İnsan kendini tutamıyor valla can çekiyor 21 22 den sonra hele 😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsellik, kişisel bir tercih ve farklı insanlar farklı görüşlere sahip olabilir. Ancak, toplumda genel kabul gören ve doğru bulunan davranışlar vardır. Evlenmeden cinsellik yaşamak, bazı toplumlarda doğru bulunmayabilir ve hatta yanlış olarak görülebilir. Bunun nedeni, bazı toplumlarda evlilik öncesinde cinsellik, ahlaki değerlerle çeliştiği düşünülebilir. Ancak, bazı toplumlarda evlilik öncesi cinsellik kabul edilebilir bir davranış olarak görülebilir.
Cinsellik, sağlıklı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirildiğinde, insanların mutluluğuna ve kişisel tatminlerine katkıda bulunabilir. Ancak, cinsellik, sadece fiziksel bir eylem değildir; duygusal ve psikolojik bir boyutu da vardır. Bu nedenle, cinsel ilişkiye girmek kişinin kendi tercihine ve hazır olduğuna karar vermesi gerekir. Partnerler arasındaki karşılıklı saygı, güven ve rıza, sağlıklı bir cinsel ilişkinin temelini oluşturur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaşanmalı. Evlenene kadar bekleyip, evlendikten sonra tatmin olacağın bir seks hayatının garantisi var mı? Evleneceğin adamın alnında mı yazıyor, *çok iyi yapar, ters yatırıp düz diker, kaldırır da indirmez" diye? Kızlığım giderse evlenemem diye düşünmek yerine, evlenmeden önce seks yapmış olmanızı dert etmeyecek adamlarla ilişki kurun. Neden erkeklerin beklentilerine tâbi olmayı, erkeklere göre yaşamayı kabul ediyorsunuz ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır yaşanmamali yaşanıyor sa bile evlilik olmalı öyle cinsel ilişkiye girip sonradan ayrılmak Şeref yoksunluğu olur oyuncak değil bu ama günümüz de evlenmeden cinsellik sonra ayrılma çok yaygınlaştı maalesef böyleleri reziller pislikler uzak durulması gerekenler
01 Yorumla
Soran+1 yılHm
+1 yılBence yaşanmamalı bu evlenmeyi beklemeli
Ama tabii bu kişisel tercih olduğu için bir şey diyemiyorum
En güzeli evlenmeyi beklenmeli ama eşinin saklanmalı bir zaman sonra pişman olacaksın onları düşünmeli falan02 Yorumla
Soran+1 yılBence şu cok kötü bi durum kadın her türlü aşağılaniyor erkeğin sırtı sivazlaniyor. Turkiyede erkeklerin çok çok büyük bir kısmı eskorta gidiyor, evlilik dışı cinsellik yaşıyor...
- +1 yıl
Evet haklısınız aslında ama onların pişmanlık gibi bir duygusu yok pişman olan bir zaman sonra biziz maalesef
Bu konuda Tabii ki size katılıyorum ama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
76Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana göre yaşanmamalı. Bu zamanda kimin ne olduğu belli değil, cinsellik yaşayıp ayrıldıktan sonra pişman olan taraf sadece kız oluyor. Erkekse hiçbir şey yaşanmamış gibi hayatına devam ediyor. Bunun yanı sıra benim inancım gereği evlenmeden cinsellik yaşamak haramdır. O yüzde evlenmeden cinsellik yaşamak bana göre yanlış bir şey.
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen evlilik öncesi cinselliğe karşıyım herşeyin yerinde ve zamanında yapılması taraftarıyım çünkü herşeyi erken yaşlarda yaşarsanız ileride merak edeceğiniz yaşayacağınız hiç bir şey kalmaz sonra hayattan çabuk sıkılırsınız
01 Yorumla
Soran+1 yılO sırada gelecekteki kocam eskorta: d. malsana
+1 yılbence ciddiyseniz yaşanmalı bazı şeyler aile yapına bağlı ve senin ne istediğine ama evliliklerde en önemli olan şeylerden birtanesi ten uyumu bu yoksa zaten o evlilik başlamadan bitmeli yoksa aldatmalar oluyor
05 Yorumla
Soran+1 yılTen uyumu olunca aldatma olmadığını mi dusunuyorsun djjxjsfj
- +1 yıl
hayır bir kadın veya erkek birbirini cinsel ve fantezi anlamında tam olarak tatmin ettiğinde kimsenin gözü kaymaz
Soran+1 yılÇok safsin ya da hayat tecruben 0
Soran+1 yılg.. z. . skdjksjkfsjfksdjfjsdf
Soran+1 yılkudur sjdfhjdshfjhrsjrh
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bizim toplum kuralı yaşanmasını istemiyor o yaşlarda iki tarafta istekli tutamıyor birlikte olanlar oluyor. Avrupada bunlar normal bizden çok önceden yaşayanlar oluyor. Kurallar ve değerlendirmeler kişilere göre degisim gösterir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevgililik, aşk, söz, nişanlılık adı her ne olursa olsun, seviyr ve aşık isem doya doya cinsellik te yaşanır, yaşanmalıdır da ki adı aşk olsun. Ben gerçek seksten bahsediyorum. Yoksa etin ete girmesiyle oldu bittiye getirilenlerden değil...
