ya da hiç söylemiyor aslında söyleseler her iki taraf içinde zevkli olabilir bence.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
ya da hiç söylemiyor aslında söyleseler her iki taraf içinde zevkli olabilir bence.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ayip diye dayatildi bugune kadar kadinlara. Aslinda hala oyle
ayıp diye bir şey yok eğer cinsel olarak paylaşım yapa biliyorsan partnerinle ya da eşinle neden ayıp olsunki? @moonlover112233
artık pek kalmadı herkes yaşamaya başladı
Biri sana surekli ayip ayip diyorsa (millet, aile) ister kocan olsun fark etmz sen onu bilincaltinda “ayip” olarak tanimlarsin ve utanirsin
Instagram ve gercek hayati karistirmayin
önceden bende senin kafadaydımda artık millet aşmış kendini fantezi falan yatakta kalmıyo resmen yaşıyolar özellikle ünideki tayfa
ama bunu yenmek gerekmez mi @moonlover112233 ?
istek atma sebebin nedir hakaret etmeden önce geçerli bi sebep bekliyorum?
Esler arasinda bu utangaclik yenilmeli bence. Ben evlenmeden iliskiye karsi oldugum icin sadece evlilikte yensinler diyorum
@miyavlandınızzz atmadim
Bu konuda katılıyorum utangac hemcinslerimede kızıyorum evlisin yani fantezilerini kocana paylaş konuş ifade et yani gözü dışarda kalmasın
ama evlenince de bu süreçte ilişki yıprana bilir ama kararlara saygı duymak gerek @moonlover112233
sen diil bebişim abaza sapık tek hücreli mahlukatın teki attı soruyu soran burada biraz konustuk açık yazdık ya profil b*k var gibi istek atıyolar oradan bakınca yollu sanıyolar ibineler
@miyavlandınızzz sorumdan defolup gider misin.
İstedigini alamayan aç köpek jsjsjs böyle havlar senin sorunla işim yokki burdaki hemcinsim olan arkadaşa görüş belirttim kişiligi ve karakteri bozuk ruhsuz sapık
@miyavlandınızzz kızım evde kaldığından mı bu kadar malsın yoksa hepmi maldın?
1 ben senin kızın falan degilim agzını topla pis sapık ahlaksız köpek 2 benim özel hayatım senin gibi bir pisligi artıgı ilgilendirme yüzsüz gibi istek atıpta it gibi havlamaya başlayan sensin ben sana istek atmadım istediginz olmayınca böyle aşagılık kompleksine girersin hadi yürü velet
@miyavlandınızzz :D :D :D söylediklerimi destekleyen yorumun için sağol by
Hadi salyalarını sildiysen ziktir olp gidebilrsn
@miyavlandınızzz :D :D allahım yaa ne insanlar var
Yav sana otzbir malzemesi olmak için mi söylesinler? Neden yani? Bi de neden fantezi aöylesin. Hele bi düzgğn yapın. Bütğn kuşları s.. ktiniz bi leylek kaldı awk
o leylekte sensin yakında si****ler seni merak etme...
:D
"leylek de" diye yazılır. Ama önemli değil.
:D :D :D :D
Şu abazanın hakkından sen gelirsin anca :D
Estağf. Her erkek abazadır da, böyle kadınları s.. lak yerine koyar gibi soranlara ayar oluyorum.
git başka yerde ayar ol @hullanza
Sana da söyleyince o... gözüyle baksalar sen de söylemezsin
Karşı taraf soğur diye
Niye soğusunki?
Ben oldukça dobrayim bu konuda
iyiymiş sevindim.
Ne tepki alacaklarını bilmediklerinden