Çok istekli olduğunuz bir anda Eşiniz başım ağrıyor istemiyorum vs dese ne yaparsınız😄?
Cevabın nedir?
+1 yılElbette ki eşimizin de insan olduğunu asla unutmayız. O da hasta olur yorgun olur. Tabiki de anlayış gösteririz. Ama bu sürekli böyle olmaya başlamışsa o zaman bir art niyet ararız. Maalesef erkekler eşlerinin türlü bahanelerle
ilişkiden kaçtıklarından dert yanmaktalar. Görüyorum ve duyuyorum ki bazı çiftler özellikle bayanın isteksizliği yüzünden 2-3 haftada bir ayda bir ilişki yaşıyorlarmış. Cinsel isteği yüksek bir erkek olarak inan bunlar beni evlilikten öylesine çok korkutuyor ki. İnşallah bu konuda çok istekli bir eşim olur 😊😊😊116 Yorumla
Soran+1 yılBen evli değilim ama gerçekten merak ettim sürekli bir bahane uydurmasından bahsetmiyorum öyle birsey yapılsa karşı taraf haklı olur ztn bn sadece o gün geçerli bir sebep olsa red etse karşı tarafın tepkisi ne olur diye merak etmiştim😐
- +1 yıl
Merak etme arkadaşım. Elbetteki anlayış gösteririz. Anlayış göstermeyen de odunun tekidir... Ama şöyle bir şey yapılsa çok güzel olur. Ama maalesef kızlarımız için bu bir tabu. Erkek şehvetle beklerken "ben hastayım sen yat uyu" demek yerine eliyle onu hemencecik tatmin edip yüzüne de bir öpücük kondurup "iyi geceler kocacım. Bana karşı anlayışın için çok teşekkür ederim" demek daha güzel olmaz mı? Keza 1 hafta regl süresi içinde kızlar erkeklere asla yaklaşmıyormuş. Bu da tam bir saçmalık. Regl iken dinen yasak ve haram olan şey vaginal ilişki onun haricinde sevişmelerde oynaşmalarda hiçbir sakınca yok. Keza yine hamilelikte ilişkinin yasak olduğu dönemde bayan eliyle falan eşini tatmin etmeli. Bunları kafamdan uydurmuyorum. Evlilik hayatı ile ilgili okuduğum kitaplardan biliyorum. Ama sadece o kitaplarda kalıyor bilgiler...
Soran+1 yılHaklısınız tabiki de onlar yapılır ama ilişkiyide isterlerse diye dedim😐
- +1 yıl
Merak etmeyin öyle bir odunluk yapmayız 😂😂😂
- +1 yıl
En azından ben asla öyle bir odunluk yapmam. Bu konularda çok ince düşünen bir insanım. Ne işi bitince eşini öylece bırakıp sırtını dönüp yatan bir eş olurum, ne de hasta iken onu rahatsız ederim. Bu konularda eşler anlayışlı olmalı. Zorla yaparım diyenleri boğasım geliyor. Öyle insanlarla yaşadığımı bilmek bile tiksindirici...
Soran+1 yıl😂iyi😄
- +1 yıl
Elin hazır kıta mı bekliyordu yaa. 10 saniyede cevap yazdın 😂😂😂
Soran+1 yıl😂😂😂Olabilir korkudan😂😂😂
- +1 yıl
Ne korkusu yaa. Korkuttum mu yoksa seni 😂😂😂
Soran+1 yılBazıları boşarım deyince korkunun etkisinden😄😄
- +1 yıl
Kızlardan bile boşarım diyen olmuş 😂😂😂
Soran+1 yılAynen😄😄😐
- +1 yıl
Neyse bayanlar şanslı. Erkekler iki eli kanda olsa yine de eşlerinin bu talebini geri çevirmezler. Size demiyorum ama kızların çoğu çok cahil. Yatak odasını iyi kullansalar eşlerini kendilerine köle yapacaklar farkında değiller...
Soran+1 yılEvet öyle...
- +1 yıl
Bir insan eşini köleleştiriyorsa ona nasıl evlilik dersin? Ve köleleştirmenin olduğu bir ilişkiden nasıl sadakat, sevgi, fedakarlık, iyilik beklersin? O beni cinselliği kullanarak köleleştirecek ve ben de onu gerçekten sevicem öyle mi? Ve o da sevgimi hak edecek yani öyle mi? Bir kadın ne kadar erkeğe emanetse bir erkek de aynı şekilde hanımı olan kadına emanettir...
- +1 yıl
Kimse kimsenin kölesi değildir. Benim sözlerimden bunu anladıysanız yanlış anlamışsınız. Ben de sizin düşüncelerinizdeyim tabiki. @Near-N
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Normal olduğu günü beklerim, Aynısı bende de olabilir canım istemeyebilir, karşılıklı olur.
Dışarıda hallederim gibi sözler saçma, çünkü Erkek dışarıda yapacak, kadın ne yapsın eşi istemediğinde ihtiyacını dışarıda mı giderecek.12 Yorumla
Soran+1 yılBnce de karşılıklı saygı ve anlayış olmalı
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir seferinde miğdesi bulanıyordu benimle sevişmek istedi ama kötü olduğunu görünce ısrar etmemiştim illede yapalım diye anlayışla karşıladım kalktım miğde bulantısını bastırıcak bişeyler hazırladım insanız sonuçta olabiliyor böyle şeyler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhah her şekil istediğini alıyor benimki ikna kabiliyeti yüksek olmak zorunda. Bazen naz yapioruz boşuna, ugrasmasini istiyoruz tamam deyip arkasını dönüp yatarsada olmaz emek versin canım biraz
11 Yorumla
Soran+1 yılAma naz değil gerçekten o gün kötüysen hic mi anlayış olmaz ya😅
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
49Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBirsey yapmam elbet benimde cok yorgun oldugum basimin agridugi bir gun olur gerci bekarim evli degilim ama dexigim gibi olurdu bursey yapmam kitu siz demem israrci olmam
11 Yorumla
Soran+1 yılBnce de
Kırılırım ve üzülürüm... Onun benden istediği bir şeyi yapmam için de bunu bahane ederim. Bana yaşatmasını istediğim anları yaşatırsa mutlu olurum...
111 Yorumla
Soran+1 yılSüreklilik söz konusu değil ama o gün ki geçerli bir sebepten dolayı😐
Soran+1 yılBn öyle düşünmüyorum karşılıklı sevgi saygı anlayış olmalı
Soran+1 yılAyrıca arkadas köle derken kötü bir niyetle dememiştir bnce
Soran+1 yılHayır neden öyle düşünüyorsun😐
- +1 yıl
sevgili Near-N profiline karsi tarafın gozuyle objektif bir sekilde baktın mi? Yazdiklariniza, sorduklariniza? bu site insanlarin samimi kimliklerini yansıttıkları bir yer belkide? ya da sadece bos konulara vakti olan kisilerin bulundugu bir ortam? Kuzey korenin nasil bir ulke oldugunu hic merak etmeyip "Eşiniz çok istekli bir anınızda sizi red etse ne yaparsınız?" bunu merak eden kisilerin oldugu eksik bir ortam, bence ne oldugunuza karar vermeniz gereken bir virajin esigindesiniz, benim yanimda olmanizi umuyorum, cevrenizi degil bulundugunuz konumu dusunun.
Soran+1 yılAnlamak istediğin gibi anlıyorsun @Near-N
Soran+1 yıl@yumbiyu kuzey korenin nasıl bir ülke olduğunu hiç merak etmeyip derken anlayamadım
+1 yılAlistim buna hep boyle benim esim. Sıkıldim bu halinden. Ayda 1 oldugunda sukretmeye basladim :((
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki😐
- +1 yıl
malligindan. Goźumu hep disarda birakiyo
- +1 yıl
Ben her zaman istiyorum ama o hic istemiyor ve hep de bir bahanesi var :((
İstememe sebebini merak eder istemesini sağlardm mutlaka😍😍
14 Yorumla
Soran+1 yılBaşı ağrıyordur vs😄
Soran+1 yılBayanın hayır demesi 😐
+1 yılbaş ağrısının geçmesini beklerim ağrısının geçmesi için ilaç vs temin etmeye çalışırım ama her gün her gün başı ağrıyorsa o zaman değişik yöntemler denerim
18 Yorumla
Soran+1 yılSüreklilikten bahsetmiyorum ki😐
- +1 yıl
e o zaman bir ilaç almasını sağlarım sonra sarılıp uyuruz nolcak bir gün olmasa nolur yani günler çuvala girmedi ya :)
Soran+1 yılÖyle tabi..
- +1 yıl
senin başın mı ağrıyor :D
Soran+1 yılEvet yaa onun için sordum😄
- +1 yıl
başına masaj yapılsa iyi gelirdi belki :)
Soran+1 yılBn merak edip sordum baş ağrısı bir örnekti sadece😐
- +1 yıl
dediğim gibi işte benimle evlenen çok şanslı olacak
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslaaa diyemezzz..
Eger bir bayani yeteri kadar tatmin edebiliyosan , o bayan seksten. kacmaaaz32 Yorumla
Soran+1 yılSebebi o gün için geçerli..
Cevap sahibi+1 yılYani o gun zaten cidde. Rahatsizsa boyle. bir teklifim olamaz zaten.
+1 yılNapem?
Dövem mi?
Sokaklara mı atem?
Hıh?
Hiçbir şey yapmam
Olabilir
Zorlamanın anlamı yok
Benden başkasıyla olamaz da
Olursa kendi boynuna
Bir şey diyemem
Ama bulacağım kadın
Onu yapmaz10 Yorumla
+1 yılEğer bu nasıl anlatayım ben son raddede iken 8 10 kere olduysa boşanırım
13 Yorumla
Soran+1 yılSüreklilik söz konusu değil😐
- +1 yıl
Sen misin bunu yapan?
Soran+1 yılHayır sadece merak ettim
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlilikte seks en önemli nokta tamam ama hayatta hastalıkta var sağlıkta napalım yani istemezse biraz masaj yapar başına uyuruz. :D
41 Yorumlaeş bir günlük degil bir ömürlüktür böyle birşeyi sorun bile etmem
31 Yorumla
Soran+1 yılBnce de
+1 yılNe edek, eller kadir kıymet bilmiyoru açar dinleriz.
40 Yorumla
+1 yılolabılır huyuna suyuna gıdeceksın :d masaj olur, kıyafet olur veya fantazı dunyan olur onu devreye sokacaksın hıc olmadı yanında kıvrılır uyursun ılla o gun sart degıl
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltek tük sorun değil ama sürekli aynı şeyi yaparsa direk kapının önüne korum evde inek beslemiyoruz değil mi...
12 Yorumla
Soran+1 yılSürekli değil tabi
Cevap sahibi+1 yılhor bir durum değil o durumda mastürbasyon hayat kurtarır
+1 yıleşim yok ama genlde partnerlerımle boyle bır durum olunca o su an ıstemıyorum dedıgı sure en fazla 2-3 saat oluyor 4 saatte kendısı kucaga zıplıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli çiftler arasında bile olsa bu da tecavüze girer ve Türk ceza kanununda suçtur. Karın biraz akilliysa bunu kullanır
11 Yorumla- +1 yıl
nasıl ıspatalaycak allah askına bu ulkede gercek tecavuzculer elını kolunu sallarken evlı bır kadın kocam bana tecavuz ettı dıye mahkeye verecek oyle mı? bu gozler bunu gorsun daha yasamam herseyı gordum der ıntıhar ederım
+1 yılzorla yaparım... ilk başta zorla olur sonrası gönüllü :D
16 Yorumla
Soran+1 yılElinize saygı duymaz mısınız belki o gün geçerli bir sebebi vardır😅
Soran+1 yılEşinize
- +1 yıl
geçerli bir sebebi varsa elimle hallederim işimi, ama çok azdıysam ve sadece başım ağrıyor derse o iş olmaz :D
Soran+1 yılGerçekten başı çok ağrıyorsa😄
- +1 yıl
dedim ya elimle hallederim işimi sorun yok
Soran+1 yılİyi o zmn😄
direk bırakırım onu ama bunun sebebşi sevmedigim değil hem benim helalaim üstünede üstündeki olan görevi yerine getirmeytıpde redd ediyor buna kahpelik denir kuusra bakmayın yani
00 YorumlaSaygı duyar bekarken ne yapıyor isem onu yapardım 🤨
10 YorumlaHayatı seveyim deryip bir karı bulamaya çıkarım bizim karşımızda ki yenge bile yapıyo 100tl ye
00 Yorumla
+1 yılkötü olurum herhalde ama ısrarcı da olmam saygı duyarım çok azmışsam 31 çeker boşalırım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltecavüz ederim.
zaten kocam tecavüz fantazisini seviyor ona hayır diyemez00 Yorumlahiç üzerine gitmem 😊diye düşünüyorum
16 Yorumla
Soran+1 yılUmarım😄
Soran+1 yılİnsanlık hali😄😊
Soran+1 yıl😄😄
+1 yılÇıldırırım herhalde 😅
13 Yorumla
Soran+1 yılSüreklilik söz konusu değil ama saygı duymaz mısın eşine😄
- +1 yıl
Duyarım duymasına ama çok istekliyken çılgınlaşabilirim 😂
Soran+1 yılHm😄😐
Gizli Üye(36-45)+1 yılevli değilim ama partnerim red ederse başka birisini bulurum.
10 YorumlaReddedilmeyi kabul edemem
17 Yorumla
Soran+1 yılKabul etmek zorundasınız😂😂
Soran+1 yılAnladım😄😐
Soran+1 yılTabiki de kendimi cok kötü hissederdim de bu red etmenin sebebi sevmemek falan değil o gün ki geçerli bir sebepten dolayı diyelim😄😊
+1 yıltelefon eder eve karı sipariş ederim
10 YorumlaBisi yapmam sen nprsn
10 YorumlaEtme bulma dunyası 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılOlsun madem😄
boşarım
118 Yorumla
Soran+1 yılSebep?😐
Soran+1 yılO gün geçerli bir sebebi vardır
Soran+1 yılTabiki de geçerli bir sebepten bahsediyorum süreklilik söz konusu olursa ztn karşı taraf haklıdır
Soran+1 yılİyi😄
Soran+1 yılTabiki de karşılıklı anlayış olmalı
Soran+1 yılAnlamadım😐
Soran+1 yıltamam
Soran+1 yılNeden ki
Soran+1 yılYok buradan yazabilirsiniz
😄😐
+1 yılYıkılırım
11 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlık hali oamaz mı
+1 yılBosanirim der burdakiler cok ciddiye alma smkss
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo zaman gerçekten başı ağrır ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılYa sizin başınız ağrısa😄
Boşanırım net
25 Yorumla
Soran+1 yılSırf bu yüzden😌
Soran+1 yılSırf bu yüzden
😮
Soran+1 yılAnladım😄
- +1 yıl
yavaş boşanda saçın başın dağılmasın :D sanki bügune kadar her lıbıdonun yukselmesınde rahatlamıssın gıbı konusyrsun
Hemen bir mast işi çözer
20 YorumlaBosanirim
13 Yorumla
Soran+1 yılSebep?
Soran+1 yılBnce de
gider disarda gorurum isimi
10 YorumlaSaygı duyarız napacaz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kivama getiririm onu bebeğim
22 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyor hiçbir şekilde..
Cevap sahibi+1 yılÖnemli olan oradaki nokta zaten canım
+1 yılsenin o başını s... derim
00 YorumlaKimi elini zikrer Kimi giden başkasını ziker
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvermeyınce olay cıkıyor
111 Yorumla
Soran+1 yılOlay mı çıkıyor😐
Cevap sahibi+1 yılevet
Soran+1 yılSebep?😐
Cevap sahibi+1 yılvermeli fuckbuddy dedıgın
Soran+1 yılBiz evlilikten bahsediyoruz fuckbuddy derken?
Cevap sahibi+1 yılseks arkadasım sevgıım. sen evlı mısın
Soran+1 yılHayır evli değilim ilerde olursa evlilik için sordum😐
Cevap sahibi+1 yılhep vercen
Soran+1 yılVercen ne demek? ayrıca karaktersizlik bu
Cevap sahibi+1 yılevlen gör
Soran+1 yıl😐😐
Gizli Üye(36-45)+1 yılzorla yaparımmm
14 Yorumla
Soran+1 yılEşine saygı duymaz mısınız😐
Cevap sahibi+1 yılduyarımm ama baktımm tatlı bir mırın kırın yapıyor yapışırım daha romantik oluır öylee :)
Soran+1 yılHm 😐
Cevap sahibi+1 yılyaaaaa
+1 yılKüserim
22 Yorumla
Soran+1 yılKüsülecek bişey yok
😄- +1 yıl
Keyfiyse çok pis küserim
Başka birini bulurum
12 Yorumla
Soran+1 yılBir gün için böyle bir saçmalık yapar mısınız
Reddedemez
30 YorumlaBosanirim
111 Yorumla
Soran+1 yılSırf bu yüzden😮
Soran+1 yılLen sadece o gün 😄
Soran+1 yılO gün hiçbir şekilde istemiyor red ediyor her türlüsünü boşanma sebebi olur mu😐
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılBu gidişle sen evlenme ztn
Soran+1 yıl😄😄
Gizli Üye(36-45)+1 yıleller eller aman eller
eller eller yaban eller20 Yorumlahiç hoş olmaz :))
12 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlık hali 😄sürekli olmasından bahsetmiyorum😐
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim de süküm ağrır 1 ay sükmem duvarı deler :D
10 Yorumlasaygı duymak lazım arasıra
10 Yorumla
+1 yılKeser döner sap döner gün gelir hesap döner😂
00 YorumlaOlamaz öyle bir şey
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
+1 yılYok ya başka😄
11 Yorumla- +1 yıl
ılla vermesı lazım dıorsun yanı :D
Laleliye giderim
10 Yorumlamastürbasyon
10 YorumlaMastürbasyon
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılsoguk dus alırım
10 Yorumla Birsey yapmam
10 Yorumla
+1 yılGider p*rno izlerim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. elime mahkum olurdum
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi