Cinsel Yaşam Spermin tadını nasıl güzelleştirebilirim? Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ananas yemek güzelleştirir diyorlar doğru mu? Spermin tadını nasıl güzelleştirebilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
mekanınsahibinil Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Ananasın vücuttan çıkan sıvıya daha tatlı bir koku verdiği söyleniyo da bunun spermi etkilemesi için kasa kasa yemen lazım 2 1 Yorumla Aishalover +1 yıl Yapma ya :( neyse ben bugünden başlayayım ajsjjd Yorumla
EvliSarışın Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl bol tatlı tüket 3 1 Yorumla Aishalover +1 yıl O konuda sorun yok çikolata tatlı fındık fıstık çilek karpuz ananas ne bulsam yiyorum tadı tatlı olsun diye Yorumla
GözümKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl çilek de olur 1 2 Yorumla Aishalover +1 yıl Onu da yiyorum Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl sürekli sık yersen düzelir Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. muz ile 1 2 Yorumla Aishalover +1 yıl Onu da yiyorum Yorumla mdrx592 +1 yıl Tadının kötü olduğunu nereden biliyorsunuz? Yorumla
Fısıldayankız1 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Doğru 2 3 Yorumla Aishalover +1 yıl Atlara fısıldayan kız jgkfld Yorumla Fısıldayankız1 +1 yıl Kedilere Yorumla Aishalover +1 yıl Minnoş mu minnoş kedilere Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ananasın vücuttan çıkan sıvıya daha tatlı bir koku verdiği söyleniyo da bunun spermi etkilemesi için kasa kasa yemen lazım
Yapma ya :( neyse ben bugünden başlayayım ajsjjd
bol tatlı tüket
O konuda sorun yok çikolata tatlı fındık fıstık çilek karpuz ananas ne bulsam yiyorum tadı tatlı olsun diye
çilek de olur
Onu da yiyorum
sürekli sık yersen düzelir
muz ile
Onu da yiyorum
Tadının kötü olduğunu nereden biliyorsunuz?
Doğru
Atlara fısıldayan kız jgkfld
Kedilere
Minnoş mu minnoş kedilere
Çilek muz ananas ye