız açısından büyük şaşkınlık. Acaba 13 cm cm küçük olduğunu mu düşünüyor arkadaşın yoksa o boyda birinde öyle çıkınca mı üzüldü.
Cevap sahibi+1 yıl15in ideal olduğunu düşünüyorum ben onu bilemem ama o boyda birinden çıkıncada ayrı üzülür insan
Soran+1 yılAynen adamın 1 parmağı 13 cmdir belki :) Evlilik öncesi sana söylense kaç cm seni üzerdi?
Cevap sahibi+1 yıl15in altı üzer
Soran+1 yılBen seni baya üzerdim anlaşılan. Bende çok korkuyorum aslında ilerde evlendiğimde eşimi memnun edemem diye
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl sorulur ki bu benim de merak ettiğim bir şey
210 Yorumla
Soran+1 yılSanırım sen bunu konuşmak istersin ama nasıl sorarım konusunda emin olamıyorsun. Karşı tarafın söylemesini ister miydin?
Cevap sahibi+1 yılEvet isterdim ama bu biraz tuhaf geliyor niyeyse, sorulsa sana tuhaf gelir miydi
Soran+1 yılBen normal karşılardım sanırım. Ama cevabı duyunca ilişkiyi koparırsa o zaman baya üzülürdüm.
Cevap sahibi+1 yılBen sorunca acaba benim aklımda varsa yoksa cinsellik varmış gibi durmaktan korkuyorum ondan ama sorf bu yüzden de iletişim kesilmez yani
Soran+1 yılBence bu sorunun zamanlaması önemli. Eğer belirli paylaşımlar yaptıktan sonra bu sorulursa öyle bir düşünceye olmaz. Zamanlama önemli gibi geliyor bana.
Cevap sahibi+1 yılMesela evlenmeden önce sorulmalı iş ciddiye binince biraz tanıyınca öyle mi?
Soran+1 yılEvet bana öyle geliyor, ama bazıları uzun yıllar sevgili oluyor mesela. Onlar o safhaları çoktan yaşamış olur sanırım :)
Cevap sahibi+1 yılBen o şekilde istemiyorum her şey yaşanmış oluyor evliliğin ne anlamı var ki o zaman
Soran+1 yılİstersen dmden yaz daha rahat sohbet ederiz
Soran+1 yılKatılıyorum sana, diğer türlü evliliğin hiçbir işlevi kalmıyor. Dediğin gibi evliliğe ait bir özel olmalı
Kızlar Ne Diyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBüyük penisli kocam olsun isterim hayal ediyorum hep
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Yomeyamo erkek arkadaşım var sevişirken gösterdi 12 cm çok küçük geldi bana boylu poslu kızım evlenmem onunla arkadaş kalırım şimdilik
Cevap sahibi+1 yıl@Yomeyamo büyüksün 😊 görmeden penisi evlenmem
Ben soramam, başkasın bilmem🤭
22 Yorumla
Soran+1 yılKarşı tarafın söylemesini ister miydin?
sohbetini aç bence tepkilerinden belli olurr
20 YorumlaKıza dar mı falan diye soruyorsan evet konuşulmalı
10 Yorumla
+1 yılYani her şeyi konuşuyorsanız bu da konuşulmalı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPenis boyu kadar saçma bir şey yok bence
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBoşuna kuruntu yapmayın
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTürkiye'deki saçmalıklarrr
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri