Gercekten yaşıyormuşum gibi hissettiren de oldu, hiç zevk alamadığım da oldu. karşındaki kişiye bağlı tamamen, hoşlandığım biriyse zaten hemen yükseliyorum🙂
Ne yapıyor ya insanlar oturup konuşuyor cahil misin ben eminim ki sen evde masttan başka bir halt yaptığın yok o baskıları sende görüyorsun siz karşıdan sürekli bekliyorsunuz ve kolay kolay da yanaşmazsınız kanser vericii Kızlarsınız bana kendini anlatma
Neden gerçekler acıtıyor seni boş hava verme sende ben toplumsal sorun diyorum sen hala boş konuşuyorsun kendini ifade edemeyecek kadar düşmüşsün özele gel desem korkudan ayağın elin titter acaba yollu damgası yemem 5 saat düşeceksin gelemeyeceksin en iyisi bastırmaya devam köle gibi diyeceksin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır tabiki dünyanın en a. ptalca şeyi. Sadece zevk alıyormuş gibi mesaj atıp başımdan saviyorum zevk alan var mı cidden
O iş eegen işi ergenken zevk alınıyor.
Gercekten yaşıyormuşum gibi hissettiren de oldu, hiç zevk alamadığım da oldu. karşındaki kişiye bağlı tamamen, hoşlandığım biriyse zaten hemen yükseliyorum🙂
@GlowsGo hayır
Ahah peki
Yapalim mi
Eğer karşındaki kişi istekliyse bazen gerçeğinden daha zevkli oluyor 😊
Ergenken çok zevk alıyordum, karşıdaki de alıyordu.
Ama artık çok sıkıcı, itivi geliyor.
Küçükte olsa bir zevki vardır ama hiç tercih etmedim kendimi avel gibi eve kapatıp pc karşısında takılamam sasdf
Güzel olur ya
😎👍
Hayir
Başına geldi hiç bu mevzu
Geldi konuşurken veya yazisirken bi haz almiyorum
Sesli mi seviyosun
Ulaş bana
Reel seviyorum
Dünyanın en boş işi.
Çok abartılıyorlar yazışma falan sıkıcı oluyor nude işi bu iş biter :D
Nude işi de saçma. Gidin gerçek insanlar ile sevişin
Sen veriyor musun ki eve kapanmışsınız tabular aileler derken nasıl bulalım Kızlarda yoklukta onlar ne yapsın büyük büyük konuşuyorsun birde
Vermek ne iğrenç bir kelime. Senin sevişmemen normal. Daha konuşmayı bilmiyorsun. Ben sevişiyorum benim bir sorumum yok
Sanki tek taraflı birine bir şey yapıyoruz. Bizim hiç şeyimiz yok. Önce o beynini düzelt, belki bir kadını orgazm etmeyi başarırsın
Ne yapıyor ya insanlar oturup konuşuyor cahil misin ben eminim ki sen evde masttan başka bir halt yaptığın yok o baskıları sende görüyorsun siz karşıdan sürekli bekliyorsunuz ve kolay kolay da yanaşmazsınız kanser vericii Kızlarsınız bana kendini anlatma
:D beni kendinle karıştırma
Bak attığın yalanları görmezden geliyorum sen libidosu yüksekmiş gizli bir Kadınsın korkuyorsun ifade etmeye sanki bilmiyorum sen hiç yememişsin
Skkskssk abi sus cidden ben senin gibi değilim. Anca boş boş konuş. tam incel havası veriyorsun
Neden gerçekler acıtıyor seni boş hava verme sende ben toplumsal sorun diyorum sen hala boş konuşuyorsun kendini ifade edemeyecek kadar düşmüşsün özele gel desem korkudan ayağın elin titter acaba yollu damgası yemem 5 saat düşeceksin gelemeyeceksin en iyisi bastırmaya devam köle gibi diyeceksin
Keşke bu öz güvenini gizli yorum yapmadanda görseydik🙂
:D neden? Tacize uğramam kolaylaşsın diye mi? Önce bir adam olmayı öğrensin millet sonra ben gizlenmeden de yazarım
😊👍
Karşımdakine bağlı
Hu huuu
Bukuşmadan önce güzel oluyo
hem de nasıl😍😘
Hu huuu denemeye hazırım
Boş. Gereksiz.
Eşlik eden yokki
Evet alıyorum
@Realhopes Dayı benden 25 yaş büyüksün biliyorsun di mi
Yüne mi amcalar
Ben pekiii