Hamile birçok kadın cinsel ilişkiye girmeye çekiniyor. Aslında doktor kontrolünde belirli aya kadar cinsel ilişkiye girilebiliyor. Tabı altını çizmek istiyorum, doktor kontrolünde. 🙂 Sizce hamilelikte cinsellik olmalı mı?
Doktor gebelik döneminde düşük ya da erken doğum gibi bir risk görmüyorsa her şeyin normal olarak gittiği gebelik döneminde son 4 haftaya cinsel ilişkiye girilmesinde engel yoktur. Ancak daha önce düşük ya da erken doğum yapan kadınlarda ilk 2 ay hamilelikte cinsellik kısıtlanabilir.
Hamilelik zor kazanılan bir şey. Her şey tamam olmasına reğmen hatta ilk çocuğu olupta ikinci çocuğun bir türlü olamaması gibi durumlar var , bunun için yıllarca uğraşan insanlar var hastanelerde. 15 dakikalık bir zevk uğruna Riske atmaya da hiç gerek yok. Her şey kanama başlangıcına bakar. Kanama başladığı zaman hastaneye gidene kadar da minimum 30 dakika geçer. Bu riskleri kabul edip , göz önüne alan insanlara bir şey diyemem tabii ki. Her şey onların isteğine kalmış.. Şans yani her şey.. Allah duaları kabul etmiş ve yumurta döllenmiş çünkü bizler ilk basamağı gerçekleştiriyoruz canı - yaşam hakkını veren Allah' tır. Bence bunun için 15 dakikalık zevk 9 ay sonrasına atılmalı. Ayrıca illa cinsellik yaşanması gerekmiyor sadece sevişme de olabilir eşinle bu 9 ay süresince. Bu hamilelik Şansını tepmemek lazım benim fikrimce..
Bir çok kız eksi vermiş. Demek ki seks yapmak çocuk yapmaktan daha önemliymiş. Tabii bu kızların evli olmadığını henüz ergen olduklarını ve henüz kadın doktorlarının olmadığını , hastaneye bir jinekoloğa her yıl kontrole gitmediklerini düşündüm. Erkeklerin ve kadınların şunu bilmesi lazım bir kere hamile olan kadının hormonları değişir ve hatta vaginadan gazlar bile gelmeye başlar yani hamile olmadan önceki zamanda değildir kadın ve çok çok daha hassastır bu dönemde kadın.. Hamilelik yaşamış kadınlar bunu çok çok bilirler zaten..
Erkeğin 9 ay boyunca ilişkiye girmeden dayanması mümkün değil. Bu durumda karısı hamileyken alternatif bir aday ile ilişki arayışında olmaması için hamilelikte dikkatli bir şekilde cinsellik olmalı.
Olmasa ne olur ki? Ben olsam misal sadece rahatıma bakmak isterdim hamilelkle ilgilenmek isterdim dinlenmek isterdim, artık evlenirsem düşünürüm bir şeyler ya
Doktor kontrolünde ilişki derken... doktorla grup yapmam gerekmiyor dimi öyleyse hemen hamile kalıp sexy bir doktor seçiyim kendime 😂şaka bir yana ben hamilelikte birlikteliğe karşıyım belki bir zamana kadar zararı olmayabilir ama sonuçta rahim ve embriyo çok hassas yapılar sert ilişki seven biri olarak pek de iyi bir sonucu olucağını sanmıyorum
Sert ilişkiyle bir alakası yok. Önemli olan hamilelik dönemine uygun pozisyonlarda ilişki yaşamak. Penisi rahime dayanan kaç erkek vardır Türkiye'de sence? Neredeyse çok çok az. Bu yüzden bir tehlike yok düşük veya erken doğum dışında.
@Pınar-Günce evet ortalama üstünde olan cok az kişi var ama ben o az olan kesimle çok vakit geçiriyorum 😂 ve genelde en fazla içimde hissediceğim pozisyonları tercih ettiğim için saatler süren sert bir ilişki epey yıpranmış hissettirebiliyor bu durumu içimde bir bebekle düşünmek bile istemiyorum
Ortalama üstünde çok az kişi mi var :D WHO (dünya Sağlık Örgütü) verilerine göre dünyada ortalama penis boyutu 13 cm 10.6 cm den küçük penisler küçük penis olarak adlandırılıyor. Anatomi önemli
@RRRaskoInikov dünya ortalaması japonlar yüzünden bu kadar düşük 😂 santim santim boy konuşmaktan hoşlanmıyorum aslında göz hesabı ortalama ve üstü anlayaşım var ama illa yazılı birşey istiyorsan ortalama 15-16 civarı 20-22 civarıda ortalama üstü diyebiliriz
20-22 cm üst mü yuh. P. rno yıldızları bile o kadar değil. Çok gençsiniz neyin ne olduğunu tam olarak bilmeden uydurma şeylere inanıyorsunuz. Bu muhabbetleri sevmiyorum bilgilendirme amaçlı paylaştım https://www.youtube.com/watch?v=TuIGH9titUQ&t=9s
@RRRaskoInikov sekste neyin ne olduğunu bilmeyen diyebileceğin biri değilim emin ol bu sitede yazdıklarım deneyimlerim üzerine olan yorumlar eig seviyesi dikkatini çeker belki ya da biraz hakkimda bilgi istiyosan görüşlerimi inceleyebilirsin
@RRRaskoInikov cinsellik yaşı seneler geçtikçe alt yaşlarda daha da yaygınlaşıyo 18 altı masum gözüyla bakan çok kişi var ama lisede sevişende çok kişi var
@RRRaskoInikov aslında bunu çok düşündüm kabüllenmeyebilir istemeyebilir sorun değil dese bile sorun olabilir ben bu kadar ihtimali göz önüne alamam bu yüzden hayatımda evlilik olmamasına karar verdim
Evet bence olmalı, çünkü hamile oldu diye kadında zevk alma isteği yok olmuyor. Doktorun tavsiyelerini de dikkate alınarak, sağlıklı pozisyonlarda, anneye ve bebeğe zarar vermeden yaşanabilir...
Biz son aya kadar devam etmistik. Kimi anne adayi tamamen karsi. Ben hamileyken esimi ikna etmeye çalışıyordum resmen :) doktorumuz ilk aydan hayatiniza devam edebilirsiniz hicbir riskin yok demisti. İsteklilik konusu muamma annelik iç güdüsü çok başka bazi anlar istekten ziyade endişe ile başbaşa kaliyorsun.
@Kalbikırılmış34 pozisyon konusunda abartmazsan ve doktorunuz riskiniz yok hayatiniza devam edebilirsiniz dediyse risk olmuyor kafadaki duvarlari yikmak lazim. son aylar korkmustum yalan yok. Hee dogumum kolay oldu belki ona etkisi vardır 😆
Hamilelikte Cinsel ilişki olurmu? Hamilelik döneminde ortaya çıkan fizyolojik ve psikolojik nedenler sonucunda birçok kadın bebeğinin zarar göreceği endişesiyle cinsel ilişkiden kaçınıyor. Oysaki her şeyin yolunda gittiği hamileliklerde son 4 haftaya kadar hamilelikte cinsel ilişki yaşanmasında hiçbir kısıtlama yok. Hamilelik, kadınların hayatını derinden etkileyen son derece değişik bir süreçtir. Bu süreç içerisinde fiziksel değişikliklerin yanında pek çok psikolojik değişiklik de ortaya çıkar. Hamilelikte cinsellik ve cinsel istek insanın içinde doğuştan var olan bir içgüdü. Hamileliğin fark edilmesi ile birlikte annelik içgüdüsü biraz daha baskın hale gelir. Özellikle ilk hamileliğini yaşayanlarda, dışarıdan gelecek her türlü müdahalenin bebeğe zarar vereceği düşüncesi anne adayının cinsel isteklerini köreltebilir. Oysaki normal seyreden bir hamilelikte cinsel ilişkinin olumlu ya da olumsuz hiçbir etkisi yoktur.
Cinselliğin bir sürü yöntemi var. Vajina olamıyorsa anal yaparsın, sakso yaparsın, erkek kadını iyice bir yalar hem vucudu rahatlar. Kadınlar hamilelikte tam aksine cinselliği daha fazla isteyen taraf olurlar. Diğer kadınlara kocalarını kaptırmamak psikolojisi doğar.
Olmalı zaten risk olabilecek aylar sadece 8. ve 9. ay o da mekanik sebepten ziyade hormon tetiklerse diye varsayımsal bşr şey nolur nolmaz gibisine. Prostaglandin kasılmaları tetikleyip doğum erken olursa diye. Bir de kondom önerebiliyor doktor ablamgile kondom ile girebilirsiniz demişti o sıralar.
Kadın zaten hamile karnı büyüyor anne olma psikolojisi hamilelik psikolojisi sağlık sorunları Derken bir de benim zevkimle uğraşmasın be :( ben kıyamam korkarım başına birşey gelir diye 7-8 ay veya 9 ay sabrederim sonra devam :D
Tabi ki. Cinsellik anneyi mutlu ettiği için bebek de mutlu olur. Ama pozisyonlara dikkat etmek gerek. Mesela ; misyoner karın bölgesine baskı uygulayacağı için, kadının üstte olduğu pozisyonlar tercih edilmeli.
bence olabilir. hatta hamilelikte cinsellik yaşamak daha tatlı olur diye düşünüyorum, erkeğin kadını hamile iken ne kadar çekici bulduğunu gösterir. bazı erkekler kadının hamile olduğu zaman erkeğin isteğinin azalacağını savunur ama bence daha çekici
Make love tarzında ikisi de ihtiyacını giderebilir hamileliğe bir zararı olmaz. Tabi kadının üstüne çıkıp derdest etmek istemiyorsa kocası, istemiyorsunuz değil mi? Bir zahmet hamile olduğunun farkında olarak fantezilerinize ara verirsiniz değil mi?
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben 9 ay dayanamam şahsen 9 ayı geç 1ay bile dayanamam
@Mustafa571yucel evet ilk 18 yaşındayım baskıyla ilişki oldu birakti sonra kimseylede olmuyorum istemiyorum diğerlerinden midem bulanıyor dönsün diye hergun dualar ediyorum ama dönmüyor
Gebeliginiz riskli değilse düşük tehlikesi yoksa bir sakınca yok bu konudan sakınmayın hamilelik sağlıklıdır cinsellik de öyle unutmayan kadınlar en çok hamileyken aldatilir kişisel bakiminizi ve ilginizi eksik etmeyin
Benim için ekstra çekici bir durum nedense. Hamile kadınlara bayılıyorum. Aşırı istek oluyor. Ve hamile kadınlarla ilişkiye girmek daha zevkli. Bence kesinlikle olmalı. Hem kadın da daha istekli oluyor. Erkeğin işine geliyor.
yapılan araştırmaya göre hamile kadınlar cinsellikte normal zamanlarından daha istekliymiş uzmanlar son 2 hafta ya da 1 aya kadar seks yapılmasında sakınca olmadığını ancak çok sert davranılmaması gerektiğini söylüyor
Kesinliklee olmalı, hem kadın ister bunu hemde erkek hormonal olarak, gereksiz korkuya ve endişeye gerek yok, doktorun izin verdiği haftaya kadar rahatlikla girilebilir ilişkiye, ancak bazı pozisyonlar sakıncalı olabilir
Ebe hocamiz var bu aile saglik merkezlerinde calisacak insanlariz doktor tarafindan uyarilmadigi risk gormedigi durumlarda cinsel iliskiye girmek normal. Kadin esinin baskalarina ilgi duyacagini ya da onu bu vucut degisimden kaybedecegini dusunerek 9 ay gecirmesi daha mi iyi
Hamile kadınlar vücutlarındaki değişimlerden, büyüyen göğüslerinden çok memnun kalıyorlar ve bu dönemlerde çok istekli oluyorlar. Dikkatli olduktan sonra kesinlikle cinsellik hamilelikte olmalı. :):
Doktor kontrolünde derken nasıl oluyor yani çift seks yaparken doktor izleyip adamamı vuruyor höst lan yavaş gir falan diye ya da pozisyon değiştirin kardeşim çocuğu düşüreceksiniz falan mı diyor 😏
Sabreden erkekler az da olsa var, kadınlarin çoğu sabrediyor. Düzelmeye yapayım; Evlenmeden önce ihtiyacınızı giderdiklerinizle, yeniden giderebilirsiniz.
Sen nyin kafasını yaşıyordın 9 ay bir adama bana dokunma diyeceksin çocuk olur 1 senede logasalıyım diyeceksin eeee biz ne anladık bu evlilikten
Belliki evli degilsin sakın bu kafayla evlenme evlenirsen ya boşanırsın ya da aldatılırsın sonra beni aldattı diye erkegi suçlama Evlenmeden önce bu düşüncelerini paylaşki odam edam evlenmeden vaz geçsin😅
@Mustafa571yucel Aldatmanın benim için sorun olmayacağını belirttim zaten. Lohusa en fazla 2 ay sürüyor sayın cahil. Oral var, sadece sevişme var. Kadın eliyle de boşaltabilir, illa deliğe girmeye gerek yok. Benim gibi düşünen biriyle evleneceğim zaten, merak etme :)
Tıbbi yönden çok önemli bir konu... Kendi kafamıza göre karar verilebilecek bir durum değil. Ama benim kendi görüşüm hamilelik döneminde cinsellik pek hoş gelmiyor.
Eşim istedikten sonra ona ve bebeğimize zarar vermeden olur, Ama herşey cinsellik değil şu anda bekarım ve cinsel hayatım yok olmayınca da insan ölmüyor.
Hayır 8. ve 9. ayda nolur nolmaz diye menideki prostaglandin hormonu kasılmaları tetikleyip doğum erken olursa diye varsayımsal bir risk sadece, nolur nolmaz durumu.
Bu arada dediğiniz doğru ilk 4 ayda da dikkat etmek gerekebilir neyse fazla uzatmayalım. Hamilelikde ilişki ayrı bir ekol anı olarak video kaydına alınmalı bence.
doktor bir sakınca görmediği sürece asla karşı değilim, cinsellik tabi ki de olmalı, bitmemeli
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
hamileliğin belirli aylarında ilişki serbest belirli aylarında düşük riski yüzünden yasaktır zaten. o yüzden problem olmayan dönemde ilişkiye girilebilir
Ne alaka çocuga saygı çocukla sexs arasında hiç bir ilişki yok hamilelikte kadınlar üstte olmalı bu pozisyon çocuga hiç birşekilde zarar bermez digerlerinde daja temkinli olınmalı