Cinsel Yaşam Hiç iliskiye girmedim ama kızlık zarımı diktirsem mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Ne kadar ki bu Hiç iliskiye girmedim ama kızlık zarımı diktirsem mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kendin mi bozdun nasıl yaptınBen de hiç ilişkiye girmedim bu arada ama yüzeysel de olsa birşeyler yaşamak istiyorum sevgilim olursa ileride sen peki 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Kendim bozdum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm anladımDiğer soruma cevap vermedin Yorumla Soran +1 yıl Ben yasadim zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yasadiysan nasıl kendin bozmuş oluyorsunHa yüzeysel mi yaşadın sadeceBen de öyle istiyorum sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilin var mı peki şu an Yorumla Soran +1 yıl Evet yüzeysel Yorumla Soran +1 yıl Var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mutluluklar öyleyse Yorumla Soran +1 yıl Saoll Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. dıktırme amacın nedır 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Kimse inanmaz diye Yorumla devilish_humanity +1 yıl ınanmayanla ne işin var kımseye kendını kanıtlamak zorunda degılsın anlatırsın ınanmassa kendı bılır gule gule dersın Yorumla Soran +1 yıl Haklısın Yorumla devilish_humanity +1 yıl herkes bırıne kendını ıspat etme cabasında ne gerek var bak keyfıne Yorumla Soran +1 yıl O kadar kendimi korudum ben Yorumla devilish_humanity +1 yıl tamam baskası ıcın mı korudun kendın ıcın korudun bakıre kız muhabbetını yapan erkek bısey yasamadı mı oda bakır mı Yorumla Soran +1 yıl Vixdnim için korudum Yorumla Soran +1 yıl Vicdanım Yorumla devilish_humanity +1 yıl yanı kendıne ıcın :) tamam aferım dıktırınce vıcdanın ne dıyecek ben onu merak edıyorum Yorumla Soran +1 yıl Bir hic ugruna kabul edilmemek beni korkutuyor Yorumla devilish_humanity +1 yıl bakıre degılsın dıye senı kabul etmeyenden neh ayır gelır oldugun gıbı kabul etsın senı anlayıslı bırı osun bır omur yasayacaksın o kısıyle Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Nasıl bozuk ve nerden biliyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kendim bozdum yanlışlıkla Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Hee ordan burada bu konuda fikir sahibi olan sanmıyorum en iyisi bi sağlık kuruluşuna git Yorumla
akrepp_erkegi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Zarı ne ara deldin 😂😂 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yanlışlıkla oldu Yorumla akrepp_erkegi +1 yıl Bırak kalsın öyle kimse farketmez Yorumla Soran +1 yıl Kimse inanmaz ki Yorumla akrepp_erkegi +1 yıl Biliyorum da kimsenin bilmesine gerek var mı Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim beni bakire biliyor Yorumla akrepp_erkegi +1 yıl Uygun dille anlatırsın zamanı gelince Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl O nasıl oluyor girmeden bozuk? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ben bozdum bennn Yorumla hhangoverr +1 yıl Neden ve nasıl Yorumla Soran +1 yıl Yanlislikla oldu Yorumla hhangoverr +1 yıl Mastürbasyon yaparken mi 🤔 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla hhangoverr +1 yıl Nasıl? Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Neden bozuk ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Uzun hikaye Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Uzun hikayeyi severşm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kendin mi bozdun nasıl yaptın
Ben de hiç ilişkiye girmedim bu arada ama yüzeysel de olsa birşeyler yaşamak istiyorum sevgilim olursa ileride sen peki
Kendim bozdum
Hmm anladım
Diğer soruma cevap vermedin
Ben yasadim zaten
Yasadiysan nasıl kendin bozmuş oluyorsun
Ha yüzeysel mi yaşadın sadece
Ben de öyle istiyorum sadece
Sevgilin var mı peki şu an
Evet yüzeysel
Var
Mutluluklar öyleyse
Saoll
dıktırme amacın nedır
Kimse inanmaz diye
ınanmayanla ne işin var kımseye kendını kanıtlamak zorunda degılsın anlatırsın ınanmassa kendı bılır gule gule dersın
Haklısın
herkes bırıne kendını ıspat etme cabasında ne gerek var bak keyfıne
O kadar kendimi korudum ben
tamam baskası ıcın mı korudun kendın ıcın korudun bakıre kız muhabbetını yapan erkek bısey yasamadı mı oda bakır mı
Vixdnim için korudum
Vicdanım
yanı kendıne ıcın :) tamam aferım dıktırınce vıcdanın ne dıyecek ben onu merak edıyorum
Bir hic ugruna kabul edilmemek beni korkutuyor
bakıre degılsın dıye senı kabul etmeyenden neh ayır gelır oldugun gıbı kabul etsın senı anlayıslı bırı osun bır omur yasayacaksın o kısıyle
Nasıl bozuk ve nerden biliyorsun
Kendim bozdum yanlışlıkla
Hee ordan burada bu konuda fikir sahibi olan sanmıyorum en iyisi bi sağlık kuruluşuna git
Zarı ne ara deldin 😂😂
Yanlışlıkla oldu
Bırak kalsın öyle kimse farketmez
Kimse inanmaz ki
Biliyorum da kimsenin bilmesine gerek var mı
Sevgilim beni bakire biliyor
Uygun dille anlatırsın zamanı gelince
Bence fermuar diktir...
O nasıl oluyor girmeden bozuk?
Ben bozdum bennn
Neden ve nasıl
Yanlislikla oldu