Erkekler yine bi şekilde ölçersiniz ama biz kızlar nasıl ölçeceğiz anlayacağız? jinekolojik muayne olamıyorum çok acıtıyor bunun bi ölçüsü ya da anlaşılır tarifi yok mu çok merak ediyorum. Normal ilişkide ilk başta hep zorlanıyor ama kayganlaştıkça gevşedikçe öyle olmuyor. Bunu bi ölçüsü yok mu atıyorum 1 parmak giriyorsa rahatça, geniştir gibi? Salladım şu an ama bunun gibi bi ölçme tarifi yok mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılVajina zaten yapısı gereği esnek olmalıdır! Gerek seks gerekse doğuma elverişli olması için! Vajinandaki sana zevki hissettiren sinirlerin uyanık, kasların sıkı ise buna ''dar'' diyoruz aslında! :)
Bunu anlamanın tek yolu, penis yavaşça içine girerken senin bakışlarındaki ve yüzündeki mimiklerin gerçek cevabı yansıtacaktır <3
19 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim güzel aydınlattığın için 😊
- 1 yıl
Bilgi saklamayı sevmem :) Sekste zevk alarak ve ıslanmış halde yaşadığın müddetçe, ne sana ne de partnerine ''dar vajina'' hissi yaşatamazsın bunu biliyorsun umarım :))
Soran1 yılAma sıkı olması her ne kadar ıslanmış olsa durumu değiştirebilir
- 1 yıl
Seks esnasında kadının aldıgı zevkten dolayı ''normal doğumda bebeği çıkartacak kadar esneme özelliği olan'' vajina dudaklarını ne kadar istesende iste Dar - sıkı tutamazsın! Çünkü kadının aldıgı zevk, vücudunun gevşemesine neden oluyor! Zevk aldıkça iç ıslaklığı da daha kolay kaymaya elverişli olur!
Erkek seks esnasında penisini kadının G noktasına vurmaya çalışır gibi kullanırsa ancak o zaman her iki tarafta sıkılık hissi veren o sürtünmeyi yaşayarak daha doygun orgazmlar yaşar ;)
Soran1 yılGerçekten baya bilgilisin bu konuda tebrikssss. Yani erkeğe dar hissi vermek için fazla ıslanmamak gerekiyor aslında 🫠😂
- 1 yıl
İlk cinsel deneyiminde çok ağladın mı merak ettim çünkü sende ekstra bi şey var sanırım vajinismus olucakmış ama son anda vazgeçmiş gibi... dm. de bi merhaban olur mu diye bakasım geliyo ara ara :))
Soran1 yılİlk deneyimim 1 ay sürmüştü 1 ayın sonunda olmuştu
- 1 yıl
Aynı anda yazmışız :) Erkeğe dar hissini verebilmek için bi senin dediğin var ''çişini tutar gibi'' kendini sıkmak ama içine girip çıkarken sabit tutamazsın kendini :P İkincisi kadının az ıslanması ama bu zevk aldıgın müddetçe imkansız ama bunun çözümü 2. sekse devam etmek! Onda kadın biraz daha kuru oluyor ilk sekse göre :)
Bir de sekse hareket katmak önemli! Tek bir pozisyonla başlayıp bitmektense, kadını evirip çevirerek ;) O orgazm yaşanana kadar 2-3 pozisyon yaşanmalı hatta 2 pozisyon arasına oral katmak hem hazzı güçlendiriyor hem de araya sokulan oral seks ile erkek daha hassaslaşabiliyor - 1 yıl
bana bi merhaba yazsan, sohbet bitince gitsen! Herkese artık bu kadar açık olmasak ne bileyim :/
En İyi Cevaplar
1 yılİlk girişte dar olur hepsi.. sonra ıslandıkça rahhatlar.. çünkü elastik bi yapısı vardır vajinanın.. aksi takdirde zsvk almaz kadın ce hep acı çeker.. ölçüsü olmaz aa ilşki sırasında ses çıkıyorsa geniştir..
12 Yorumla
Soran1 yılGüzel bi cevap oldu teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim.. geceniz güzel olsun
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılVajina yapısı gereği sulanınca zevk alınca esner 5 6 cm kadar açılır, ama haz, gevşeme yoksa ne soksan açır, okadar dert etme sulanınca her şekilde girer, sıkı olması ayrıca iyi erkek için 👍
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
33Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılVajinaya Geniş diyen erkeğin penisi de bamyadir yanı. 😘 Bamya penisten Nedret ediyorum hem küçük hem laf söylüyor 😂 parmağım daha iyi
65 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGenisleidni düşünüyorsan seks sırasında cisini tutuyorsun ya o hakareti yap adam dicek daraldı felan 😂 al sana yontem
- 1 yıl
Bazi fındıklar laska oluyor geniş kolum girer 😂
Cevap sahibi1 yıl@Bilgisizbilgin07 onlar genelde esc olanlardır y
- 1 yıl
Sende ki nasıl
- 1 yıl
Dar anladım vermişsin cevabını zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılYani vajinanın dar geniş olması değil önemli olan içine giren erkeğin cinsel organıyla uyumlu olması önemli iki tarafında zevk alması önemli Eğer doğum yapmadıysan Vajinan geniş değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılbunu bilip napacan ki anlamadim yani sana ne katacak anlamadim hani seklini sorsan anlarim ya da memelerinin buyuklugu sarkikligi vs ama icindeki darligini yok kac milimetre cm falan ne isine yarayacak ki
04 Yorumla
Soran1 yılMerak ediyorum derinliğini ve genişliğini
Cevap sahibi1 yılo zaman elini sokacan knk sdjkf
Soran1 yılElim girmez abartma
Cevap sahibi1 yılahjsdfjhsdf knk asil sen abartma ama merak ediyorum diyorsun artik girebildigi kadar az cok anlarsin hepsi girmese de birazini sokabilirsin yani baska biri olsa karsinda o tabi rahat sokar sen kivirip sokabildigi kadar artik
Gizli Üye(30-35)1 yılHala zorlanıyorlarsin alirken darsindir tabiki bu erkegin penisi senin ıslaklığın ile de alakali yapmadıkça toparlar zaten birde cok sık yapmiyorsan genişleme o kadar tabiki uzun kalın degilse partnerin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılIcine giren sey doluluk hissi veriyorsa, tüm duvarlarını sanıyorsa darsin. Ama vajina zaten esnektir. Icine aldığı şeyin şeklini alır. Sen aldığın ve verdiğin hazza bak. Gerisini düşünme...
08 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBir Çin atasözü derki " önemli olan kuyunun derinligimi yoksa , ipin uzunluğumu " onun gibi bir durum. İp kısa ise kuyu derin ip uzun ise kuyu küçük. 😉
Soran1 yılHahahahhahaha çok komiksin ya 😂😂😂
Soran1 yılEvet doluluk hissi veriyor bu arada nasıl bi felsefe yaptın beynim yandı şimdi küt mu küçük olsun ip mi uzun anlamadım djjdjd
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim. 😉😀
Cevap sahibi1 yılAnlama zaten boş ver. keyfini cikart yeter.
Cevap sahibi1 yılKac beraberlik yaşadın? ( farkli kişilerle )
Soran1 yıl2 kişi oldu tek neden ki
Cevap sahibi1 yılİkisinde de aynı dolulugu hissettin mi?
Gizli Üye(18-24)1 yılyani evet parmak deneyebilirsin de neden anlamaya calisiyorsun bunu
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Wlet büyük ve kalınca dar olur muhakkak, çok ilişki yaşadıysam biraz genişlemiş olur
00 Yorumla
1 yılİyice ıslattıktan sonra 2 parmağın rahatça giriyorsa geçmiş olsun çift şeritli tünel olmuştur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılBunu ancak ilişki esnasında anlayabilirsin ya da bakire değilsen başka tekniklerle anlayabilirsin
00 Yorumla Anlayamazsın ıslandıkça zevk aldıkça genişler.. sonrasında tekrar daralır..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKendı normql halı dar tabıkıı bakıre degılım ama dardım
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDar mı değil mi büyük bir penisle denense anlarsın bence
Örnegin benim penisde iridir. Görsen zaten korkarsın direk engellersin korkudan😂00 Yorumla
1 yılBence vajinanın dış yapisi herkeste farklılık gösteriyor ama darlığı hemen hemen aynıdır doğum haricinde zamanla ilsiki yasadikca farklılık gösterebilir
02 Yorumla
Soran1 yılEmin misin
- 1 yıl
Benim düşüncem iki kadın ikiside ilkke ilişkiye giriyor bence söylediğim gibi ama sonrasında biri hergun girer diğeri ayda alemde bir ortaya dar geniş kavramı çıkıyor. Ama dış yapisi büyük küçük dudaklı vs. Birsuru çeşidi var
Gizli Üye(30-35)1 yılEşime 2 parmak giriyor penisimi de sarıyor güzelce ama kalın benimki
02 Yorumla
Soran1 yılKalın olunca genişliyor mu bu şey yoksa nasılsa öyle mi kalıyor
Cevap sahibi1 yılÖzelden çıkayım yaz istersen sorabilirsin istediğini burdan takip edemiyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılYöntemi var çünkü genişleyebiliyorsun. Anlatabilirim tekniği denersin
05 Yorumla
Soran1 yılDinliyorum
Cevap sahibi1 yılParmak ve pozisyon egzersizleri anlatacağım da buradan nasıl anlatabilirim
Soran1 yılBurdan anlatamaz mısın
Soran1 yıl🥹🥹
Cevap sahibi1 yılmaalesef
Gizli Üye(30-35)1 yılDar olsa ne olucak sanki sen kullaniyorsun erkekler kullanacak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılaskim mesela ben 1 parmak bile sokamiyorum ama cok rahat yapanlar da var 1 2 arasi degiskenligi normal demek ki ya takma cok
57 Yorumla- 1 yıl
Dar dan da dar o. halde seninki. Elmas elmas
Cevap sahibi1 yıl18 yasindayim bu yaslarda herkesin boyle saniyordum
- 1 yıl
Bak onu bilmiyorum. En genç ilişkiye girdiğim 23 24 yaşındaydı. O tecrübem yok maalesef. Ama bunun yaşla alakli olduğunu sanmıyorum biyolojik bence. sevgilin çok şanslı mesela.
Cevap sahibi1 yılanladim benim de cok bilgim yok herkwste boyle sanmistim
- 1 yıl
Ne kadar özel bir fındığa sahip olduğunu bir bilsen lhkgjfjgk
- 1 yıl
Nerede yaşıyorsun
- 1 yıl
Sustun.
1 yılSarraftan Bilezik ölçüm aletini iste nereye kadar giderse ona göre ölçünü bilirsin 😂 (şu an çok yaratıcı bi ölçü aleti bulmuş olabilirim)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı.
