Ilişki istemiyor reddediyor ama hatalı bir yanı da yok ne yaparsınız ayrıl demeyin ayırma böyle kolay değil Çoluk çocuk var aldatılmayı hak etmiyorlar mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak gibi bir şeyin haklı bir nedeni ve dayanağı olamaz.
Ayrılık da keza bu kadar kolay değil, evet.
Siz elinizden geleni yapacaksınız, bir evliliğin temel yapı taşlarından birisi de cinselliktir. Eşler bu konuda birbirine karşı sorumludur. O sorumsuzluğu uzun vadede sürdürürse o evlilik öyle ya da böyle bitmeye zaten mahkumdur.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim kardeşim de öyle asla eşine yaklaşmak istemiyor cinselliği sevmiyor. İki küçük çocuğu var yorgunum istemiyorum zulüm gibi geliyor diyor. O eşine başka bir kadına gitmesini bile söylemiş. Bazı kadınların dişiliğinin önüne analığı geçiyor kendini öyle bir kaptırıyorlar ki çocuklara yetebilmek mükemmel yetiştirebilmek için eşlerini unutuyorlar. Bence bu yanlış evlilik aile olmak, bir yana yüklenip diğer tarafı eksik bırakmak değildir. Eşle çocuklar arasında, ev işleri ile aile bireylerine vakit ayırma arasında denge olmalı hatta insan kendine de vakit ayırmalı. Kendi mutlu olmalı ki çocuklara daha verimli bir anne olabilmeli eşiyle ilişkisi diyaloğu cinselliği yeterli olmalı ki eşler birbirlerine yüksünmeden yardım edebilmeli.
12 Yorumla
Soran+1 yılYa diyorum şunu bunu yap yok bi taraftanda kıskanç. Yeminle aylık 10 gün regl 5 gün hasta hafta 1 sen olsan yerimde ne yapan
Cevap sahibi+1 yılBu konunun seni çok rahatsız ettiğini eğer tedavi olmazsa ayrılıcağını ya da aldatacağını söyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye reis malafat çok mu büyük ondan dolayı mı acaba
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet o var
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhiç düşündün mü niye istemiyor diye? ön sevişme ne kadar sürüyor, cinsel ilişki ne kadar sürüyor? bunları geliştirirsen senin kulu kölen olur. Cinsellikten zevk almayan biri varsa zevk vermeyen de vardır. acaba kim hak ediyor aldatılmayı? acaba?
11 Yorumla
Soran+1 yılKadın kendi sevismek oralı sevmiyor ki.
+1 yılBu tarz durumlar konusunda okumuş profesyonel kişilere danışılması gerektiğini düşünüyorum. Zorla dikerim diyen birilerinin olduğu bir topluluktan çok sağlıklı bir sonuç alamazsınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZorla dikerim öyle bir şey mi olur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam