Vajinam ve kalçamdan dolayı utanıyorum, ne yapmalıyım?

Yargılayıp ahlak bekçiliğine başlamayın öncelikle. Ben sevgilimle uzun zamandır birlikteyim. Nude olayları falan aşırı itici ve saçma geliyordu ikimize de ama sonra sevmeye başladık. Yani ben ona göğüs fotoğrafı atıyordum yalnızca. Göğüslerimi beğeniyor baya. Bugün ilk defa kalça ve vajina fotoğrafı istedi. Ama benim kalçamda selülit çok ve küçük göğsüme göre. Çok belli olmayacak şekilde attım. Vajinam ise bakımlı, temiz ancak çok kararma var. Atınca bir müddet bir şey demedi. Benden sanırım soğudu. Çok üzüldüm. Sonrasında beni çok sevdiğini, fotoğrafları çok beğendiğini söyledi ancak beğenmedi bence. Normalde o bana karşı böyleydi, beğenmiyordu kendisini. Ben onu çok beğendiğimi dile getirdiğim için (çok sevdiğimden dolayı özgüvensiz hissettin istemedim) o şu an bana karşı rahat. Ama benim göğüs hariç vücudumun hiç bir yeri güzel değil. Beni sevmekten vazgeçer mi acaba? Ilgisi azalır mı bana karşı sizce? Şimdi uyumaya geçerken her zamanki gibi bir sürü emoji attık, güzel sözler söyledi ama ben soğuk davrandım ister istemez kendime karşı özgüvensiz hissettiğim için. Kesin benden soğumuştur diye düşünüp karşılık vermedim sevgi sözcüklerine. Rahatsız olduysan atmana gerek yok, senin rahat etmen önemli falan dedi. Yarın erken kalkacağı için uyumaya geçeceğini söyledi

Vajinam ve kalçamdan dolayı utanıyorum, ne yapmalıyım?