1 yılDar olunca ne oluyorkine
45 Yorumla- 1 yıl
Kadın dediğinin cevabı böyle olmalı! Yorum yapan diğer kızlar benimki daha dar savaşına girmiş resmen.. ''sözüm ona kadınlar''
- 1 yıl
@QwMariner gitmeme izin vermedi sevenlerim
- 1 yıl
@MmartKedisi cinsel ilişkiye girmedim dar mı bilmem dar olunca ne oluyor onuda bilmem o kadınları da hiç anlamam dualarda buluşalım sevgiler
Görünüşü belli ediyor
02 Yorumla
Soran1 yılHangi görünüşte olanlarınki dar oluyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. En fazla ne kadarı sorunsuz aldın
010 Yorumla
Soran1 yılÖlçmedim ki bunu ne kadar aldım diye
Soran1 yılHayır öyle biri olmadı hiç
Soran1 yılEcel terleri döktüm ama 20 denk gelmedi
Soran1 yılEvet beğeniyorum
Kuş parmağın bile girmemesi lazım
02 Yorumla
Soran1 yılAbartma istersen
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAnlayamazsin bişey girmdden
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. cevabını ben verebiliirim
02 Yorumla
Soran1 yılDinliyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılGörsem anlarım aslinda ne de güzel olur görsem güneşi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Öğrendiğinde ne değişecek peki?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılPenis kalınlığına bağlı darlığı hissetmen
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYattigin erkeklere sor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılIslanınca gevşemede oluyor orası esnek bir yapıda
00 Yorumla
1 yılYahu neden bunu ölçüyorsun
013 Yorumla
Soran1 yılMerak işte siz ölçmüyor musunuz aaaa
- 1 yıl
Ölçüyoruz da darlığını değil de sen dd derinliğini ölçebilirsin
Soran1 yılNasıl olcak peki
- 1 yıl
Bir şey sok sonra çıkar ölç cetvelllennn
Soran1 yılHahahahaha bak ya dalga geçiyor bende ciddi ciddi dinliyorummbide dkkdkdkd
- 1 yıl
Yahu ölçme ölçme öyle şeyler. Hayır yani ben 18.5 cm olduğunu biliyorum da neyime yarıyor
Soran1 yılYuhhhh
En azından öğrenmişsin işte kendin hakkında bi bilgin artmış oldu- 1 yıl
Lütfen sok bişey ve çıkar ölç hepimiz kurtulalım
Soran1 yılTamam bakcam bende çok merak ediyorum ama öyle 18 cm felan sokamam hayatta girmez de zaten zjjsjksksks
- 1 yıl
Girer zorlarsan 😁 ölç de yaz bana merak ettim 😆
Soran1 yılNeyle denicem bilmiyorum ki
- 1 yıl
Yaz bana yaz
Soran1 yıl😂😂😂 söylemiyorda bak ya
Bakire misin
08 Yorumla
Soran1 yılDeğilim
Soran1 yılÖyle bi vajina yok yalnız
Soran1 yılÖmür boyu bakire kalacak yani
Soran1 yılSadece bakirelerin mi dar oluyor yani
1 yılİstersen genişleteyimm biraz
015 Yorumla
Soran1 yılBöyle bişey niye istiyim
- 1 yıl
Genişletirken baya zevk alacaksın çünkü kaç yaşındasın
Soran1 yıl25
- 1 yıl
İyiymiş 20 bende 185 boy 85kg sporcuyumm beyaz ten kahve saç falan sen nasılsınn
Soran1 yıl1.65
60 kg felanım beyaz ten kahve saç mavi göz- 1 yıl
Off süpersin kesin pembedir seninkii
- 1 yıl
Benimki kalın bu arada baya cok işine yararim yani😁
Soran1 yılMesaj göndermem için seviyem yeterli değil
- 1 yıl
Çok kalın aldın mı hiç
Soran1 yılHayır
- 1 yıl
Kalın ve 16cm tatmak ister misinn baya kalın ama içini yara yara girerimm😁
- 1 yıl
Bu zamana kadar kaç kişiyle yaptın da dapdarsin hala
Soran1 yıl2 kişi oldu tek
Dar mıyım onu merak ediyorum işte- 1 yıl
Bunu buluşursak söyleyebilirim aslında😅 hangi şehirdesin
- 1 yıl
Tkp atsan bana artık
Bakirelik var mı
08 Yorumla
Soran1 yılYok
Soran1 yılVar evet çok ıslanıyorum
Soran1 yılHayır
Soran1 yılHayır o da yok 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Gizli Üye(36-45)1 yılTakma bence bunu
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılVajina esnek bişey sen sulandıkça gevşer oda
Soran1 yılTamam esniyor ama kendi normal hali nasıl acaba dar mı geniş mi
Cevap sahibi1 yılDar olur sulandıkça açılır
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılOlcusu yok ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılParmakla ölç
06 Yorumla
Soran1 yılNasıl anlıcam peki
Cevap sahibi1 yılKaç parmağın sığıyor şu an
Soran1 yıl1 parmak
Cevap sahibi1 yılHangisi
Soran1 yılİşaret parmağım
Cevap sahibi1 yılÖzele gelsene
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBi uzmandan yardim almalısın 😅🖐️
00 Yorumla