Oranın dudakları küçük ili parmaginla ayırdığınız yukarıdan aşağıya 3 cmden küçük ise dardır. libidon yüksek hemen sulaniyorsa alacağın keyifte yüksek olur.
Dar olmasini mi istiyorsun, bu iliskide sana zevkten cok aci verir, eski sevgilimin oyleydi ve girerken sanki canini teslim ediyor gibi oluyordu, gec bosalan bi insandim ve bunu ona kanitlayamadim
Normal vajinaya göre 2 3 kat fazla zevk aldigimdan çabuk boşaldım, hatta icerdeyken abartmiyorum ciddiyim cikartmadan 4 attim cunku okadar sıkıyor ki inmesine izin vermiyor
Bunun cevabını sana yalnızca kadin dogum uzmani verir, ama 100 kadindan bir iki tanesi dar cikiyor, oda biraz kenik yapisina bagli sanirim, bir kiz arkadaşım anlatmisti, onun arkadasi doktora gidiyor, bacak aran cok dar esin cok sansli olacak demis. Yani Kd uzmanlari anlıyor bu durumu.
Zaten bakireysen dar oluyor ve ilk cinsel ilişkiye girdiğin zaman seninle birlikte olan bakire olduğuna o darlıktan ve zor girmesinden kanaat getiriyor. Yani olay sadece zar ve kanama değil 👍
bunu soran bilmem kaçıncı kişisin. bazı şeyleri sormadan öncede bi mantık kurman lazım. bunu şimdiye kdar netten öğrenmiş olman lazım bile sormaya gerek duyulmaz :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Oranın dudakları küçük ili parmaginla ayırdığınız yukarıdan aşağıya 3 cmden küçük ise dardır. libidon yüksek hemen sulaniyorsa alacağın keyifte yüksek olur.
Dar olup olmaması, aşırı zevke gelip, boşalma anında bile gevşemediyse ve hala penisi sıkı kavrıyorsa, o vajinaya dar deniliyor :)
Dar olmasini mi istiyorsun, bu iliskide sana zevkten cok aci verir, eski sevgilimin oyleydi ve girerken sanki canini teslim ediyor gibi oluyordu, gec bosalan bi insandim ve bunu ona kanitlayamadim
Neden
Ne neden, bisuru sey yazıyor hangisini soruyosun
Neden kanıtlayamadın
Normal vajinaya göre 2 3 kat fazla zevk aldigimdan çabuk boşaldım, hatta icerdeyken abartmiyorum ciddiyim cikartmadan 4 attim cunku okadar sıkıyor ki inmesine izin vermiyor
Bunun cevabını sana yalnızca kadin dogum uzmani verir, ama 100 kadindan bir iki tanesi dar cikiyor, oda biraz kenik yapisina bagli sanirim, bir kiz arkadaşım anlatmisti, onun arkadasi doktora gidiyor, bacak aran cok dar esin cok sansli olacak demis. Yani Kd uzmanlari anlıyor bu durumu.
Ohaaa
Cok iyi
Ben nasılımdır acaba ya
Kaba bi yorum olacak ama girince anlarsin, ya da kd uzmanina görün
Yok ya bunun için gerek yok. Girene kadar da çok var
Ne zaman girecegi belli olmaz işte. Bigun tutamazsin alirsin birini iceri
Evlenmeden olmaz
Diger kapiyi dene 😂
Iyyy aslaaa
Oral yap
Yok
Peki
Zaten bakireysen dar oluyor ve ilk cinsel ilişkiye girdiğin zaman seninle birlikte olan bakire olduğuna o darlıktan ve zor girmesinden kanaat getiriyor. Yani olay sadece zar ve kanama değil 👍
bakire herkesin dar olur zatende amac ne burada? neyin darlıgı anlayınca nolcak? türk kızlarının en cok sordugu saçma sorulardan biride bu.
Ama bazıları da bakire olsan ds geniş olabilir diyor o yüzden sordum?
bakire birisi nasıl ölçmüş geniş olduğunu? sizde bi cahillik var önden gördüğünüz organın darlığına bakmaya calışıyorsunuz.
Ne alakası var? Gördüğüm bir bilgiyi teyit etmek istemişimdir olamaz mı?
Kardeşim o zaman bakire kızın içini nasıl ölçtügunu şöyle saçma sapan bilgiyi teyit etme
Sana ne
hahah cahillikten ölceksiniz :D
Tamam en kültürlü sensin
böyle basit şeylerle kültürlü olunmuyor. bi türk kızlarında var :D
Bilmemek değil öğrenmemek cahilliktir :)) ben öğrenmek için sordum istersem 5+5 kaç eder bile sorabilirim
bunu soran bilmem kaçıncı kişisin. bazı şeyleri sormadan öncede bi mantık kurman lazım. bunu şimdiye kdar netten öğrenmiş olman lazım bile sormaya gerek duyulmaz :D
belki puan kasmak istemişimdir olamaz mı bundan daha saçma sorular oldu bu kadar da sorgulamamak gerek bir soruyu 😀
ondan daha sacma sorularıda cok gördüm daha beter cevap verdim onlarada :D getir kumpasla ölçelim darmı genişmi :D
Tamam getiriyorum konum at
eskişehir
Tüh aynı şehirde değiliz
olsun ucarak gel
Sen gelseneee
senin neresi
İst
herkeste İstanbul mu anasını satayım :D
Galiba ahahah
Biraz da buraya taşının 😂
Olmazzz
Kalabalık yerde yaşanılmaz
Alışınca yaşıyosun:((
Neyine aliscan askerlik yaptım orada çekilmiyor 😂
Hahahajjsja doğma büyüme ama benim
Yeni yerler keşfet artık 😄
Ya anlaşılır'da birisinin yardımcı olması lazım tek başına olmaz ki olsa bile zor olur yani
Birisi masıl yardımcı olcak
Var tabi bunu anlayabilmenin tek bir yolu var
Her iki elin baş parmağını yavaşca şok bu şekilde anlarsın ama dikkat et bakire isen kendini patlatma
Bakireyim
Deneme o zaman kendine zarar verirsin görüntüsüne bakınca dar olup olmadığı anlarsın
Cetveli eline al vajinaın iki dudak arasını ölç
Aynayla bakabilirsin
Troll bir cevap mı bu :)
Cicim bakire kızın zaten dar
önce parmakla sonra vibratör al
Hayır canım anlayamazsın
3 parmak gırıyorsa geniş
Içine girilmeden anlaşılmaz
Bakireysen dardir
Hayır girmek gerek önce
Girmeden olmuyor mu
Yok girmek sart
Tamam sag ol
Rica ederim
Serçe ağzı kadarsa dardir
Görmem ve dokunmam gerekir yorum yapabilmem için.
Çocuk çıkacak işte ha dar ha geniş
Belki çıkmayacak
Penis girecek en azindan
Her bakire vagina dardır dertlenme
Aslında bakarak anlaşılır
girerken zorlandiginda anlarsin
ben anlatırdım ama görüş şikayet yer
Bakireysen nasıl geniş olucak zaten
Başkalarıyla kıyasla işte
Bakire isen dardır zaten
bakireysen dar olur
Daha hicbisey bilmiyosun dimi 😅
ne?
Bahsettigi darlik senin bildiğin gibi değil, dar olan kadinlar normao dogum yapamaz sezaryen yaparlar, kemik yapisi dardir, cok nadiren bulunur,
Bakireysen dardir
Dar merak etme
Bakireysen dardır
At bana soylerim
Dardır o zaman
Elini sok
Yaş kaç
19
Dar
Taze daha
Hmm tamam
😋😋