Kimse kusursuz değil. Herkes insan, hata yapabilir. Evliliğimizin önceki dönemlerinde klasik problemlerle uğraştık. (altınların gitmesi, ufak yalanlar vb.) Namaz kılmıyorum, tesettürlü değilim ama bir şeye hep inandım. Kalpleri birbirine ısındıran Allah'tır ve ölene kadar tövbe kapısı açıktır. Eşimi hep hoş gördüm düzelir dedim, ele güne muhtaç etmiyor dedim sabrettim. Fakat başıma geleni kimseye anlatamıyorum. Cuckold + grup fantezisi olduğu ortaya çıktı. 6 yıllık bir evlilik var ortada. Çocuk yok. Önce bekarken kalan p*rno izlemiş olmasına bağladım. Baktım ne yapacak diye bende tamam mışım gibi davrandım. İnanmak istemedim ama ben tamam desem her yola açık. Ben bu kişiliğini görüştüğüm zaman bilmiyordum. İyi aile çocuğu işine gidip geliyor diye aileme karşı çıktım. Çok yalnız hissediyorum. Evleneceğim diye gurbete geldim. Bütün çevrem farklı bir yerde. Kendi hayatımın içine etmişim gibi geliyor. Ama Allah şahidim görüştüğümüz dönemde zerre ne hissettim ne de benzer bi harekette bulundu.

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer