Cinsel istekten bahsetmiyorum. Cinsel istek hormonlardan dolayı illaki azalıyor ama ya cinselliğin verdiği zevk?
Evet, kesinlikle azalır.
Sanmıyorum. Yaşama isteği azalsa da alınan zevk azalmaz.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yaşla alakasız olarak, azalabilir. Doğru erkeği, ilişkiyi bir türlü bulamamak, istediğin türde bir ilişki tutturamamış olmak, hayatın diğer yanlardan kötü, zor, sıkıntılı geçmesi, etkiler. Erkek için s-ks "gir çık"tan ibaret olsa da kadın için öyle değildir, karşılıklı birçok yoğun duygu ve mantık anlamında bir uyum, denge ve birleşim gerekir.
Bir yanlış anlaşılma oldu sanırım. İstek azalması zaten rutin ben istek azalmasından değil de yaşanan cinsellikteki zevkin azalıp azalmadığını sormak istedim. Yani orgazm anında gençlikteki gibi nirvanalarda gezmek yerine afedersin yavaş yavaş ç*şini yapmak gibi bir şeye mi dönüşmeye başlıyor?
Ulan ben de diyorum ki bu dış etkenlere bağlı tamamen. Bazılarında azalmaz, bazılarında artar, bazılarında o zevk devam eder, bazılarında azalabilir. Sonuç olarak s-ks, çok şekilde yaşanabilen bir şey. Fanteziler var. Yapan var yapmayan var. Kötü deneyim, tecrübe yaşayanlar var. Muazzam s-ks yaşamış olsa da s-kilip bırakılanlar var. Erkeklerin kadınların duygularını kullanması, sömürmesi, boşa çıkarması var.
Kaç yaşından bahsediyoruz..: ) Şayet ben hala Nirvana’lar da geziyorum..: )
Yani şöyle 45+ diyelim. Eğer yaşınız doğru ise sizin yaşınız dahil değil tabii ki.
Anladım bilemiyorum o yaşlara gelince ne olacağımı..: )
Ben tam da o yaştayim ve bir azalma hissediyorum. Bana özel mi yoksa herkes için mi geçerli merak ettim.
Yoğun ve stresli bir dönemden geçiyorum belki onunla alakalı da olabilir bilemiyorum. 🤔
Belki de.. Ya da hayatında olan kadın seni yeteri kadar uyaramıyor..
Hayatımda olan kadın zaten beni 20 yıldır uyaramiyor, daha doğrusu olaya tabu olarak baktığı için uyarma gereği duymuyor. O yüzden onunla alakalı olduğunu sanmıyorum 😂
Hım mevzu diğerleri ise insanı yoruyor bir yaştan sonra dinginlik istiyor.
Evet
Bir bilgin var mı yoksa tahmin mi?
Tahmin
Teşekkür ederim.
Rica ederim