00 Yorumla
+1 yılYaşanmalı bence evlendiğin insanın ten uyumu çok önemli birlikte yaşamalı seks yapmalı dans etmeli şakalaşmalı bunları yaparken mutluysan doğru insanlasın
00 YorumlaBence evleneceğin kişiye özel olmasi gerek önüne gelenle birlikte olmamalı insan Özel his ve duygular evleneceğin o özel insana saklanmalı diye düşünüyorum ben öyle yapıyorum
00 Yorumla
+1 yılYaşanmamalı. Belki evlenemeyeceksiniz. Niye kızı zor duruma sokarlar ki
11 Yorumla
Soran+1 yılHm
Bence yaşanmalı. Yaşamayınca manyak oluyo millet, görüyoruz işte buradakilerin halini.
20 YorumlaEvlenilmeli o şekilde birliktelik olmalı. Evlilik harici birliktelik ahireti yakmak demek. Bu dünya geçici, önemli olan ebedi hayatı düşünmek.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence yaşanmalı. Geri kalan hayatım boyunca o insanla aynı yastıkta yatacağız, nasıl seviştiğini bilmeye hakkım var
00 Yorumla
+1 yılZinadır Haramdır Günahtır Evlilik Sonrası Cinsellik Yaşanmasını Uygun Görmüştür Dinimiz..
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes İslama inanmıyor inananlar bile zaten zina yapıyor çokça
- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılTercih meselesi.
Kimi kendine engel olamıyor ya da karşısındakine karşı koyamıyor.
Kimi ise tek kişiyle olsun özel olsun istiyor.00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kime neyin hesabını vereceksin. Gönlünce yaşa
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun ama bizim toplum gelişmedi daha bu konularda herkes gizli saklı yapıp başkalarına ahlak bekçisi kesiliyor
+1 yılAsla evlilik öncesi ilişki zinadır tavsiye etmiyorum
00 Yorumla
+1 yılO yaşlarda istek tavan yapıyor kesinlikle. Artık sana kalmış gerisi 😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılneden olmasın? çok doğal değil mi bedensel ihtiyaçlar, uyku yemek içmek ve cinsellik
00 Yorumla
+1 yılMüslümanım diyen yaşamamalı. Biz dinsizler yaşamalıyız.
00 Yorumladini bakarsan yaşanmaması gerek ama dediğin gibi nefis bu. Bence yaşanmamalı
01 Yorumla- +1 yıl
Evet Evlilik Öncesi Yaşanması Zinadır Diminiz Uygun Görmüyor..
+1 yılBen tutmuyorum kendimi ama herkesle yapmıyorum kaliteli insanlarla yapıyorum
00 Yorumla
+1 yılBen nasıl tutyorsam sende tutarsın merak etme
00 Yorumla
+1 yılDini inancım olmadığı için benim için böyle bir kısıtlama söz konusu değil.
00 Yorumla
+1 yılBu kişinin kendi tercihi ve degerleriyle ilgili aslında
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılvalla iki katı yaşındayım ben de yaşamadım benim de canım çekiyor ama tuttum kendimi hep :)
sanal birini bulursam tatmin oluyorum işte.06 Yorumla- +1 yıl
evet ciddiyim neden ki?
- +1 yıl
@06Madam ciddiydim.
- +1 yıl
@06Madam ne anlamda sorduğunu anlamadım?
- +1 yıl
@06Madam cinsel bir sorunum yok o anlamda sorduysan, aksine ultra istekli biriyim az sonra kendimi tatmin edecek kadar :)
Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. toplumdan , topluma değişiyor yani hangi toplumda yaşıyorsan onun gibi düşünür onun gibi yaşarsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl21-22 çok erken söylemişsin. 25 inden sonra mastürbasyon yetmeyip içine alma isteğin başlayacak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani dinime gore hayir ama umursamayan yapan var tabi herkesin kendi dusuncesi hayati bir sey diyemem...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİsteyen yaşar isteyen yaşamaz kişinin kendi tercihi herhangi bir mecburiyet olmamalı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArtık kızlarada ateş basmış. Kendilerini kullandırmaya bayılır gibi olmuş
16 Yorumla- +1 yıl
Erkekler yapınca normal mi yani? 😏
- +1 yıl
Suç Kızların Değil Ama Kizlar Kullandirmasa erkekler bi halt yiyemez Evlilik Öncesi Yaşanması Zinadır Günahtır Dinimiz Uygun Görmüyor..
- +1 yıl
Ben zaten bakireyim ve evlilik öncesi ilişkiyi doğru da bulmuyorum ama erkekler yapmasın da bir sakınca niye bulunmuyor? O zaman erkekler de istemese, kızlar yapmayacak. Bu şeyi sadece kızların üzerine atmanız çok saçma. Erkeklerin aklı yok mu?
- +1 yıl
@SweetCloud erkeğin libidosu fazladir kadından öyle yaratıldi sebebi ise esine bağlı sadik kalsin diye ama simdiki nesil Haram helali Ayir edemiyor😕
- +1 yıl
Dediğin gibi artık aldatmayı bile normal görüyorlar. Onu bunu bırakta pp de ki çok tatlı yağğ. 😆
- +1 yıl
@SweetCloud tesekkür Ederim hayvan sevmeyen insan sevemez Haramı helalı bilmiyor nesil iliskiyi Girmeyi normal görüyorlar evlilik oncesi iliskiye karsı cikani yobaz olarak göruyorlar oda bana koyuyor
+1 yılYaşanmalı. En azından tenler birbirine değmeli ileri gidilmese de saırılı oksanmalı zevk almalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla bir manken aldım on numara tüküreyim evliliğe
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKizlarda artik cinsel organi olduğunu kabul etmeye basladi 🤣
00 Yorumla
+1 yılHayır yaşanmamalı. Ben yaşadım çok pişman oldum çünkü terk etti bakire değilim diye. Yani bir zar içim tüm benliğimi hiçe saydı. Affedilemez
10 Yorumla
+1 yılevet yasanmalı
53 Yorumla- +1 yıl
Yasadinmi sen
- +1 yıl
@Bulutsencer sana ne bulut
- +1 yıl
Sordum işte ne var bunda
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıltabi kanınızın aşırı ve ısındığı testoren ve libodo artması bu yasta olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArtık yaşamayan kalmıyor millet keşfediyor önce kendini
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen yaşadım bi kez o tadı alan artık duramiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılBi kez de kalmandan belli xjjxkd
- +1 yıl
Bi kezde kalmadimki
Soran+1 yılBen yaşadım bir kez ne demek acaba jsjxjd
- +1 yıl
Yani bir kez yaptinmi artık durulmuyir
- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılYani isteyen yaşayabilir. Nişanlı ise yapabilir.
14 Yorumla- +1 yıl
Evlilik öncesi Zinadır..
- +1 yıl
Herkes müslüman değildir hatırlatmak isterim
- +1 yıl
Sanki o zamanda günah değil mi?
- +1 yıl
Günahsa günah o insanın günahı biz karisamayiz
+1 yılYok ya olmaz bence evlilik dışı
00 Yorumla
+1 yılYaşayan çok ama ben yaşanmaması taraftarıyım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaşanmalı bence.
00 Yorumla
+1 yılHayır ama haklısın 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kişinin kendi kararı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bakırelıge onem veriyorsan hayır
00 Yorumla
+1 yılCan bu çeker beaaa 🤣
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Herkes kendi tercihini yapar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇiftler bilir.
cut.00 Yorumla Kudurdun mu yeğenim kendine gel sabret az :)
00 Yorumla
+1 yılDeğil mi gayet normal
01 Yorumla- +1 yıl
Yorumlarda ofis açtığınızı belirtmişsiniz sakıncası yoksa bilgi almak istiyorum
tamamen o iki kişiye bağlı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 718 cevap paylaştı.
+1 yılBen yaşadım pişman değilim
00 Yorumla
+1 yılKişinin kendi tercihine bağlı
00 YorumlaYaşanmalı diyenin ağzına kürekle vururum.
00 Yorumla
+1 yılYaşanmalı hemde kralı
00 Yorumlagünaha girme boş ver sabret
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. Tercih meselesi bence bir süre daha beklenebilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılYaşa istiyosan kim engel olabilirki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ben yaşadım nişanlım lada öyle 😅
00 YorumlaYaşanabilir tabii ki neden yaşanmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşayabilir bu çok doğal
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenim görüşüm kimseyi ilgilendirmez öfkeli bakirler yorum yapmasın
- Devamını Gör (40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler