Çiftler bu dönemde ilişkiye girmeye çekiniyor özellikle kadınlar. Ama belli bir aya kadar ve doktor kontrolünde ilişkiye girilebiliyor.
Peki sizin düşünceleriniz neler? Doğuma kadar beklenmeli mi yoksa kontrollü şekilde yapılmalı mı?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çiftler bu dönemde ilişkiye girmeye çekiniyor özellikle kadınlar. Ama belli bir aya kadar ve doktor kontrolünde ilişkiye girilebiliyor.
Peki sizin düşünceleriniz neler? Doğuma kadar beklenmeli mi yoksa kontrollü şekilde yapılmalı mı?

Soru bayağı eski ama bilgim dahilinde yorum yapmak istedim. Anladığım kadarıyla sağlık sektöründesiniz. Bende beden eğitimi öğretmeniyim. Aldığımız fizyolojik ve anatomik bilgiler haricinde pedagojik formasyon derslerinde cinsellik ve üreme ile ilgili fazlasıyla bilgi sahibi olduk. 1000 kişilik amfide günlerce cinsellik ve çocuk yetiştirme hakkında bilgi birikimi oldu. Hemen özetliyorum ;
• Eğer hamilelik döneminde annenin düşük riski , çocuğun kanala doğru düşmediği pozisyonda ise. 3 aydan sonra hiçbir sıkıntı yok demektir.
• Hatta hamilelik esmasında seks yapmak kadın için doğumu rahatlatıyor bunub sebebi orgazm sırasındaki kasılmalar vajinadaki açılmaya yardımcı olmuyormuş.
• Hatta ve hatta çok şaşırmıştım doğumdan bir gün öncesi seks yapmak daha da sağlıklı oluyormuş açılma daha kolay sağlanıyormuş.. biraz geç oldu ama bilgi sahibi olduğum için içimde kalmasın istedim ☺️
İlk üç aydan sonra soluksuz devam. Seks cinsel ilişki daha zevkli oluyor gamile kalınca eşimiz sevgilimiz. İlk üç ay öpmek okşamsk dokunmak yüzeysel sürtmeler klitoral tatlı dokunuşlar serbest tabiki 🥰😻😃🔥♥️😎
Yani sonuçta belli bir oranda olmalı çünkü ihtiyaç iki gün sonra eşler buraya gelip itiraf ediyor.. Hamilelik döneminde sonra vs diye başlayan cümleler gibi...
Cevap
28Cevap
Cenine rahatsızlık vermeyecek pozisyonlar seçilip aşırı sertlikten kaçınmak kaydıyla hamilelikte de seks yapılır ve yapılmalıdır
Hamilelik sürecinde cinsellik konusunda herhangi bir endişeniz veya sorunuz varsa, doktorunuza danışmanız önemlidir. Doktorunuz, özel durumunuz hakkında size uygun önerilerde bulunabilir.
Rahatlık ve konfor: Hamilelik ilerledikçe, vücutta fiziksel değişiklikler meydana gelir ve bazı pozisyonlar veya hareketler rahatsızlık verebilir. Bu nedenle, çiftlerin rahat ve konforlu oldukları pozisyonları tercih etmeleri önemlidir.
Cinsel istek ve libidoda değişiklikler: Hamilelik hormonları, cinsel istek ve libidoda değişikliklere neden olabilir. Bu, her iki eşin de anlayışlı olmasını gerektirebilir. İletişim, bu konuda sağlıklı bir ilişki sürdürmek için önemlidir.
Riskli durumlar ve tıbbi komplikasyonlar: Bazı durumlarda, cinsel ilişki hamilelik için risk oluşturabilir. Örneğin, erken doğum riski, plasenta problemleri veya düşük riski gibi durumlarda doktorunuz cinsel aktiviteyi kısıtlayabilir veya yasaklayabilir. Bu nedenle, doktorunuzun önerilerine uymak önemlidir.
İlk üç ay olmamalı düşük tehlikesi olduğu için. Sonra doğuma kadar bir sorun teşkil etmez. Doğumu da kolaylaştırır hem.
son aya kadar yapılabilir sıkıntı yok ama hard değil normal zamanlara nazaran biraz daha soft olmalı
Hamilelikte cinsel ilişki olmalı doktor aksini söylemedi sürece yapılmalı çünkü doğuma çok faydası var
doğuma kadar hamilelik süresince her hangi bir sorun yoksa elbette olur olmalı da
Kontrollü şekilde doktor uyarılarına dikkat ederek yaşanmalı
Tabiki olması lazım hatta doktor bile söylüyor normal doğum için ideal
İllaki olur kadına zarar vermeden daha çok kadinu mutlu etmeye yönelik
Olmamalı diyenler bekar sanırım. Uygun zamanda uygun şekilde yapılmalı adam ne yapacak hadi 3 ayı gectim kalan 6 ay nasıl geçer 😅
Çocuğun kafasına gelir falan aptal olur ya da gözünü çıkarırsınız, yapmayın abi, gözünüzü seveyim😄😄😄
Doktor bize riskli diye son 3 ay kala yasak etmişti. Karım yangın ben yangın, mecbur yapmadık. Oralla geçiştirdik 4 ay
Olmalı tabiki. İki tarafın da ihtiyacı devam ediyor sonuçta.
Biz 8. aya kadar yapmıştık.
Bence olmali dsha tatli ve cekici oluyor
Doktor kontrolünde devam
Doktor tamam durun diyene kadar evet
Bekleriz isimiz ne
Hamile kadınlar çekici geliyor bana
Çok abartmadan olur bence
Sert yapmaktan kaçınılmalıdır
Kontrollü belki olabilir
Olmalı
Kontrollu yapılmalı
Olmamali