Sorumu görselsiz bırakmanıza, gücendim alındım :D
i.pinimg.com/.../...960d19e9b270c4267540385781.jpg
Selamss
.. bekler miii¿
#sosyetic
Bir dahakine o görseli soruyla beraber koy kesme passat gibi duruyor heyecanı zevki kalmıyor sjsjs😅
Eğer sevgili/nişanlı kadın bakire ise tabiki beklenir. Daha önce cinsellik yaşadıysa da zaten birlikte oluyorrdur olmuyorsa da çifte standart sayılır haksızlık bu. 😂
Görselimi kaldırdılar djsj :D çok terbiyeliyiz bu günlerde açık saçık geldi herhalde
Vay terbiyeliler shshsh sitemiz cok namuslu olmaya başladı 😅😅 sahibi mi değişti acaba : ) cinsellik konusu kalkmasın yarın bir gün sitenin girişinde kapanıyoruz yazmasın :D
shsjs olur mu olur :D görselde bir şey yoktu ama neyse
Senin görsellerinde hiç bir şey yok zaten canım en fazla ölüyü diriltir cinsten 😅🤣
😏😏
Her insanın cinsel tercihleri ve beklentileri farklıdır. Bazı insanlar cinsel ilişkiye girmeden önce evlilik gibi daha bağlayıcı bir ilişki formu yaşamayı tercih edebilirler. Bu, kişinin değerleri, inançları, kültürel etkileri veya bireysel tercihleriyle ilgili olabilir.
Cinsel ilişkiye girmek veya evlenmek konusunda her iki tarafın da rızası ve anlaşması önemlidir. İlişkideki her iki partnerin de birbirlerine saygı duyması ve karşılıklı anlayış içinde hareket etmesi gerekmektedir. Bir partnerin cinsel beklentilerini anlamak ve kabul etmek, ilişkinin sağlıklı gelişimi için önemlidir.
Eğer siz ve partneriniz cinsel ilişkiye girmeden önce evlenmeyi tercih ediyorsanız, bu kararı saygıyla karşılamak ve anlamak önemlidir. İlişkinizi sürdürürken iletişim, dürüstlük ve karşılıklı anlayışı sürdürmek, birbirinizi daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir. Bu süreçte, beklentilerinizi ve sınırlarınızı net bir şekilde ifade etmek önemlidir.
Her ilişki, kişisel tercihler ve dinamikler tarafından şekillenir. Önemli olan, partnerinizle uyumlu bir şekilde hareket etmek, karşılıklı saygı göstermek ve ortak bir çözüm bulmaktır.
Bekler.
Sekse gelince medeniyette Amerikayla yarışan tc erkeği konu insan ilişkilerine gelince kadın erkek arkadaş olamaz der.😂😂 Medeniyet seviyeleri sadece öndeki 2 gram çıkıntılarına gelene kadar😂 Yerim onların medeniyetlerini, beklesin. Sanki kapısında zilyon tane kız yatmak için bekliyorda beni bekleyemeyecekmiş 😂😂
Hdjddj oha cuk oturdu
😂😂😎
Ben beklerim yani saygı duyarım partnerime. ama evlendikten sonra ayrılıp boşandığımız zaman da ayın şey olmuş olacak. yani yine de cinsellik yaşamış ve ayrılmış olacağız. yine de kendi kararı tabi ki de. seks için evlenene kadar beklemek veya beklememek kişinin kendi tercihlerine ve değerlerine bağlıdır. Önemli olan, karşı tarafın rızasını ve paylaşılan değerleri gözeterek, ilişkiyi sağlıklı, dürüst ve saygılı bir şekilde sürdürmektir.
Cevap
75Cevap
Seks olmazsa olmaz değildir ki. gerçekten seviyor isem onu çok isterim elbette ama beklemem gerekiyorsa da zor olsa da bunu yaparım.
26 yaşındayım uzun süreli sevgililerimde oldu ama cinsellik yaşamamayı tercih ettim. Hala evleneceğim insanı bekliyorum.
İnsan eşine özel olmalı. Evlenmeden yaşanmamalı bence
Bundan sonrada düşüncem değişmez
Seven insan evlenene kadar bekler.
Beklemeli
Aldatmadan beklerse helal olsun. Şu söyledigim şeyi zaten yapmalari gereken gayet normal olağan bir şeyken, olağanüstü bir şeymiş gibi takdir edilecek bir lütuf haline getirenler sağolsun 😂
djsjsj :D kahkaha attım
Haklısın 😁
Eğer sevdigi kiz bakireyse ve eğer evlenene kadar bunun böyle kalmasını istiyorsa, sevdiği erkeğin buna saygı duyması gerektiğini düşünüyorum. Buna saygı duymaz ve ilişki için zorlarsa bunun kızı zora sokmaktan başka bir şey olmadığını düşünmeye bir erkek benim gözümde saygılı ve evlenilecek bir erkek değildir.
Ben beklemem saçmalık. Sevmek libidomun önüne geçemez.. Sevdiğimi de aldatmak istemem o yüzden yallah
Güzel bahane. Seven erkek zaten çok uzun beklemeden evlenir. Bu bekleyiş yerine terk ediyorsa sevmiyor, manipüle ediyor demektir
Sadece erkek mi karar veriyor evlenmeye?
Bunun sevgi ile alakası yok ki. Seks erkekler için duygusal anlamda çok da bir anlam ifade etmez. Ona mani olan iki şey vardır biri örf diğeri ise dinidir. Diğer türlü bir erkeğin bunu ertelemesi beklenemez.
yine soru çağırıyor yangınlara 😂😂😂
bekler saygı duyar
Hee yananı görür Allah ee görür inşallah sjsj
ahahahahha kızzzz 😂😂
Beklemekten kasıt yıllarca ise tabiki hayır. Hızlıca kavuşmak isteyenler nikâhlanıyorlar herkesin bildiği gibi.
Ben bekledim gitti aldattı diyeceğim bu kadar teşekkürler
Oha yok artık
O beklerde sen bekleyebilirmisin bilmiyorum 😂😂sanki ateş bacayı sarmış
Sorunun soranla alakası yoktur.
Olsun yaaaa soran insan değilmi 😁😂
Ha yok ruhani bir varlık
Seven değil ama sevdiğine saygı duyan, bekler. Bu iki tarafın aynı isteği aynı anda istemesiyle olmalı..
Elbette bekler. Bu bir saygı ve tercihtir. Sevgilisi bakire ise evlenmden önce yapmaya karşı ise, bekler.
Gerçekten seviyorsa bekler seks için mi sevgili olunuyor ilişkiye başlanıyor? Günümüzde çok var ama hala diyorum seven insan bekler beklemesi gerekiyorsa
seks için evlenmeyi beklemek mantıklı değil. hayatın en önemli parçalarından birinin nasıl yaşanacağından emin olmadığım biriyle bu riski alıp sonra pişman olan milyonlar sınıfına girmek istemem.
Elbette bekler gerçekten seven insan her şey için bekleyebilir sabır ile
Bekler, eğer kız beklemesini istemişse o da seviyorsa beklemeli de zaten
Seven erkek ya da kadın her konuda çok fazla sabırlı davranışlar sergiler bence. Gerçek sevgi her zaman çoğu şeyi tolere eder..
Seven erkek hatta seven insan sevdiğini arzular. Daha önce cinsellik yaşamamışsa ve 5 ay içinde evleneceksek beklerim.
Erkek hep ister bunun evlilikle alakası yok karşıdakinin tutumuna bağlı. Evlilik için bekler mi seviyorsa evet
seks için bekler ama seks dışında olan şeyler uzun zamandan sonra yaşanabilir bence ciddi boyuta evrilmeşse ilişki
Seven bekler saygı duyar yapması gerekeni yapar.. Diğerleri seviyorum demesin..
Bekler tabiki ve beklemelide eğer beklemiyorsa zaten amaç sadece cinsel birlikteliktir
26 yıldır hiç cinsel ilişkim olmadı bekledim yine beklerim soru yok
Sorun
Yani hatunu için sorun yoksa beklemeyebilir. Ama ben beklesin isterim
Evliliğin amacını sadece seks olarak düşünmeyen birisi için elbette bekler
Erkek beklerde kız gel derse erkek hayır demez
Eğer gerçekten seviyorsa ve kaybetmek istemiyorsa sevdiğini o zaman sabırlı olur.
Seven insan saygı duyar.
Beklenmesi gerektiğini düşünüyorsa bekler.
Ben beklemem. Çocuk gibi sınırlar koyarak beni baskilayacak biriyle beraber olamam.
Bu erkeğin iradesine bağlı belki tam olmasada ufak biseyler yaşanması onu idare edebilir
Seven erkeğin beklentisi seks olmayacağı için sorun olmaz zaten
Aşık erkek cinsellik organını evlenene kadar nadasa bırakan erkektir
Tabiki de bekler abla ya seks kaçmıyor ya ♾️ um demişiz bir kere
Beklemez. Bekle bekle sonra sen çok iyi bir insansın ben başkasını buldum güle güle
Tabi bekler seven adam dokunmaz ki ama kadınlar her birlikte oldugu kisiyle evleneceğini sanıyor oysaki seven erkek dokunmaya kiyamaz
Kız bunun garantisini veremeyeceği için beklemez. Erkek emin olsa bekler
kilise papazı değilim usta beklemem bekleteni de hiç sevmem
Gerekirse sevdiğimi ölene kadar beklerim yeter ki beni sevsin
Ben beklerim. Zaten hayatımda kimse yok. Öyle de böyle de bekliyoruz.
Seven kadın ya da erkek fark etmez gerçekten seviyorsa bekemeli eğer karşısındaki ilişkiyi istemiyorsa...
Bekler bence. Her şey seks değil ki.
Bekleyen vardir az olsada
Gerçekten seviyorsa bekler ve saygı duyar.
Bekler tabii , yanii bizim zamanımızda öyleydi 😂
Bekler bence beklemelide
Beklememeli 😃
İki tarafta beklemeli bence doğru olan bu.
Gerçekten seviyorsa bekleyebilir
Bekleriz acelemiz yok
Ben beklemem aşkımdan ölsem bile
Gerçekten severse bekler
Hemen evlenmeye bakar ki sexe kavuşsun 😎
Beklerim önceliklerim farklı
Seven kadın da bekliyor mu peki 😃
oral yapilabilir bence
Yani sırf seks için mi beklicek :)))
Hayır, seven erkek hissetmek ister
Bekleyebilir wma birazda yoklama yapmali bence
Beklemeli beklemek gerekli saygıdan bu