- Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yıl
Hamilelik sürecinde cinsel ilişkiye girmek genellikle sakıncalı değildir, ancak bazı durumlarda doktorun önerilerine uymak önemlidir. Hamilelik süreci her kadında farklı olabilir, bu yüzden doktorunuzun size özel tavsiyelerine dikkat etmek önemlidir.
Sağlıklı bir hamilelikte cinsel ilişki genellikle güvenlidir ve anne ve bebek için herhangi bir risk taşımaz. Bununla birlikte, bazı durumlarda doktorunuz cinsel ilişkiden kaçınmanızı önerebilir. Örneğin:
1. Rahimde plasenta previa adı verilen bir durum varsa: Plasenta, rahim ağzının yakınında yer aldığında, cinsel ilişki kanamaya neden olabilir.
2. Rahim ağzında erken açılma (servikal yetmezlik) varsa: Bu durumda cinsel ilişki rahim ağzının daha fazla açılmasına ve erken doğuma yol açabilir.
3. Erken doğum riski varsa: Doktorunuz erken doğum riski olduğunu düşünüyorsa, cinsel ilişkiden kaçınmanızı önerebilir.
Ayrıca, bazı kadınlar hamilelik sürecinde cinsel ilişkiye karşı isteksizlik veya rahatsızlık hissedebilir. Bu tamamen normaldir ve hormonal değişiklikler, vücutta artan hassasiyet veya rahatsızlık hissi nedeniyle olabilir. Eğer cinsel ilişki konusunda rahatsızlık hissediyorsanız, partnerinizle açık bir iletişim kurarak hislerinizi paylaşmak önemlidir.
Hamilelik sürecinde cinsel ilişki konusunda endişeleriniz varsa veya özel bir durumunuz varsa, doktorunuzla konuşmanız önemlidir. Doktorunuz, sizin durumunuza uygun tavsiyelerde bulunabilir ve size hamilelik sürecinde cinsel ilişkiyle ilgili en güncel bilgileri verebilir.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSağlıksal sorun yoksa hiç zararı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbildiğim kadarıyla kontrollü yaparsan sakıncalı değil. karna destek konmalı ve en iyi pozisyon dogy ydi galiba. birde özellikle belirtmişti bi yazıda vjnadan içeri üflememek gerwkiyormuş düşüğe neden oluyormuş. üfleniyormuymuş onuda bilmiyorum ama yazdıklarına göre üfleyende varmış.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılDoktor söyler zaten sakıncalı değil ama risk varsa bebekle ilgili o zmn dikkat etmek gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılBelirli bir döneme kadar girildiğini biliyorum ama içinizde şüphe varsa farklı yollar deneyebilirsiniz sürtünme gibi
00 YorumlaSoft bi şekilde yaparsanız olucağını düşünmüyorum açıkçası
02 Yorumla
Soran+1 yılsert yapıyoruz ama 😂
+1 yılNormal şartlar altında doğuma 1 ay kala ve doğumdan sonra 1 ay ilişki yasak. Tabi bu normal şartlar altında. Risk varsa doktor zaten uyarır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Hamileyken daha istekli oluyormuş diye duydum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılasla degıl ıs arkdasımla yasamıstım keyıflı olmustu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSon ay hariç geri kalan serbest tabi pozisyonların bazıları yasak
00 Yorumla Ilk 3 ay kontrollü sonra 8 aylık olana kadar girilebilir herhangi bir risk yoksa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. belli bir aydan sonra sakincali oluyor diye biliyorum
00 Yorumla
+1 yılSoft olarak 6ıncı 7inci aya kadar yapılır bi sorun olmaz
00 YorumlaDeğildir. Sadece daha dikkatli olunmalıdır artık hangi evredeyse...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Doktor kontrolünde doktoruna sorarsın. Ya da o söyler sana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. ilk zamanlar risk olur ama doktor tasak koymadığı sürece ilk 2 aydan sonra sakınca yok çok sert olmama şartı ile
04 Yorumla
Soran+1 yılniye cok sert olmasin ya ben sert seviyom
Soran+1 yıle ben 2 aylık hamileyim ama ilk günden beri sert yaptim bebeğim düsmedi
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabi sakıncalı risk tasirsin ama pek bişey olmuyo sadece çocuk özürlü dogabiliyomus
00 Yorumla
+1 yılİlk 1 ay son 1 ay girme tehlikeli ama arada gir 7 ay hergun her saat yapsan bişey olmaz zaten hamilesin içinde bosalsa sıkıntı olmaz daha isteklisin
00 Yorumlaabartmadığın sürece belli pozisyonda soft şekilde olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHamileyken daha güzel olur, daha çok zevk alırsın
114 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle dusunuyom
Cevap sahibi+1 yılKaç aydır hamilesin
Soran+1 yıl2 aylık hamileyim
Cevap sahibi+1 yılEşin uzaklaştı mı senden seks yapmıyor musunuz
Soran+1 yılyapıyoruz ama sakincali mi diye merak ettim
Cevap sahibi+1 yılTamamen teslim ediyor musun kendini sınırsızca
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılKaç saat seks yapıyosunz, sert seviyorsundur
Soran+1 yıl1 saat falan
Soran+1 yılsertte olur softta fark etmez
Cevap sahibi+1 yılHaftada kaç defa
Soran+1 yıl2-3
Cevap sahibi+1 yılDoymazsın ki , haftanın bir günü 7-8 saat yataktan çıkmazsan nası zevk alırsın
Cevap sahibi+1 yılKaç senedir evlisin
+1 yıl8 aya kadar serbest lıbıdon cok yukselıyor degılmı
09 Yorumla
Soran+1 yılevet çok fazla
- +1 yıl
bu durum artıstan kaynaklı bazı seyler denemelısın cok artıcaktır daha
- +1 yıl
sana bır sır verebılırım
Soran+1 yılver
- +1 yıl
cesur adımlar atarmısın kendınle ılgılı
- +1 yıl
pılates hocasıyım ve ılk defa sende olusan bır durum degıl ılerledıkce dahada artıcak ogrencılerımde boyle oluyordu hep
- +1 yıl
mastürbasyon yetmıyormu
Soran+1 yılmastürbasyon yapmiyorum ki esimle sevisiyom ama hamile oldugum icin midir nedir cok aciyo vajinam
- +1 yıl
buradan detay veremıyorum sebebını anlatırım ıstersen
Hayır sakıncası yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bunu doktora sorman gerekmez mi
00 Yorumla
+1 yılDeğil diye biliyorum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yıldoktor kontroluyle girebilirsin
00 Yorumla Benim için sakıncası yok😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Belli bir aya kadar sorun yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhamilelik sorunsuz ilerliyorsa sakınca yok bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldr unuza sorun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakincali olduğu dönemler var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. doktora danışman şart
00 YorumlaDoğuma 1 hafta kala seks yapıldığını biliyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Değil kaçıncı ay
02 Yorumla
Soran+1 yıl2. aya girdik
+1 yılNe alakası var
00 Yorumla
+1 yılarkadan yaparsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. İki tane olur belki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıl6 aya kadar devam :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBüyüdü mü karnıınn
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne