Cinsel Yaşam Sevgililer evlenmeden önce cinsellik yaşamak zorunda mı? Zevkli_Temas Takip Et Xper 7 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Sevgililer neden cinsellik olmayınca ayrılık kararı alıyorlar özellikle erkekler ayrılma kararı alıyor? Güncellemeler+1 yıl Sevgiliyle cinsellik yaşamayan erkekler neden ayrılık kararı alır? Sevgililer evlenmeden önce cinsellik yaşamak zorunda mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Zorunda değil 2 1 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl 😎👍
Gizli Üye (18-24) +1 yıl evet zorunda, yasamayanlari dovuyorlar. Ne zorunlulugu ya... 1 2 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Sakin ol şampiyon sadece soru sordum 😊 Cevap sahibi +1 yıl Tamamdir..
SUVLA-karasakız Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Bence yaşanmalı ten uyumu diye bir şey var 1 2 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Katılıyorum 😎👍 Yorumla SUVLA-karasakız +1 yıl Varsayalım evliliğe kadar gitti. Seviyorsun ama yatakta mutlu değilsin. Bu her iki taraf için geçerli. Sorun olur aldatma bile olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Zorunda değil
😎👍
evet zorunda, yasamayanlari dovuyorlar. Ne zorunlulugu ya...
Sakin ol şampiyon sadece soru sordum 😊
Tamamdir..
Bence yaşanmalı ten uyumu diye bir şey var
Katılıyorum 😎👍
Varsayalım evliliğe kadar gitti. Seviyorsun ama yatakta mutlu değilsin. Bu her iki taraf için geçerli. Sorun olur aldatma bile olur
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!