Sevgilim benden hep cinsellik bekliyor en kotu mutsuz animda bile bunu istiyor benim isteyip istemedigimi hiç duşunmuyor eger istemedigimi soylersem cok sinitlenip kızıp bagırıp kotu davranıyor kavga edince bana kufur ve hakaret ediyor ama normal zamanlarda hep cok iyi davranıyor ne istesem yapar hediyeler alır heryere goturur yemeklere cıkartır falan para cok harcar benim için sizce beni seviyor mu sevmiyor mu kafam cok karışık yardım edin
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzelim şu kuracağım cümleleri sakın aklından çıkarma hatta istersen bir yere not et olurda çıkarsa yazarsın tekrar buraya, Tabi inşallah yanılırım, ''Seven bir adam evet çok ister ama değil cinsel yaklaşmakta seni seviyorum derken bile incitmekten korkar seven bir adam sevdiğini asla bir şey için zorlamaz hele ki cinsellik son noktadır, çünkü onun korkmasından daha da önemlisi yanlış anlamasından ve onu kaybetmesinden korkar ve en önemlisi seven bir adam sevdiğim ölsün ve ya ben öleyim ama ona başkasının dokunduğunu görmeyeyim der ! yani bu riski asla göze alamaz, anlaşılan o ki senin sevgilinin senin gidebilme ihtimalinden hiç korkusu yok, hediyeler de seni yanıltmasın sahip olabilmek için gücü yettiği kadar harcayacaktır''
20 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. Evet ister, sonuçta karşısında sevdiği, kalbini hızlandıran sevgilisi vardır..
Ancak senin durumun farklı, seni anlamayan bir sevgili ile arzularını ve gerekirse de şehvetini neden paylaşasın..
Seninle kendi mutlu olduğu anlarda iyi, senin mutsuz olduğun anlarda kötü ise ortada bir sorun var demektir.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeven insan sevdigini incitmez ellemez diye bisey yok seviyodur benim sevgilim dr öyle her dediğimi yapiyo erkek yani tabiki surekli cinsellik dusunuyo ve istiyo biz o kadar istekli degiliz bu yüzden onlari anlayamiyoruz sevgilin büyük ihtimal terazi burcudur eger seni sevmeseydi cinsellikten sonra yani normal hayatinda sana iyi davranmazdi
10 Yorumla
Hep şöyle derler...;
"Ben bunu sadece seninle yaşamak istiyorum. Olacaksa seninle olsun istiyorum."
Hepsine inanma, çünkü onlar ağızlarından çıkanlara dahi inanmıyorlar ;)01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
16Cevap
lh5.googleusercontent.com/.../5oLK8KvalmFQppMwFMhVQIiWAMsZjS5IJGJQVuisVj9rdthMgitTk2ah_IBZvBuC7Hp6_e6WveObjOgRuuQdlmknO_Sg3bXyMprgX7ZZanlQUD3FuHatfqfAwg=w345-h426-nc
kadınların anlayış biçimi-erkekler10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. seven erkek cinsellik degil sahiplenmek ister korur mutlu eder onun gozunun onunde cisnellik degil onu mutlu etmesi sonuna kadar destek hic bir zaman yanindan ayrilmayacak insan sevendir
11 Yorumlaseven erkek kesınlıkle cınsellı dusunmez emın ol buna senı sevmıs olsaydı aklına getırmeyı bırak senın ıstemedıgın bıran seks ımkansız. seks yapmayı bırak göreceksın o zaman asıl yuzunu sevmedıgını anlıyacaksın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen kadınımdan beklerim. Sevgi varsa ortada abartılacak bir durum değil. :):
10 Yorumla Bu yazdiklarina ragmen halen bu öküzle birlikteysen ne diyelim sana...
Seni sadece cinsellik icin kullaniyor...
Acil tarafindan kaç kurtul00 Yorumla
+1 yılSevdigimden beklmem sadece olmasi gerektigine inanip daha fazla yakinlasmak icin arac olarak kullanirim. Ve de beni sevdigini gormek icin...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDozu kaçırmayacak şekilde isteyebilir ama herzaman olmaz karşı tarafında arzularına kulak vermek gerekir..
00 Yorumla
+1 yılBence o seni sevmiyor ya da sevgının anlamını bilmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbana kalırsa sevmio gbi. onu dene bir ayrıl bakalm ertesi güne arayıp yalvarcakmı
00 Yorumla
+1 yılsevgi filan göremedim ben. alışveriş daha çok.
00 Yorumla
+1 yılarabaya benzini sürmek için koyarsın.
11 Yorumla- +1 yıl
bu görüşü eig seçin :D adm durumu çok güzel özetlemiş sdsa
+1 yılsürekli bahsediyorsa ayrıl
00 Yorumla
+1 yılbeklemez sevmeye devam eder
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendini mal etmişin yazık
00 Yorumla
+1 yılher zaman değil
olması gerektği yerde beklerim00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcinsellik yoksa sevmenin ne anlamı var
00 Yorumla