Cinsel Yaşam Sanalda sexting yapmak hoşunuza gidiyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 ya da yapmam diyen tarafmisiniz Sanalda sexting yapmak hoşunuza gidiyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gerçeğe dönmeyecekse hayaller dünyasından öteye geçmediği için mastürbasyon. gibi görüyorum 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hayal kurmayı seven birisiyle empati kurabilirsen harika sonnalabiliyor <3 0 0 Yorumla
1omerryildirimm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl yapılır arada kafa dengi biri denk gelirse ama reel tercihimiz 0 0 Yorumla
Onurrr007 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Libidom konttol edemicem seviyeye çıkmışsa yapabilirim 0 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Gerçeğini yapamayanlar veya yapmayanlar için ideal 0 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Bu işin sanalı, reeli diye bir ayrımı yok. Seks sohpetlerini çok seviyoruz... 0 0 Yorumla
mehmetkrcal Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yapmasını bilenle güzel oluyor. Saçmalayan çok fazla kişi var. 0 0 Yorumla
Murat87 Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Kadın kezban değilse ve fotoğraf/video paylaşımı varsa bayılırım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet çok severim. Hayal gücüm de çok geniş olduğu için karşımdaki kişiyi fotoğraf video göndermeden deli gibi boşaltabilirim. 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. fantezilere ve cesaretine göre değişir, uyumlu birisi ise harika bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sadece sesli yapmak hoşuma gidiyor sesim erkeksi olduğu için kızlarda zevk alıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet yapıyorum bazen. Ve zevkli oluyor. 8 2 Yorumla MmartKedisi +1 yıl Hayal kurmayı seven birisiyle empati kurabilirsen harika sonnalabiliyor <3 Yorumla Yalnızkurt0634 +1 yıl kesinlikle, insan bazen farklılık olsun diye bile isteyebiliyor. Yorumla
Yalnızkurt0634 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Atıştırmalık olarak sadece. Sesli görüntülü sonrasında da reel çok daha iyi. 0 0 Yorumla
Feyzakaraman Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 76% +1 yıl Yaparım, tabi gerçeği kadar olmuyor ama idare eder 1 3 Yorumla Sagoreco33 +1 yıl Ses atarak daha güzel oluyor ama Yorumla Feyzakaraman +1 yıl @Sagoreco33 Öyle denemedim hiç Yorumla Sagoreco33 +1 yıl Ses tonu cok etkili ses tonundan etkilenir misin sen Yorumla
masörrimminxx Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl yanı real ıyıdır ama arada yapılabilir 0 1 Yorumla masörrimminxx 1 yıl sen severmısn Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bilen biri ile güzel evet 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. yani mıy mıy ay o ne bu ne demezsse bi denenir:) 0 0 Yorumla
tetikci13 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kiminle yaptıgına baglı ı 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Yapmam diyen tarafım et ete değecek 0 0 Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. Mallıktan öte değil 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bazen gerçeğinden bile güzel ama bilen biri ile 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. cok severım 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. gidiyor 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Partnere bağlı 0 0 Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Senin gidiyomu 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ay ben korkarım😨 0 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Tanımadan olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Gerçeğe dönmeyecekse hayaller dünyasından öteye geçmediği için mastürbasyon. gibi görüyorum
Hayal kurmayı seven birisiyle empati kurabilirsen harika sonnalabiliyor <3
yapılır arada kafa dengi biri denk gelirse ama reel tercihimiz
Libidom konttol edemicem seviyeye çıkmışsa yapabilirim
Gerçeğini yapamayanlar veya yapmayanlar için ideal
Bu işin sanalı, reeli diye bir ayrımı yok. Seks sohpetlerini çok seviyoruz...
Yapmasını bilenle güzel oluyor. Saçmalayan çok fazla kişi var.
Kadın kezban değilse ve fotoğraf/video paylaşımı varsa bayılırım.
Evet çok severim. Hayal gücüm de çok geniş olduğu için karşımdaki kişiyi fotoğraf video göndermeden deli gibi boşaltabilirim.
fantezilere ve cesaretine göre değişir, uyumlu birisi ise harika bence
Sadece sesli yapmak hoşuma gidiyor sesim erkeksi olduğu için kızlarda zevk alıyor
Evet yapıyorum bazen. Ve zevkli oluyor.
Hayal kurmayı seven birisiyle empati kurabilirsen harika sonnalabiliyor <3
kesinlikle, insan bazen farklılık olsun diye bile isteyebiliyor.
Atıştırmalık olarak sadece. Sesli görüntülü sonrasında da reel çok daha iyi.
Yaparım, tabi gerçeği kadar olmuyor ama idare eder
Ses atarak daha güzel oluyor ama
@Sagoreco33 Öyle denemedim hiç
Ses tonu cok etkili ses tonundan etkilenir misin sen
yanı real ıyıdır ama arada yapılabilir
sen severmısn
Gidiyor konuşup görübtülü boşalmak çok rahatlatıcı
Bilen biri ile güzel evet
görüntülü olur ise evet
yani mıy mıy ay o ne bu ne demezsse bi denenir:)
Kiminle yaptıgına baglı ı
Foto atan kız olursa
Olur
Daha çok azdırmak hoşuma gidiyo
Yapmam diyen tarafım et ete değecek
Evet
Nasıl yapıyon
Mallıktan öte değil
Bazen gerçeğinden bile güzel ama bilen biri ile
Evet gidiyor senin.
hiçbişey reelin yerini tutmaz
Denemek isterim hiç yapmadım
Hayır insanın hissetmesi lazım bence
Yapmam yapmadım
İyi partner bulduğumda çok zevkli oluyor.
cok severım
hayırr
gidiyor
Nadir olarak yaparım
Bunu iyi yapan kadın pek yok
Partnere bağlı
Sen peki
Mesajda sarmıyo
Evet çok hoşuma gidiyor
Evet
gidiyor
Senin gidiyomu